PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788732}

Riviera

2017 - 2020
6,7 1,5 tys. ocen
6,7 10 1 1499
Riviera
powrót do forum serialu Riviera

Nie jestem fanką amerykańskich produkcji z prostego powodu. Nie rozumeim motywów kierujacych zachowania bohaterów troche tak jakby Amerykanie sami nie rozumieli jak działają ludzie....

Nie ogarniam kompletnie wielu motywów. Pominmy to ze dialogi sa często strasznie głupie.... o co chodzi tej bohaterce Julii Stiles w zabijaniu Adama?! Czemu to miało służyć? Czemu zamiast wynająć detektywa jak ta stara pomarszczona szkapa sama chce coś łatać?

Wątek z Daphne i Nico tez jest idiotyczny. A ten koniec?! O co tu chodzi? Nie jestem amerykanka nie rozumiem tego patosu i glupoty. Już mialam nadzieję ze będzie jakis Makbet ale nic z tego

ocenił(a) serial na 4
dorotex86

Daphne trochę jestem w stanie zrozumieć (w każdym razie w tym sezonie, w trzecim kompletnie odpłynęła) - Nico to jej bliźniak, po prostu chciała wierzyć, że nie jest całkiem zły.

Natomiast co do zabicia Adama absolutnie się zgadzam - to było zupełnie idiotyczne, niepotrzebne, nieusprawiedliwione. Świadczyło co najwyżej o tym, że sama Georgina miała w sobie sporo z psychopaty.