Ile będzie wyemitowanych odcinków Rodziny Serrano?Jak podajecie konkretne liczby, to proszę o pisanie skąd macie takie informacje :) Mam nadzieje że będzie 8sezonów!Ktoś pisał że będzie tylko 65odcinków.To prawda?A może wzieli tyle na zobaczenie jaka będzie oglądalność i zakupią więcej?Dzięki za ODP!!!
Zapewniam Cie, ze info mam z pierwszej reki. Poki co tylko 65. Ogladalnosc wg TV4 jest kiepska (to mnie nie dziwi zważywszy na to, ze zmienili godzinę emisji na wczesniejszą). Jak chcecie wiecej, to piszcie do TV4.
szkoda nawet sie wciagnelam w ten serial ;/ a wie ktos moze czy wyemitują nastepne serie ??
to ile jest sezonów?
jesli 4 to odcinków jest w sumie 71!!
a od 1 grudnia o 16 bedzie emitowane Rebelde.
ogólnie jest 8 sezonów.
Narazie wykupione 4.
a od 1 grudnia Rodzinka będzie leciała o 10.15 niestety..
Trzeba działać.. nie damy się. tak nie może być;/
Nie od 1grudnia, tylko 1gurdnia, bo 2grudnia leci już Beny Hil i potówrka Zbuntowanych (jakoś tak) i Rodzinki S. już nie ma..;;/ ale cieszę się, że zdejmują bo kupili tylko 65odc (bo po co mieli kupywać, jak niewiedzieli czy będzie oglądalność) i w nowej ramówce się okaże znów, napisze ktoś petycje? :)
Tzn. chodzi mi o to, że lepiej że zdejmują bo kupili za mało, a nie że jest mała oglądalność.Bo wtedy już byśmy nie zobaczyli na pewno w nowej ramówce RS, a tak jest szansa :)
hey słuchajcie jesteście pewne że odcinków jest tylko 65? i że będzie o 10,30? kurde tak sie wciągnełam w ten serial i znowu to samo zbuntowani się kończą a teraz Rodzina Serrano
O 10:30 nie bedzie odc. nie wiem kto wam takie rzeczy mowi ale rodziny serrano wogole juz nie bedzie :( ja mam przeczucie ze bedzie tak jak ze zbuntowanymi (po 4msc puscili 2i3sezon) teraz pewnie dokupia odc, przetlumacza i w nowej wiosennej ramowce okaze sie znow LS od odcinak 66do147(ostatni)
mam nadzieje bo strasznie polubiłam ten serial. I jestem ciekawa co dalej z Tete i Guille bo w hiszpanskich wersiach nieźle sie dzieje lubię tą parkę
ma koleżanka rację, oczywiście jak zawsze najlepsza część zostanie nam odebrana ;/ !! oby się udało ...
co powiedziałybyście na zrobienie akcji do tv 4 i polsatu( bo jak wiecie polsat jest powiązany z tv4) żeby nie zabierali nam LS bo sama petycja może nie wystarczyć co wy na to zdeklarujmy się ja mam adresy do tv4 i polsatu tylko trzeba napisać jeszcze treść i powysyłać na Naszą klase i inne różne stronki co wy na to?
Ja jestem jak najbardziej na TAK ,ale kto się tym zajmie i to napisze? Osobiście nie mam na to czasu <praca i studia> ewentualnie mogę załatwić więcej podpisów ot co ..
Tak. Trzeba coś wymyślić bo tylko 5 odcinków RS i koniec, tylko na ile czasu? Do końca tego roku pewnie nie ma co liczyć na dalszą emitacje, tym bardziej, że teraz będzie jakiś nowy serial... W każdym razie jak najbardziej jestem za petycją i ją podpiszę. Miejmy nadzieję, że wznowią Rodzinę Serrano od nowego roku a nie np. od wiosny.
ja też jestem za:):):)ja też na prawdę wciągnęłam się w ten serial:):)a tu jak na złość się kończy:(:(:(ja mam nadzieję, ze RS będzie jeszcze w telewizji..:):)mnie najbardziej ciekawi wątek z Guille i Tete:):)jak oglądałam takie filmiki na YouTubie to tam już są całkiem starsi i w ogóle dużo się dzieje:) właśnie piszmy petycje..jak pisaliśmy do tv4 o zmianę godziny Zbuntowanych pomogło..to może przy RS też coś da się zrobić:):)a poniżej link do tego filmiku(bardzo fajnego:)z Guille i Tete:):)
http://www.youtube.com/watch?v=6YwC0lr2bo4
;( ! nerwy mnie biorą jak tylko o tym sobie przypomne,chce poznać dalsze dzieje tej rodziny, sadze ze na wiosne powinni wrócić,bo to bez sensu byłoby puszczać 4 sezony i tak po prostu zniknąć, chyba aż tak bezczelni nie są i raczej zależy im na telewidzach.
Ps. Mnie też mocno ciekawi wątek Tete i Guille ;)
nom Tete i Guille:):);)a słuchajcie wiem, ze dzisiaj był 61 odcinek..a który to jest sezon?
tak..:(:(1 grudnia będzie ostatni odcinek..i do tego o 10.15:(:(:(czyli nie obejrzę bo będę w szkole:(:(:(:(:(
Tak, bo ostatni odcinek wypada w poniedziałek(31.11) o zwykłej porze, czyli 15.15, a we wtorek (1.12) o 10.15 jest powtórka jak zawsze :)
słuchajcie poprosiłam kumpele by coś napisała i dostałam dziś e-maila o to tekst!!!!(oczywiście możecie coś pozmieniać,(czy całkowicie napisać inne)) Witam! nazywam się............ . Apeluje do Państwa w sprawie serialu Rodzina Serrano. Chciałam\ łem prosić o wyemitowanie dalszych 4 temperad. Ten serial, ma może nie tak dużo fanów jak inne wyemitowane na waszej stacji seriale.Ale jednak ponad 1000 osób które oglądają RS są zachwyceni i apelują by nie skączyć naszego ulubionego serialu. Wielu młodych ludzi jest zainteresowane dalszą przyszłością bohaterów, i chce zobaczyć koniec. W tym wypadku prosimy nie zabierać nam Rodziny Serrano(przypominam skrzywdzicie wielu fanów), nie zostało już dużo odcinków, najwyżej 4-6 miesięcy.Prosimy nie zróbcie nam tego!!! Z poważaniem! .............(imię)
Witam! nazywam się............ . Apeluje do Państwa w sprawie serialu Rodzina Serrano. Chciałam\ łem prosić o wyemitowanie dalszych 4 temperad. Ten serial, ma może nie tak dużo fanów jak inne wyemitowane na waszej stacji seriale.Ale jednak ponad 1000 osób które oglądają RS są zachwyceni i apelują by nie kączyć naszego ulubionego serialu w połowie. Wielu młodych ludzi jest zainteresowane dalszą przyszłością bohaterów, i chce zobaczyć koniec. W tym wypadku prosimy nie zabierać nam Rodziny Serrano(przypominam skrzywdzicie wielu fanów), nie zostało już dużo odcinków, najwyżej 4-6 miesięcy.Prosimy nie zróbcie nam tego!!! Z poważaniem! .............(imię) troszkę zmieniłam(jedną część przepraszam za zamieszanie)
Proponuję też by zrobić naloty na ich skrzynkę, ale do tego potrzebni są wszyscy fani. I tak np. w poniedziałek jest ostatni odcinek, dlatego tuż po zakończeniu serialu powiedzmy w godzinach 17.00-17.30 wysyłamy do nich e-maile. Możecie wzorować się na tym natali695 lub wysłać całkiem inny. Kolejne daty nalotów jeszcze ustalimy może w trochę późniejszych godzinach, by wszystkim pasowało.
P.S.Musimy połączyć siły a wtedy może coś osiągniemy ;)
ale kurczę nie wiem na jaki adres pisać.. na pewno wyślę i to nie jednego maila !!
A tu jest adres, pod należy wysyłać e-maile, żebyście nie musieli szukać:
sekretariat@tv4.pl
Ja też mam taką nadzieję, pisałam już do nich ze dwa tygodnie temu, ale oni nigdy nie odpisują, dlatego nie zniechęcajcie się ;)
tak,tak wypada na 30 grudnia<bo grudzień ma tylko 30 dni> i ja właśnie o tym mówiłam,myślałam,że właśnie myślisz o pon,a nie wt ;)
Ja już złorzyłem petycję i napisałem pare słów kture moim zdaniem są dużym plusem w rodzinie serrano gdyż zaczołem ten serial oglądać dość puźno lecz muszę przyznać ze bardzo mi się spodobał i mnie wciągnoł,ta fabuła,smieszne sytuacje oraz sporo zamieszania,krutko mówiąc tak jak jest w życiu..I dlatego jestem za tym aby ten serial pozostał na antenie TV4 oraz aby były puszczane dalsze serie.
no wiecie ja szczerze myślę żeby zrobić akcje trochę później żeby mieć czas na powysyłanie na blogi fora itd. Bo czas to pewnie od 17,00 do 18,00 coś w tych godzinach;;! jak myślicie?
i słuchajcie jeśli ktoś chciałby sugerować się tym co napisała moja kumpela to tam zmieńcie na od 3-4 miesiecy OK
jeszcze jedno jak myślicie ile osób ogląda RS bo ja szczerze strzelałam a może by napisać więcej???/
Może masz racje żeby przedłużyć trochę godzinę. Myślę, że najlepiej by było w poniedziałek jak się skończy odcinek. Wyrazimy w ten sposób nasze niezadowolenie z powodu zakończenia emisji, a kolejne daty ustalimy później.
To zgadzacie się na poniedziałek 30 listopada w godzinach 17.00-18.00?
Jeśli tak to musimy tą wiadomość wysłać na inne fora, strony, itp.
i jeszcze jedno pamiętajcie żeby porosylać na forach proście przyjaciół rodzine żeby nam pomogli musi się udać
Hej;)
Jestem tu nowa, bardzo wciągnął mnie film RS, na początku uważałam ten Film za taki trochę głupi. Zaczęłam oglądać Zbuntowanych, w jakiś dzień pomyliły mi się godziny i akurat leciał film RS, zaczęłam oglądać i bardzo mnie wciągnął. Jestem najbardziej ciekawa jak wiele osób Guille i Tete. Jeśli nie przywrócą tego film na TV4 to nie są ludźmi tylko potworami. Mam tez nadzieje że tak ja mówicie będą dalsze 4 sezony na wiosnę, ale ja nie wytrzymam. Proszę ludzie musimy coś zrobić, błagam was!<prosi> Ten film jest bardzo fajny tylko szkoda ze nie ma odcinków na YouTube.pl tylko są sceny z Guille i Tete i nie tylko. Ale mam nadzieje ze oni nie są głupi bo jak można puszczać 4 sezony z 8? Lubie RBD ale bez przesady żeby od początku po co? Lepiej niech puszczają dalsze sezony RS bo każdy chce chyba wiedzieć co będzie z Guille i Tete, Marcosem i Evą, Czy Lucia naprawdę umrze a w RBD wiadomo że Roberta będzie z Diego Mia z Miguelem i Lupita z Santosem... . Nudne jest od początku oglądać jeszcze raz te nudne odcinki z RBD a RS to komedia i jest bardzo fajna. Musimy coś zrobić.
Hej ma ktoś może jaką stronę z której można ściągnąć 5 sezon RS ?
Jak ktoś by miał to byłbym bardzo wdzięczny:)