PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

Ile będzie wyemitowanych odcinków Rodziny Serrano?Jak podajecie konkretne liczby, to proszę o pisanie skąd macie takie informacje :) Mam nadzieje że będzie 8sezonów!Ktoś pisał że będzie tylko 65odcinków.To prawda?A może wzieli tyle na zobaczenie jaka będzie oglądalność i zakupią więcej?Dzięki za ODP!!!

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

Guille i tete są słodzcy a i oni są razem też w życiu prywatnym ... http://serranovi.blog.rs/gallery/3941/dpgxab.jpg

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

a z kąt to wiesz? Napisz jak najszybciej bo zaczynam się powoli cieszyć

ocenił(a) serial na 10
natalia695

przepraszam to nie tutaj nie wiem czemu sie az tak pomyliłam

ocenił(a) serial na 10
natalia695

Poporostu wiem ;)
A ta strona : http://serranovi.blog.rs/gallery/3941/dpgxab.jpg
to jest życie prywatne a widać że się tam całują. I jeszcze podpis. Coś w stylu ,, Trenują pocałunki poza planem"

ocenił(a) serial na 9
karolinasaukens

ta..., i co jeszcze frytki do tego :P, tak szczerze to i ja bym chiał żeby jescze puścili...

d4n1l

Jak myślicie będą na wiosnę dalsze odcinki RS???

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

no właśnie chciałam się o to spytać????????? Wie ktoś?

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

Nie no myśle że w wiosennej ramówce jako hicior będzie RS.W wielu serialach tak robili i myśle że teraz też tak zrobią ; )

karolinasaukens

Nie liczyłbym, że LS wrócą wiosną. Od połowy trzeciego sezonu scenarzystom zaczęło brakować pomysłów i zaczęli tworzyć hiszpańską Modę na Sukces(nie wiem czy nawet w tej "produkcji" były takie patologie jak w LS). Takie sztuczne przedłużanie serialu doprowadziło do stopniowego spadku zainteresowania serialem. Może TV4 biorąc pod uwagę odbiór w Hiszpanii zakończyła emisję właśnie w tym momencie? Bez względu jednak na to czy serial wróci proponuję oglądać bardziej ambitne produkcje, bo osoba, która oglądnie pierwszy odcinek będzie znała dokładnie tą samą prawdziwą historię rodziny, co osoba oglądająca 8 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
pablo1989

Moda na sukces? Też mi porównanie. Ciekawe co dla ciebie jest tutaj patologią? Siła Rodziny Serrano to zabawne perypetie bohaterów, ciekawe wątki i dialogi oraz bijące niesamowite ciepło. Tak zabawnego i jednocześnie wzruszającego serialu jeszcze nie oglądałem. Zawsze śmieję się do rozpuku, zapominam o codziennych problemach i śledzę perypetie ulubionych bohaterów. Jestem przekonany, że długo nie powstanie drugi serial, który tak bardzo mnie wciągnie, jeżeli w ogóle powstanie. Mnie generalnie jest ciężko zadowolić jeśli chodzi o seriale (dowodem niech będzie to, że Gotowe na wszystko i House'a, którymi jara się cały świat uważam za totalne gnioty). Rodzina Serrano wciągnęła mnie od pierwszego obejrzanego odcinka i każdy kolejny sezon uważam za jeszcze lepszy, czwarty była dla mnie dotychczas najlepszy. Z tą oglądalnością to nie jest tak. Dopiero siódmy i ósmy sezon utrzymywał się na poziomie poniżej 4 mln, ale udziały cały czas utrzymywały się na poziomie powyżej 20% (wyjątek to siódmy sezon), co w przypadku goszczącego na antenie pięć lat serialu trzeba uznać za znakomity wynik. A w ogóle to wskaż mi serial, który zakończono w odpowiednim momencie, bo ja takiego nie znam. Z reguły po sukcesie pierwszego sezonu w drugim czy trzecim oglądalność zaczyna drastycznie spadać, z Rodziną Serrano zaczęło się to dziać od końcówki piątego sezonu, ale widocznie oglądalność na poziomie 4 mln była dla nich satysfakcjonująca skoro to dalej ciągnęli. Patrząc na wskaźniki oglądalności można powiedzieć, że tak naprawdę słabe były dopiero siódmy i ósmy sezon, gdy oglądalność spadła grubo poniżej 4 mln. Ale nie dowiemy się dlaczego tak się stało póki nie obejrzymy. Możemy się tylko domyślać. Ambitne produkcje czy nie ambitne, rzecz gustu. Albo coś się spodoba albo nie. Oglądałeś Genezę? Dla jednych jest to ambitna produkcja dla innych dziwadło, w którym ciężko zrozumieć kolejne wątki i połapać się we wszystkim.

lukasziwanek1983

Z Modą na sukces chodziło mi o związki jakie tam powstawały(jeżeli oglądałeś LS to powinieneś do tego dojść samemu).
Jeżeli chodzi o emocje jakie wyzwolił u Ciebie serial to zgadzam się z nimi, ale tylko do wspomnianego czwartego sezonu.
Poza tym jak sprawdzałeś oglądalność to wiesz, że zaczęła spadać od czwartego sezonu. Nie chodzi o to czy utrzymuje się na poziomie 6 czy 4 miliony. Po jednym słabym odcinku 2 miliony osób nie przestanie od razu oglądać serialu, ale czekają na lepsze odcinki. Gdy takie się nie ukazują, po pewnym czasie część ludzi przestaje oglądać, ale część dalej będzie czekać na lepsze czasy. To, kto, kiedy zrezygnuje z serialu to rzecz względna, ale w ogólnym rozrachunku widoczna.
LS to serial komediowy, czyli taki który zainteresuje większą liczbę widzów niż Geneza, która jest skierowana do węższego grona ludzi. Ogólnie hiszpańskie kino komediowe jest bardzo trudne w odbiorze, bo opiera się na regionalizmach, których oczywiście zazwyczaj nie znamy(więc z czego mamy się śmiać)? LS to przełamał, ale jak dla mnie tylko do pewnego momentu.
Oczywiście możesz mieć inne zdanie i je masz, ale pewne rzeczy są widoczne i moim zdaniem obiektywne.

ocenił(a) serial na 10
pablo1989

W pewnym sensie zgadzam się z tym. Moda na sukces jest serialem może i wyjatkowym, ale raczej dla starszej widowni. uważam że ludzie młodsi nie oglądają takich rzeczy jak Moda na sukces.Ten serial nie wciąga tak mocno jak RS.Moda na sukces staje się nudna i powinna być zakończona na tym odcinku jaki jest teraz lub jeszcze wcześniej.Rodzina Serrano może nie jest produkcją nadzwyczajną i oszałamiającą ale moim zdaniem wciąga i to bardzo.Oglądam ten serial zaledwie od 4 sezonu.Na początku nie mogłam tego zrozumieć.Jak to jest Diego jest czyim ojcem itd.Ale po jakimś czasie zrozumiałam.Jest wiele wątków dla wszystkich.Tematy Diego,Santiago,Fiti wciągają i są najbardziej komediowe,można się nieźle bawić z ich zwariowanych pomysłów.Wątki Candeli,Lucii,i jej matki są bardziej kobiece i zabawne jest jak same odkrywają tajemnice mężów.Wątki Marcosa,Evy,Raula,Afriki są bardziej erotyczne,pokazują młodzież w tym wieku.Wątki Guille,Tete i pozostałej paczki to jakiś odlot.Ich pomysły przeważnie są kleską ale zawsze sie świetnie bawią. A Guille i Tete ich miłośc jest powalająca i ich najbardziej lubie.Są przesłodzy i przeuroczy.Widać że są sobą oczarowani . ;]

Justys96

Kwestie Mody wyjaśniłem post przed Tobą, ale chyba tego nie zauważyłaś.

d4n1l

Cóż.. Wiosna już jest a nic nie zapowiada że puszczą kolejne sezony.. :(

ocenił(a) serial na 10
Kasiaa260

To co bedziemy pisać petycje żeby póścili dalej jak skończa znowu emitować od 1 do 65?

natalia695

I co wiadomo coś co z serialem? Czy znów będzie do 65 odcinka czy polecą dalej?
Jest tu może ktoś, kto umie hiszpański i mógłby zrobic napisy do dalszych odcinków, bo w języku hiszpańskim znalazłem wszystkie sezony.

ocenił(a) serial na 10
Comep512

Fatalna wiadomość. Znowu przerwą na 65 odcinku, dalszych nie będzie, tłumaczą się słabą oglądalnością. Wiadomość pewna, jedną osobę po kilku próbach zbywania (proszę zadzwonić za 30 min, proszę zadzwonić za 30 min...) raczyli poinformować, że nie mają wykupionych dalszych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
lukasziwanek1983

Nie no, to poprostu niemożliwe!
znowu do 65? A ja głupia oglądałam drugi raz te same odcinki z nadzieją ze bedzie 66, 67 itd :|
A tu odcinek w którym Lucia umiera.. : http://www.megavideo.com/?d=HTWTQZHB

ocenił(a) serial na 8
lukasziwanek1983

Nieeeeeeeeeeeee, ja nie chcę... mam już ich dość... niech puszczą trochę później to i więcej ludzi się znajdzie... przecież o 15 to jeszcze wiele ludzi pracuje............ bosz ale jestem zła ;(
A może jakaś inna stacja by się pokusiła o wykupienie LS...

ocenił(a) serial na 10
RiDka

nie no...;/;/;/;/;/ dlaczego oni nam to robią???i znowu przerwą w najfajniejszym momencie..chodzi mi o Tete i Guille..no masakra jakaś..:(:(:(

UckerLove

To ma narazie słabą oglądalność ale jak by puścili dalsze odcinki to więcej ludzi by oglądało.

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

Tak tak racja, Chce w końcu zobaczy wątek ja potoczy się Guille i Tete ( PO POLSKU) !

d4n1l

Nie wiecie może co teraz będzie serial jest emitowany, czy tv4 puści całe 8 sezonów??