PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 76 tys. ocen
8,5 10 1 75890
9,5 31 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

To bardzo dobra wiadomośc choć szósty sezon jak narazie mnie nie zachwycił, to jednak Rodziny Soprano nigdy za dużo!!!!!!!!! A tu link z fimwebu - http://www.filmweb.pl/News?id=28990 [www.filmweb.pl/News?id=...]

ocenił(a) serial na 10
GIT

ale 4 czerwca na hbo bedzie 12 i ostatni w tym roku...pozostałych 8 bedzie sie liczyć jakos 7 sezon bodajże i będą dopiero....... w styczniu 2007 ..super nie? :((( i to juz na bank będą ostatnie odcinki!!:( pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
PeePee

No fakt kiszka, jak to pisałem to o tym jeszcze nie wiedziałem....
Ale i tak lepiej że czeka nas jeszcze 9 odcinków niż 2, choć trzeba będzie tylke czekać...

ocenił(a) serial na 10
GIT

tez 8 odcinków w 2007 będą chyba naprawde super skoro wszystko sie wyjasni..rozpocząłem nowy temat na forum co sie stanie z Tonym ale chyba nikt nie podłapał!:( czy my powiedz mi jestesmy jedynymi co ogladaja ten serial?? :D

ocenił(a) serial na 10
PeePee

Fakt troche dziwne że tu taka "cisza"... Co do śmierci Tonego to przekonałem się już że nie ma co gdybać bo napewno będzie to niespodzianka, a najbardziej nieprawdopodobne wydaje mi się np że dymy między Tonym a Philem się rozkręcom, później przycichną tylko na niby a Christopfer dogada się z Philem i zabije Tonego by stanąć na czele "rodziny", co o tym myślisz? :-) Mało prawdopodobne jednak... No nie wiem ale mam nadzieje że będzie dużo akcji. Pozdrawiam ostaniego fana the Sopranos :-) Trwaj na posterunku hehe
PS Już jutro powinien być do zessania 12 odcinek :-)

ocenił(a) serial na 10
GIT

superr :DDDDDD ze beda nowe odcinki bardzo sie ciesze ;DDDD....a co do samej fabuly hmmm..nie wiem wole nie wiedziec chce byc czyms zaskoczony :)

pzdr