To bardzo dobra wiadomośc choć szósty sezon jak narazie mnie nie zachwycił, to jednak Rodziny Soprano nigdy za dużo!!!!!!!!! A tu link z fimwebu - http://www.filmweb.pl/News?id=28990 [www.filmweb.pl/News?id=...]
ale 4 czerwca na hbo bedzie 12 i ostatni w tym roku...pozostałych 8 bedzie sie liczyć jakos 7 sezon bodajże i będą dopiero....... w styczniu 2007 ..super nie? :((( i to juz na bank będą ostatnie odcinki!!:( pozdrawiam
No fakt kiszka, jak to pisałem to o tym jeszcze nie wiedziałem....
Ale i tak lepiej że czeka nas jeszcze 9 odcinków niż 2, choć trzeba będzie tylke czekać...
tez 8 odcinków w 2007 będą chyba naprawde super skoro wszystko sie wyjasni..rozpocząłem nowy temat na forum co sie stanie z Tonym ale chyba nikt nie podłapał!:( czy my powiedz mi jestesmy jedynymi co ogladaja ten serial?? :D
Fakt troche dziwne że tu taka "cisza"... Co do śmierci Tonego to przekonałem się już że nie ma co gdybać bo napewno będzie to niespodzianka, a najbardziej nieprawdopodobne wydaje mi się np że dymy między Tonym a Philem się rozkręcom, później przycichną tylko na niby a Christopfer dogada się z Philem i zabije Tonego by stanąć na czele "rodziny", co o tym myślisz? :-) Mało prawdopodobne jednak... No nie wiem ale mam nadzieje że będzie dużo akcji. Pozdrawiam ostaniego fana the Sopranos :-) Trwaj na posterunku hehe
PS Już jutro powinien być do zessania 12 odcinek :-)