PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Oglądnąwszy sezon 1 zachęcony opiniami wielu osób, postawiłem note 6. Motyw serialu bardzo dobry, ale jakoś tak ślamazarnie się ogląda. Może jakbym zaczął oglądać ten serial parę lat wcześniej nota była by wyższa. Serial podchodzi na typową sagę rodzinną jak północ-południe. Pierwsze 4 odcinki były dobre, potem coraz nudniej, i nudniej.... więc rezygnuje z dalszego oglądania.

medardo

Trudno. Może kiedyś zmienisz zdanie. Tak to jest, że się nie potrafi docenić wybitnego serialu jeśli ktoś jest fanem PB.

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

Pamietam jak pierwszy raz zaczalem ogladac The Sopranos. Pierwsz odcinek nie przypadl mi do gustu ale obejrzalem drugi, trzeci itd i nawet nie wiedzialem kiedy tak sie wciaglem w ten klimat ze mala bania xd Swietny serial. Obejrzalem wszystkie sezony 2 razy i chyba znowu sobie go przypomne.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
medardo

Oj nie wiesz co tracisz,mnie każdy odcinek wciąga jak bagno każdy posiada jakiś drobny zwrot akcji(nie w sęsie fajerwerki cuda wianki tylko w Sopranowym wysmakowanym stylu czasami dosadnym lekko brutalnym).A główny aktor czyli Tony(Gandolfini)to chyba najbardziej charakterna charyzmatyczna i złożona postać,lepszego aktora nie mogli obsadzić do tej roli noł fucking shit!!!

ocenił(a) serial na 10
daddy1132

Role Tonego Gandolfini zagral swietnie ale nie zapominajmy o innych. Silvio, Chris, Paulie, oni tez swietnei zagrali. Nie wyobrazam sobie innej ekipy z RS.