PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75177
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

brak zakonczenia sprawy z ruskiem za ktorym biegal chril i polie i brak zakonczenia sprawy tego francuza ktory pozyczyl 50k od artiego, tzn bylo widac ze Furio poszedl do niego, no ale co
dalej> Nic. LIPA ! xD

bajtak

Rusek nie przeżył lub wrócił na Syberię.

Francuz nie chciał zapłacić, ale wysłanie Fiuro raczej dało czytelny sygnał co mogło stać się dalej.

Nie wszystko musi być podane na tacy.

ocenił(a) serial na 9
bajtak

Widzę że oboje oglądamy teraz całość :) ja dotarłem do końcówki 4 sezonu i też ciągle myśle kiedy będzie coś o tym Rusku, kiedy Tony odwiedzi znajomka z kasą a tam afera albo coś a tu nic, szkoda bo mogli ten wątek rozwinąć w jakąs wojne z ruskami.
Co do żabojada też mogli dać jakas scenke no ale było pokazane że przyszedł a wcześniej Tony opowiadał jak sprawa będzie wyglądać.
Najbardziej i tak szkoda mi Glorii liczyłem że dłużej naciesze nią oko :)

bajtak

Furio przyszedł do Francuza na kawę, bo okazało się, że ten był kiedyś u niego na wymianie studenckiej, a Rusek nigdy nie wyszedł z tego lasu i został Człowiekiem Śniegu.

bajtak

przecież jak żabojad otworzył drzwi i kamera pokazała Furia to już wszystko było jasne :D

ocenił(a) serial na 10
bajtak

Furio raczej pochodzi z tych, którzy nie wpadają na kawkę czy colę

ocenił(a) serial na 10
bajtak

A mi się w tym wątku z ruskiem najbardziej spodobało to że nie powiedzieli wprost że zginął, ani że przeżył. Z jednej strony ruscy mogliby chcieć odwetu gdyby przeżył, a nic o tym nie było. Z drugiej strony gdzie się podział samochód Chrisa i Pauleigo? ;)