PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 76 tys. ocen
8,5 10 1 75879
9,5 31 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Jeśli chodzi o ten serial to interesuje mnie odpowiedź na pytanie: ile tu Buscemiego? Czy pojawia się co odcinek na chwilę, czy są jakieś odcinki w których jest postacią pierwszoplanową? Czy jest w odcinkach początkowych? Domyślam się, że tego serialu nie da się oglądać wyrywkowo jak np "Drużynę A"?

ocenił(a) serial na 10
yasioo

Buscemi z tego co wiem, to gral w 14-16 odcinkow w tym serialu wazna role drugoplanowa w sezonie 5tym, czyli moim zdaniem najlepszym! ogolnie nie polecalbym go ogladac wyrywkowo bo tak sei ogolnie seriali nie oglada a tym bardziej nie ten...za duzo szczegol a tym bardziej zasad rodzinnych itp. bys ominal i niezaczail!
pozdro.

ocenił(a) serial na 9
yasioo

Zagrał kilka odcinków w piątym sezonie jako postać drugoplanowa, aczkolwiek bardzo istotna dla dalszego rozwoju fabuły więc w rezultacie serial przez pewien czas koncentruje się na jego osobie.

Tak jak mówi mój przedmówca; nie warto oglądać na wyrywki, bo ciężko zrozumieć istotę serialu, ale jeśli będziesz chciał obejrzeć tylko piąty sezon, to możesz, bo wcześniejsze odcinki nie wspominały o postaci przez niego granej.

yasioo

Buscemi gra główną postać wokół której koncentruje się fabuła 5 sezonu - kuzyna rodziny Tony'ego Blundetto który wkrótce poprzez głupi wybryk podpada zarówno Tonyemu S. jak i Johnny'emu Sackowi - bossowi rodziny Sacrimoni z Nowego Jorku.

ocenił(a) serial na 9
MilesQuaritch

Toś odgrzał kotleta.