Nie mogłem 2 tyg i 1 tyg temu na TVN obejżeć dwóch oddicnków the sopranos (ten 2 tyg i 1 tyg temu na TVN, ostatnia seria)i nie wiem co sie stalo z Christopeherm? Ogladając wczorajszy odcinek skumałem że Tony go zabił, dlaczego?? Co sie wydarzyło w tamtych dwóch odcinakch??
W odcinku 17 i 18 6 serii?? Czyli 5 i 6 drugiej cześci 6 serii: "Walk like a man" i " Kennedy anf Heidi"??
Tony z Chrisem mieli wypadek samochodowy. Christopher został ciężko ranny, T można powiedzieć że pomógł mu umrzeć zatykając mu nos i usta. Później zadzwonił po pogotowie. Odbywa się pogrzeb prawdziwej matki Pauliego, oraz Chrisa. Tony zupełnie nie czuje się źle, jest wręcz szczęśliwy z śmierci bratanka. Chyba niczego nie pokręciłem... :)
Wiele scen z tych odcinków znajdziesz na youtubie, jesli znasz angielski to odwiedź imdb.com, albo tv.com - tam znajdziesz o tych odcinkach wszystko.
bo dowiedział się że podczas wypadku Chris był naćpany i zobaczył przebity fotelik dla dziecka. Doszedł do wniosku że Chris kiedyś zabije swoje dziecko. Do tego można dodać narastające konflikty z poprzednich odcinków. Tony wkurzył się o film bratanka bo w głównym bohaterze dostrzegł własnego siebie co oznaczało że Christopher go nienawidzi. Ciągłe jego kłótnie z członkami załogi wynikające z odcięcia się Chrisa od całej reszty rodziny. To wszystko sprawiło że Tony wykorzystał sytuacje i go zabił
tu masz dobry filmik odnośnie tego wszystkiego
http://www.youtube.com/watch?v=J4S1AEf2Zdc