PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Nie mogłem 2 tyg i 1 tyg temu na TVN obejżeć dwóch oddicnków the sopranos (ten 2 tyg i 1 tyg temu na TVN, ostatnia seria)i nie wiem co sie stalo z Christopeherm? Ogladając wczorajszy odcinek skumałem że Tony go zabił, dlaczego?? Co sie wydarzyło w tamtych dwóch odcinakch??

W odcinku 17 i 18 6 serii?? Czyli 5 i 6 drugiej cześci 6 serii: "Walk like a man" i " Kennedy anf Heidi"??

obserwator00

Tony z Chrisem mieli wypadek samochodowy. Christopher został ciężko ranny, T można powiedzieć że pomógł mu umrzeć zatykając mu nos i usta. Później zadzwonił po pogotowie. Odbywa się pogrzeb prawdziwej matki Pauliego, oraz Chrisa. Tony zupełnie nie czuje się źle, jest wręcz szczęśliwy z śmierci bratanka. Chyba niczego nie pokręciłem... :)

Wojtky

Wiele scen z tych odcinków znajdziesz na youtubie, jesli znasz angielski to odwiedź imdb.com, albo tv.com - tam znajdziesz o tych odcinkach wszystko.

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

ale nadal mi uciekło dlaczego Tony zdecydował się dobić Christophera??

ocenił(a) serial na 10
obserwator00

bo dowiedział się że podczas wypadku Chris był naćpany i zobaczył przebity fotelik dla dziecka. Doszedł do wniosku że Chris kiedyś zabije swoje dziecko. Do tego można dodać narastające konflikty z poprzednich odcinków. Tony wkurzył się o film bratanka bo w głównym bohaterze dostrzegł własnego siebie co oznaczało że Christopher go nienawidzi. Ciągłe jego kłótnie z członkami załogi wynikające z odcięcia się Chrisa od całej reszty rodziny. To wszystko sprawiło że Tony wykorzystał sytuacje i go zabił

tu masz dobry filmik odnośnie tego wszystkiego

http://www.youtube.com/watch?v=J4S1AEf2Zdc