PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Właśnie w winampie przeskoczyło na journey i nasunęła mi się myśl.
Don't Stop Believing. Hołd złożony fanom soprano. Dlatego tyle madafakerów w barze. Tony umiera ale don't stop believing ;). Dlatego nie jest to pokazane. Przecież ostatnia piosenka z tylu odcinków na pewno coś znaczy.

i tyle na temat zakończenia. nie ma co się kłócić czy tak czy nie bo nie ma to sensu, fakt sam przemawia za siebie a może to tylko moja interpretacja i wszyscy widzowie też powinny zginąć... od 2 miesiecy nie moge dac sobie spokoju ze to koniec ku*wa...

ocenił(a) serial na 9
Ryunosuke

tony wcale nie umiera. to jest moja interpretacja.

FisherN

Moja jest podobna. Poznaliśmy Tonego w całkiem przypadkowym momencie jego życia, i w identycznym momencie widzimy go po raz ostatni. Co do faceta w barze idącego do kibla, jest to delikatny hołd złożony "Ojcu Chrzestnemu"- nic poza tym. Nie sądzę, że ukrył broń w WC i wróci zabić Tonego :) To przecież RS, a nie "Ojciec Chrzestny" :p Zdecydowanie wykluczcam tę opcję, nawet jeśli mam zostać za to nazwany "nie-prawdziwym fanem" RS, jak raz mi się zdarzyło przez jakiegoś geniusza, tu na forum :p

Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ryunosuke

wszyscy na raz w jednym miejscu....to był zabieg artystyczny twórców serialu...przecież to jest zbyt abstrakcyjne żeby wyciągać wnioski że któryś z nich zaraz stuknie Tonego...

użytkownik usunięty
Ralphie

Nigdzie nie ma napisane że w barze był Leotardo. A te wszystkie osoby to myślę, że są czymś w rodzaju "podsumowaniem" całego serialu.

ocenił(a) serial na 9

na oficjalnej stronie hbo jest potwierdzenie że ten koleś to nikky leotardo. w poprzednim temacie Bunch podał link.