Dwa razy obejrzalem i ciagle mozna ogladac;]. Serial miazdzy inne seriale ;). Dawno ogladalem i teraz sobie dopiero przypomnialem,ze nic tu nie napisalem:)
Polecam Tobie Breaking Bad - równie genialny co Rodzina Soprano, choć o czym innym opowiada, ale tak samo potrafi zaciekawić :)
Zgadzam się, wciąż czekam na serial tak dobry jak Sopranos ;] lub chociaż w połowie tak dobry kolejny serial o mafii.
Dokładnie za 10 dni premiera, więc czekam z niecierpliwością i Tobie oznajmiam, jeśli jeszcze nie wiesz :) Będzie grubo :D
dla mnie jednak bez porównania- Sopranosi miażdżą BB. Odkąd zaczęłam oglądać Rodzinę Soprano, to Breaking bad wydaje mi się jakiś płytki, nudny i powolny, wg mnie z sezonu na sezon spada napięcie tego serialu, jak gdyby coś się wypaliło. Gdybym już miała polecić coś w tych klimatach, to Boardwalk empire.
łapa ja też obejrzałem wszystkie sezomy dwa razy szacunek za ten serial, napewno jeszcze kiedyś go obejrze!
dwa razy? Ja oglądnąłem 5 wszytskie a 5 i 6 sezon chyba z 10 razy ale wątpię by na tym był koniec...
To z czystej pasji, wątpię bym był najlepszy, założę się, że są ludzie, którzy oglądają codziennie ;p