PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 76 tys. ocen
8,5 10 1 75890
9,5 31 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Dwa razy obejrzalem i ciagle mozna ogladac;]. Serial miazdzy inne seriale ;). Dawno ogladalem i teraz sobie dopiero przypomnialem,ze nic tu nie napisalem:)

użytkownik usunięty
adi200022

Polecam Tobie Breaking Bad - równie genialny co Rodzina Soprano, choć o czym innym opowiada, ale tak samo potrafi zaciekawić :)

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się, wciąż czekam na serial tak dobry jak Sopranos ;] lub chociaż w połowie tak dobry kolejny serial o mafii.

użytkownik usunięty
typek234

Dokładnie za 10 dni premiera, więc czekam z niecierpliwością i Tobie oznajmiam, jeśli jeszcze nie wiesz :) Będzie grubo :D

ocenił(a) serial na 10

dla mnie jednak bez porównania- Sopranosi miażdżą BB. Odkąd zaczęłam oglądać Rodzinę Soprano, to Breaking bad wydaje mi się jakiś płytki, nudny i powolny, wg mnie z sezonu na sezon spada napięcie tego serialu, jak gdyby coś się wypaliło. Gdybym już miała polecić coś w tych klimatach, to Boardwalk empire.

ocenił(a) serial na 10
adi200022

łapa ja też obejrzałem wszystkie sezomy dwa razy szacunek za ten serial, napewno jeszcze kiedyś go obejrze!

gonzo84

dwa razy? Ja oglądnąłem 5 wszytskie a 5 i 6 sezon chyba z 10 razy ale wątpię by na tym był koniec...

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

rozgladnij sie po rankingach ;d

kochamAndzie

To z czystej pasji, wątpię bym był najlepszy, założę się, że są ludzie, którzy oglądają codziennie ;p

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

Uwielbiam ten serial i również zdarza mi sie go powtarzać, teraz ogladam drugi raz sezon 2 :)