PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 76 tys. ocen
8,5 10 1 75879
9,5 31 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

MUZYKA

ocenił(a) serial na 10

Ludzie potrzebuje jednego utworu i nie mogę go nigdzie znaleźć szukałem już wszędzie ale nic z tego a dokładnie chodzi mi o utwór z pierwszego odcinka pierwszego sezonu jak Christopher i hash siedzą w Bada bing i mówią że nie ma forsy a Tony rozmawia przez telefon. Czy ktoś wie jak się nazywa ten utwór??

ocenił(a) serial na 9
kyly16

Sprawdź to któryś z tych:
http://www.hbo.com/sopranos/music/episode01.shtml

ocenił(a) serial na 10
Latok

ok dzięki już sprawdzałem, ale sprawdze na spokojnie jeszcze raz ;]

ocenił(a) serial na 10
kyly16

Niestety tam nie ma tego kawałka może ktoś inny wie?

ocenił(a) serial na 9
kyly16

Coś słabo sprawdzałeś bo to jest:

Song: FIRED UP!
Artist: Funky Green Dogs

Sprawdziłem!

ocenił(a) serial na 10
Latok

To nie jest ten kawałek na 100% zobacz scene z pilota 1x01 tą o której wyżej napisałem.

ocenił(a) serial na 9
kyly16

Właśnie siedziałem i oglądałem. Tam słowa idą coś w tym stylu "When I see you naked.." Scena zaczyna się od pokazania nóg tancerek i leci ten kawałek. Później jest Tony z telefonem. Dosiada się do stolika i we trzech rozmawiają a w tle ciągle leci ten kawałek.

ocenił(a) serial na 10
Latok

Teraz przysłuchałem się dokładnie i żebyś się zaparał to nie jest ten kawałek on mi nawet nie przypomina muzyki z klubu może daj link ten który Ty oglądałeś bo jak dla mnie to lipa dalej ;/

ocenił(a) serial na 9
kyly16

To jest dokładnie ta piosenka o której pisałem wyżej. Tu masz link do teledysku:
http://www.youtube.com/watch?v=gKvyCnMz3Wo
Po dokładnym wsłuchaniu się w tekst idzie on mniej więcej tak:
When i see you, make me lose all control...
W serialu idzie ona po prostu wolniej, jest wolniejszy beat.

Latok

możliwe że się nie możecie dogadać bo jeden ogląda np. na hbo czy oryginalnym skepowym DVD, a drugi
wersję z Gazety Wyborczej- na której niejednokrotnie lecą inne kawałki niż powinny. Zazwyczaj gorsze,
niestety.

ocenił(a) serial na 10
Ralphie

Nie no chodzi o ten utwór tylko myślałem ze będzie on identyczny taki jaki był w serialu, ale niestety to nie to samo.