PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75337
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Myśle, że Rodzina Soprano zakończy się bez wielkiej pompy. Nikt nie zginie, nikt nie trafi za kratki. Pod koniec 4 serii też istniała groźba wojny między rodzinami ale nic z tego nie wyszło. Często w rodzinie Soprano scenarzyści podkręcali atmosferę tylko po to żeby później trudną sytuację rozwiązać bardzo prosto. Nie wiem jak się skończy ale może być i tak, że stanie się coś wielkiego i niespodziewanego. Jednak ja obstaje przy swoim: "The Sopranos" skończą się zwyczajnie, ostatni odcinek będzie na pewno ciekawy ale zakończy się bez sensacji.

PS. Uwielbiam ten serial:)

ocenił(a) serial na 10
Sztywny_Pal_Azji

no wlasnie..tak tez mi sie wydaje! pomimo tego iz serial ma starsznie duzo odniesien do prawdziwych histori opisanych w ksiazkach jak i pokazanych w roznych filmach (tu moznaby wymieniac bez konca) to nie pokusza sei na sciagniecie zakonczeniai bedzie musialo sie skonczyc w sposob oryginalny ale bez sensacji! tylko jak to bedzie!? w jedenj z ciekawostek wyczytywalem ze scena finalna miala sie odbyc w jakies lodziarni-bylo to mowione przy tym jak wladze dzielnicy na ktorej sie to znajdowalo odmowili zgody... jak to sie skonczy!:/ eh :D

ocenił(a) serial na 10
PeePee

Stawiam 5:1 ze skończy się z wielkim hukiem

ocenił(a) serial na 10
TCJ

moze popelni samobojstwo?!:P albio zabije go Dr Melfi <lol> a tak powaznie to I have no fuckin idea

Sztywny_Pal_Azji

ja bym jednak obstawial cos bardziej zaskakujacego. odcinek 6x12, szczegolnie jego zakonczenie bylo wyrazna cisza przed burza, gdy Carmela mowila ze maja wspanialy dom to po cos to musialo byc, ktos musi zginac i ja bym obstawial jednak Carmele. Te jej sny z poprzedniego sezonu i wycieszka do Paryza, tym razem wkurzylbym sie gdyby tworcy zostawili wszystko w spokoju.
AJ mysle, ze pojdzie w slady tatusia, ta jego panienka zaczyna sie cos buntowac, czy nie zacznie sie od zrobienia jej "niechcacy" powaznej krzywdy?
Co do Chrisa sam nie wiem, dosc niespodziewanie wyszedl na prosta, choc tu jak wiadomo wszystko moze sie zmienic. Pewnie rozwinie sie konflikt miedzy nim a Tonym, w ekstremalnej sytuacji to on zalatwi Carm, szczegolnie ze ostatnio zaczynaja nie przepadac za soba:)

ocenił(a) serial na 10
Gajusz

Moim zdaniem Meadow zostanie bossem ! :D

ocenił(a) serial na 10
paku71

Podejzewam ze final bedzie taki ze Tonego zezre poczucie winy i popelni sambojstwo np w celi.A koncuwka bedzie taka jak to dzieci przejmuja interesy tatusiow i ida dalej .Stazi odchodza a mlodzi wchodza z nowa wladza i interesami.
Niekonczace sie kolko absurdu :)

A jak bedzie zobaczymy.