PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

10/10.ZA KAŻDY ODCINEK.NO COMMENT...............

Kaszaniator

Zgadzam się. Pozycja obowiązkowa. Niektóre odcinki słabsze, niektóre świetne, jednak trzeba zaznaczyć że serial z każdym sezonem stawał się jeszcze lepszy. Obejrzałem serial dwa razy. Owszem, jest kilka naciąganych scen, jednak większość jest poprostu majstersztykiem. Klimat serialu, świetna gra aktorów - serial otrzymał wiele nagród. Ja osobiście gdy oglądałem po raz pierwszy ten serial, po pierwszych kilku odcinkach nie byłem zachwycony. Jednak następne odcinki były odbierane przeze mnie jako arcydzieło, i tak jest do dzisiaj, jak od czasu do czasu przypominam sobie niektóre sceny. Podsumowując - klimat serialu, świetny scieżka dźwiękowa, fabuła, aktorzy - tego nie da sie napisać - to trzeba zobaczyć. Mimo że serial ma dosyć niską pozycje na filmwebie jest genialny i nie ma co sie równać z Lostem i innymi taśmowcami - co podoba się masom, nie może być dobre.

10/10

użytkownik usunięty
Majki_8

Miałem dokładnie takie samo odczucie. Po pierwszych 2-3 odcinkach uznałem serial za ok, nic więcej. Po sezonie I stałem się bezapelacyjnym fanem serialu. Do dziś obejrzałem wszystie sezony 5 razy :)