PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 76 tys. ocen
8,5 10 1 75862
9,5 31 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Witam :).

Ktoś wie, kiedy 6 i zarazem ostatnia cześć przygód Tonego i " załogi " zostanie wyemitowana na TVN ' ie??

Mam jeszcze jedno pytanie. Wiadomo, że na TVN 7 puszczane są powtórki z TVN' u . Czy jest możliwość puszczenia tam od nowa całej serii ??

Chciałem napisać sam do tej stacji, ale pisze, że mail nieprawidłowy ... Z Wp.pl , z Onet.pl i ch&$%&*%^nia ...

Gigin

TVN nie stać na chwilę obecną by wykupić prawa do emisji S6

Atol

Nie tylko że nie stać TVN, bo nie ma prawa- jako że trwa emisja tego serialu na HBO. Na czas trwania i jakiś okres później normalne stacje komercyjne czy publiczne nie mają prawa wykupić licencji na emisję nowego filmu/serialu.

Nie ma co się w ogóle spodziewać zresztą 6 sezonu na TVN hehe. W życiu nie kupili by tak drogiej nowej produkcji nawet jakby mogli. Na moje poczekamy co najmniej ze dwa lata :] Dla niemających HBO najlepszym wyjściem jest jednak wypożyczenie/zakup edycji DVD [ewentualnie blue-ray :D]. Bo czekania nie polecam :)

ocenił(a) serial na 10
Ralphie

TVN ze swoim podejściem do zagranicznych seriali nie ma co liczyć. Ale pewnie pokażą najwcześniej za rok, w podobnych godzinach jak teraz 6 stóp pod ziemią czyli około północy