PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75057
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

a więc obudziłemsie 5:45 , na torrspy jeszcze nawet nie podliczyło seedów widniały zera, ale dzięki temu kolesiowi DEATH powinni mu pomnik postawić.....Azureus napisał ze zakonczono w 2h48 min czyli chyba jednak troche dłużej bo skończyło sie tak jak sie już obudziłem na stałe koło 8 48....dobra biore się za oglądanie.

ocenił(a) serial na 10
TCJ

A ja ściągam z zamkniętego trackera dzięki czemu nowe odcinki mam w 15 minut. Ale to na nic bo trzeba czekać na napisy. Dlatego liczę że jak obejrzysz to napiszesz małe streszczenie. Zasadniczo nie lubię wiedzieć o czym będzie odcinek którego nie widziałem, ale Sopranos nie ogląda się dla zaskoczeń i zwrotów akcji. Ten serial jest po to żeby się delektować :) Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
matt80

No właśnie Lemansky , obejrzałem jestem zadowolony ,ale jakbym naprawde miał opisywać co myśle , to zdradziłbym całą zabawę.
Nic nei zdadze tylko powiem , ze odcinek kręci sie wokół wyjazdu Tonyego i Pauliego do Miami, co okazuje się jest zwyczjem ,gdy robi im sie gorąco i FBI węszy, pierwsza scena odkopali ciało pierwszej ofiary Tonyego spzred 25 lat , zrobił to z Paulim i tyle..aha druga os wokół CORRADO mnie troche nudzi ,ale rozumiem ze serial ma tez i starszą widownie, choc dla mnei szczególnie ciężkie jest ogl;ądanie starych osób nie radzących sobie z życiem.
JAJA mówie wam JAJA przez PAuliego cały odcinek , a scena na łódce na pewnoe ktoś zacznie dyskusje od łódki.

ocenił(a) serial na 10
TCJ

Zapomniałem LEMANSKY o co chodzi z tym zamknietym trackerem ?? tzn czy masz linka tlumaczacego mi to pytanie , czy powiesz co i jak sie trzeba zainteresować ??? miałeś w 15 min , ja miałem jak napisałem mam 512 ąłcze i maksymalnie na zureusie to mi sie waha od 50 do 58 kbB/s jak wiesz jest duzo seedów

ocenił(a) serial na 10
TCJ

Ten odcinek jakis jest dziwny.NO wojna sie zaczela ;)

ocenił(a) serial na 10
TCJ

TCJ > Dzięki za streszczenie, takie coś lubię. A co do linku który by ci wytłumaczył to proszę bardzo:
http://polishtorrents.org
Zarejestrój się tam póki można, fajna stronka. Ale z tego co piszesz wynika że jesteś zadowolony z obecnych prędkości na publicznych trackerach. Ja mam troszkę szybsze łącze (2mb) i z takiego torrentspy czy mininova plik idzie mi nie szybciej jak 100 i więcej nie, a na takim trackerze jak podałem w linku, Sopranos leci tyle ile daje łącze, na maxa, czyli w moim przypadku 500kB/s. Więc nie wiem czy przyda ci się link, ale na wszelki wypadek zrób sobie tam konto. Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
matt80

Znów jestem spóźniony! Lepiej nie pytajcie jakie mam łącze...
Odcinek SUPER - gość co pisał że wojna się zaczęła niech lepiej poczeka na napisy bo to nie miało nic wspólnego z Jersey! A wątek z Juniorem dla mnie był super - ten skośnooki był zajebisty! A Paulie mógł się przyznać co do tego kawału - Tony i tak wie że to on, swoją drogą Tony już naprawdę ma dość Pauliego - jak zwykle za dużo gada ale ja i tak go uwielbiam. Ogólnie odcinek nic nie wnosi do stosunków Tony - Phil, ale Phil pokazał że teraz już się nie pierdoli - jak chodziło o to że ten turp chciał mu jeść z talerza(co w końcu zrobił za trochę wymuszonym pozwoleniem Phila) to Philowi nieźle odbiło, jakoś nie chce mi się wierzyć że o to poszło. Odcinek był super choć do całej historii nie wiele wnosi. A co do tej łodzi to bez tych urywków z Pussym było wiadomo czego się boji Paulie, mogli je sobie darować i dać trochę satysfakcji wiernym fanom Sopranos!

ocenił(a) serial na 10
GIT

Phil już na tym objedzie wiedział , ze go rozpierdoli, realizuje wcześniej ułozony plan....będzie ostro...mi się podobała akcja z Kubaczykami i nawiązanie kontaktu , lubie takie akcje jak załatwia sie interesy ogladać .
No cóż te urywki z Pussym nie typowe tzn, prawdziwi pani bez tego dają rade ,ale scena na łódce mi się podobała naprawde przez moment myślałem , ze moze jednak, jak się schylił to mówie kurde a Pauli jak tym piwem dostał to omało nie posrał się , Tony też ma niexle ze mu takie cos po głowie chodzi.
Jezeli na koniec będa aresztowania to ja nie ręcze za Pauliego , nie mówie ze brakuje mu charakteru ale jako jedyny nie ma nic do stracenia.
Sceny z tą młodą blondyneczka dupa ,aahh czemu my nie mamy takiego życia.
Corrrado i ten azjata?? mi to nie potrzebne do szczęścia ,czy kazdy azjata ma problemy z rodzicami????? co film to chińczyk nienawidzi swoich starych..

ocenił(a) serial na 10
TCJ

Nie wiem czemu nie spodobał Ci się wątek w psychiatryku, takie zwolnienie tempa serialowi było potrzebne przed niewątpliwie wyjebanym w kosmos zakończeniem. A ja byłem ciekawy co tam u Juniora(o czym zresztą pisałem) no i teraz wiem:) Nieźle się urządził, szkoda że tak się skończyło. Najlepszy był motyw z tym zdjęciem z autografem ? ciekawe za ile poszło na eBay?;) Fakt że Ci Azjaci to trochę stereotyp ? zwłaszcza jak opowiadał jak mu zabrakło 4 punktów na egzaminie co się jego stary wkurwił, ale dopiero jak to napisałeś o tym pomyślałem, gość był przekonywujący, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach w Virginii, chociaż to zupełnie inny przypadek? A co do Pauliego to nie wiem czemu tak myślisz, tu w ciekawostkach można przeczytać:
?Tony Sirico zgodził się na udział w serialu pod warunkiem że Paulie Walnuts (grana przez niego postać) nie będzie "szczurem".? Powinno być Gaultieri więc nie wiadomo, wiadomo jaką przeszłość ma Tony Sirico i może faktycznie za bardzo identyfikuje się z graną przez siebie postacią, w końcu nie jest zawodowym aktorem. Ale może masz rację, może stwierdzi że to by było ciekawsze, choć ja obstawiam że Chris odegra kluczową rolę na końcu serialu.
A może Sopranos skończy się tak ? wróci ten Rusek co zaginął w tym lesie i wszystkich powybija? ;) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
GIT

Nie podobał mi sie ten wątek w psychiatryku bo jestem w takim wieku że dziadkowie umieraja albo mają problemy ze zdrowieem , szczególnie umysłowym...nie chcetego oglądać tam gdzie licze na odpoczynek i rozrywke , tak samo było z JOHNYM SACKIEM , jak np ogladam telexpress i pokazuja operacje czy cokolwiek lub ktoś gada o chorobach to normalnie czuje się źle i wszystko mnie boli , takze nie mogłem patzreć na chorego SACKA ,
gdyby to odemnie zalezało to bym tylko pokazywał ustawki załatwianie interesów i takie rodzinne sprawki.... przecież jak Vito z tamtym gachem na pikniki jeździł i sie całowali pedały jeb... to tez tylko czekałem na następna scene
do tego nie lubie Corrado niewdzięcznika pierd... samoluba ... kolesia bez wyrazu , dla mnie dziwo że nadawał sie na mafie ,jak bede ogladał od poczatku to moze zmienię zdanie
koleś co gra Corrado raz widziałem wygląda juz normalnego po prosto ,wyglada bystro a w serialu jego posatć mnie męczy tak jak matka Tonyego była męczaca

ale nie o tym ten twój pomysł z Ruskim juz raz o tym pisałeś jest zajebisty tez o tym zawsze myślałem

zajebistą inf dałes o Paulim , daj linka , juz raz się pokapowałem że częśc z tych aktorów miało prawdziwe podstawy do grania mafiozów
ale jakbyś miał jakiś taki opis a ten cytat co dałes to normalnie miodzio chce to przeczytac pozdro

ocenił(a) serial na 10
TCJ

ayo nie wiem co tak wam nie pasuje pokazywanie wątku juniora - przecież akcje w psychiatryku były dobre - akcja z murzynem , kręcenie przez corrado swojej executive game o pokerka ( pamietacie jak sie Tony cieszył jak to przejęli ) - ogólnie zwała z tych gier czy to w soprano czy wogóle - kawały opowiadane przez juniora też dawały rade
co jeszce akcje z paulim też dobre , na łodce świetne , mogli nie pokazywać pussyego by było też dobrze ale pokazali i luz
akcja zabicia santoro też świetna czy nikt nie widział Gottiego i nie napisał że to z tego filmu i z także prawda z przeszłości - wg mnie świetne nawiązanie do zabójstwa castellano
peace

ocenił(a) serial na 10
jiggajigsaw

tylko mi nie pasowały , dlaczego juz 2 razy!!!!!!!!!! pwiedziałem why....poza tym masz racje kawały były dobre , wątek w psychiatryku też ,

hem hem oswieć mnie z tym "akcja zabicia santoro też świetna czy nikt nie widział Gottiego i nie napisał że to z tego filmu i z także prawda z przeszłości - wg mnie świetne nawiązanie do zabójstwa castellano "
bo nie wyłapuje , nie pamiętam dokładnie

TCJ

niewatpiliwe gwiazda odcinka byl Corrado. rozlozylo mnie na lopatki jaki zrobil myk z tym chinczykiem zeby nie polykac prochow:D nie czytalem wszystkich postow i mam nadzieje ze nie powtorze niechcacy czegos ktos juz to napisal. Lodka plus Tony plus Paulie>> Tony juz jakby sie zatracal, scena jak patrzy na tasak i ma dylemat czyby nim nie pociac Paulie'ego i wtedy ten rzut w niego (juz nie tasakiem;) ) taki niewinny zarcik... i pozniej znowu Pualie widzi Pussy'ego, bo przeciez na takiej lodce go zachlastali. bylo w tym odcinku tez widac upadek COrrado, jak sie biedny zmoczyl. jego watk juz pewnie nie bedzie za czesto w tym serialu i nie odegra jakiejs znaczacej roli, zwlaszcxza ze COrrado jest niespelna rozumu i nadal rzada przprosin od tony'ego. no i dobry myk z napascia na ulicy i postrzal w oko, niezle to bylo widac jak ty juz na glebie lezal i tylko mu sie farba z niego popuscila. rzeczywiscie odcinek nie wywolywal jakichs wiekszych emocji ale byl za to niezly. to jest wlasnie urok HBO, oni pomalutku buduja napiecie a nie ze jest nagle akcja i wlecze sie przez pare odcinkow, wielki plus za to. niedziela juz blisko wiec kolejny epek tez :D

ocenił(a) serial na 10
Gobblin

no nie ma co dalej wyjaśniać wszystko napisałem tak jak jest

że to jest ściągnięte z " gottiego " ta akcja zabójstwa jest identyczna jak tam i że to odnosi sie do rzeczywistej przeszłosci też była identyczna akcja -

john gotti

ocenił(a) serial na 10
jiggajigsaw

No ale , żeś sie wysilił ,ja np nie widziałem Gottiego a dokumenty , które widziałem na ten temat , po prostu nei pamietam ....
rzuć linkiem albo napisz parę zdań, skoro juz sie logujesz i jednak piszesz
to zrób to z klasa przecież stać cie na to ....
rozumiem , ze chodzi ci o akcje po restauracji i że ona tak naprawdę miała miejsce w rzeczywistosci...