Jestem po 6 odcinkach, i serial przegenialny, naładowany metaforami, świetną grą aktorską genialne ujęcia, muzyka scenariusz.....
Ale ciekawi mnie jak wypada sezon 1 w kontekście całego serialu. Minaowicie czy jest najgorszy? Czy może jednym z lepszych? Bo jak sezon1 jest jednym z gorszych to aż sie boje co będzie dalej
pierwszy sezon na pewno nie jest gorszy, jak dla mnie jest najlepszy zaraz po trzecim (póki co obejrzałem tylko cztery sezony, ale stale nadrabiam zaległości).
ogólnie cały serial jest niesamowicie zrealizowany, jeśli po 6 odcinkach Cię wciągnęło, to wiedz że dalej na pewno się nie zawiedziesz :)
Cały serial jest świetny, dla mnie jednak pierwszy sezon do dzisiaj pozostaje tym najlepszym, choć ogólnie sporo osób ceni najbardziej drugi sezon.
U mnie wygląda to tak:
1. Sezon 1
2. Sezon 2
3. Sezon 5
4. Sezon 6b
5. Sezon 4
6. Sezon 3
7. Sezon 6a
Kiedyś coś tam widziałem w tv ale już mało co pamiętam, teraz skończyłem oglądać 5 sezon i właściwie 1 2 3 4 5 są dla mnie jak części długiego filmu, które czasem są ciekawsze (odcinki) czasem mniej ale ogólnie ciężko byłoby mi napisać że 2 sezon jest lepszy niż np 4 bo niby w czym.