PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

ULUBIONE ODCINKI

ocenił(a) serial na 10

(możliwy spoiler delikatny) Ja uwielbiam odcinek, jak Pauli z Christoferem w pogoni za ruskim komandosem zgubili się w lesie. Mistrzowsko zagrane, ciepły humor od tego bije :)

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

również uwielbiam ten odcinek! jeden z moich ulubionych

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

czyli co? trzy razy na tak:] dobry jest jeszcze odcinek gdy polecieli o wloszech, i ta piekna ruda pani ;)

ocenił(a) serial na 10
bukat

Ogólnie Pauli zapodaje takie miny i ma takie reakcje, ze się japa cieszy. A nawet nie jest aktorem z wykształcenia tylko drobnym gangsterem :D

Young_Brando

Teraz już nie pamiętam mimo iż całą serie obejrzałem ze 3 razy.Zbyt dużo fajnych odcinków każdy inny a tworzy to świetną całość. Dlatego nie umiem wymienić jednego odcinka te,które najbardziej zapadły mi w pamięć to chyba odcinki w,których dzieje się coś ważnego np.śmierć bohatera.

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

wszystkiego najlepszego mordeczki.... pisze to bo bo ide spac, jest drugi dzien swiat iiii, jest strasznie.... nie dam minki bo jest strasznie, i jak to sie pisze aha KROPKA! a Pauli do swojej maski ma jeszcze dobry tekst pasuje jak ulala, pamietajcie malutkie p z kotwiczka nic wiecej

Young_Brando

Mi bardzo podobał się odcinek "Cold cuts". Gdzie Chris i Tony B jadą na farmę wujka Pata wykopać zwłoki. Klimat tego miejsca i całokształt są oryginalne.

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

A kto was najbardziej denerwował? Mnie Ralph. Strasznie powalony ;)

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

Ja mogę wymienić po ulubionym odcinku z każdego sezonu:
1x05 - College
2x12 - The Knight in White Satin Armor
3x11 - Pine Barrens
4x13 - Whitecaps
5x12 - Long Term Parking
6x20 - The Blue Comet

A co do nielubianej postaci, to mnie od początku najbardziej denerwowała matka Tony'ego, a w późniejszych seriach najbardziej był wkurzający AJ oraz Janice.

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Do tej pory obejrzałem 3 sezony. Ale ulubione odcinki mam identyczne. Janice i Ralph przewodzą w rankingu najbardziej denerwujących postaci, wynagradza to na szczęście cała gama genialnych.

ocenił(a) serial na 10
bratfranciszek

Alez dlatego Janice jest genialna bo rowno wqrwia kazdego.Taka miala role i wspaniale ja zagrala.Odcinek z ruskiem w lesie wyrezyserowal Steve Buscemi.

ocenił(a) serial na 10
yossarian3x

To też świadczy o geniuszu tego serialu, że nawet te irytujące (Chociaż do Janice już się przyzwyczaiłem, a[SPOJLER] Ralpha już z nami nie ma) postaci, są takie z założenia, a nie w wyniku nieudolności aktorów je grających czy też z racji złego scenariusza.

ocenił(a) serial na 9
Young_Brando

Ja również uwielbiam ten odcinek z Ruskiem, jak chyba Pauliemu odmarzła stopa :) i generalnie wszystkie odcinki, gdzie jest dużo Pauliego (również wizyta we Włoszech). Macie racje, Janice, Matka i Ralph są denerwujący.
Za to lubiałem Pussiego i Bobbiego, sympatyczni, brzuchaci :))

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

Mój ulubiony odcinek to ten, w którym Tony bije się z Bobbym (6 sezon). Akcja w lesie też jest świetna.
Co do wkurzających postaci to zdecydowanie Livia i Richie

Young_Brando

też go lubie,tam chyba był jakiś motyw z przemarzniętą skarpetką co nie?dobre też jest jak biją żyda dzwonkiem po mordzie ale to inny odcinek

ocenił(a) serial na 10
g_lox

odcinek z benem kingsley wymiata :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
regis32454gggdwwd22

mój ulubiony odcinek to the test dream, ze snem tony'ego, gdy raptem znajduje się w domu i siedzi na koniu, lubię też ten z ruskiem !

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

To tez mój ulubiony odcinek!
Dwóch facetów znajduje się o kilka(nascie) kilometrów od cywilizacji i nagle dramat! Walczą o przetrwanie...

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

mój ulubiony

ocenił(a) serial na 10
Young_Brando

Najlepsze odcinki: 3x11 i 6x20. Jeśli chodzi o wykonanie i pomysł to najbardziej cenie sceny, gdy Tony był w śpiączce i tam walczył o swoje życie. Tony B. zapraszający go na tą impreze. Mistrzostwo!
Najlepsze postaci: Tony, Chris, Paulie
Najbardziej denerwujące: Richie April, Janice(w pierwszych sezonach, później już znormalniała). Swoją drogą nie wiem co chcecie od Ralphiego, świetny gość.

ocenił(a) serial na 9
Young_Brando

Odcinek z ruskim komandosem rulez. Brakowało tylko niedźwiedzia w tym lesie. Możecie mi przypomnieć co postem stało się z tym Ruskiem ? Jakoś kompletnie nie pamiętam ;)

ocenił(a) serial na 10
Jellenio

Nie zostało wyjaśnione. Zresztą jego kumpla Slavy, który prał kasę Tonego, też już potem nie było w serialu. Najprawdopodobniej z lasu nie wrócił. Ewidentnie widać, jak dostał w głowę i nawet jeśli to było draśnięcie, to i tak by zamarzł w tych warunkach. Z drugiej strony znikł samochód Pailiego i odebrany dług.

ocenił(a) serial na 9
giant enemy crab

Już mi się wydawało, że nie uważnie oglądałem i przegapiłem gdzieś. Trochę głupio, że olali potem kompletnie ten wątek niedopowiedziany. Dzięki za info ;)