PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75337
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Jaka jest wasza ulubiona postac w serialu. W sumie mam dwie ulubione postaci lubie je za taki ich styl i za to ze mają to COS a są nimi Paulie Gaultieri potrafiłby powiedziec nawet Tony'emu "go fuck yourself" i Johny Sack lubie go za wyglad,rowniez za to ze potrafi postawic sie Tony'emu jak Paulie.

ocenił(a) serial na 10
cre4tive

Moja ulubiona postać to Christopher Moltisanti

ocenił(a) serial na 10
Adick

Christofa najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
cre4tive

Najbardziej lubie Pauliego i Chrisa, uwielbiam jak sie kłucą :D

ocenił(a) serial na 10
cre4tive

tony i chriss jakos pasują do mafiosow;)podoba mi sie gra tonego w sytuacjach gdy łapią go zapasci. taki zmeczony naturalny grubasek. ale nie dracula pauli cos mi ten jego fryz kojarzy sie z rodziną potwornickich:>

szyman7

a jak mogliscie pominac Silvio czlowiek bez karku o mega wrednej minie :D

ocenił(a) serial na 10
cre4tive

Ja lubie wszystkich. A szczegolnie Christiphera (szczegolnie jak cpal:), Tonego (prawdziwy knur), John Sacrimoni (jest cool) Ralphiego (dobre jazdy mial) i Richie April (totalny oszolom). SOPRANOS rzadzi!

ocenił(a) serial na 10
cre4tive

Silvio Dante- van Zandt w tej roli, jak dla mnie nie do przebicia- czlowiek z ciagle wykrzywionym ryjem i ta jego kwestia z "Godfather"- 10/10!!

ocenił(a) serial na 10
azrael13

Ciężkow mi wybrać, lubie większość postaci, a gra aktorska w tym serialu jest rewelacyjna. No ale wracając do ulubionych postaci to:
Junior, Silvio, Paulie, Tony, Furio, Chris, moge tak wymieniać i wymieniać, a najlepsze są scena jak ktoś się denerwuje i puszcza ostrą wiązankę...

ocenił(a) serial na 10
azrael13

No własnie Sil jest niepowtarzalny , napisalem Christopher bo z nim najłatwiej się identyfikowac , Tony i Pauli
takze tych 4 chterech to jest najwyższy poziom jak dla mnie

TCJ

Pewnie bede odstawal od reszty jak powiem ze Carmela jest jedna z moich ulubionych postaci. Zapominamy o niej bo jest 'tylko' zona bossa, a przeciez jest osoba ktora ma na niego ogromny wplyw.

Gdzies na tym forum porownano ja do zony Vita Corleone, a tu prosze - wrecz przeciwnie. Zona Vita Corleone "znala swoje miejsce". Byla wzorowa zona sycylijskiego mafiosa. Nic nie mowila i stala z boku. A C.Soprano stawia na swoim, jest wyrazista i silna. A przy tym fantastycznie zagrana.

ocenił(a) serial na 10
mb_

praktycznie wszyscy są fajni, że nie da się wybrać jednoznacznie jakiegoś bohatera co muszę przyznać nie zdarza się w serialach często.

Napewno Pauli z tym swoim 'cocksucker' :D
Silvio mega gość i jeszcze te jego teksty są rozpierdalające
Tony, Chrissy, Sacrimoni i można by tak wymieniać :)

ziomenator

Ja lubiłem RICHIEGO APRILLE, cholera, charyzmatyczny gość, tak samo jak Madsen, ten gość z włosami do tyłu co się garbi to wymarzeni gangsterzy, idealny wizerunek!

CO do Richiego, to skojarzył mi się z Tonym Montana (Scarface), nawet podobny, jakby by tak go postarzec o 15-20 lat. Niestety szkoda, [spoiler] że już go niezobaczę :) Lubiłem starego kozaka z gangsterskim głosem