PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Spoczywaj w Spokoju James ....( Tony )

i i i i i 1961-09-18 - 2013-06-19 +++++

Nie do Wiary

51 lat ;-( - szkoda

86 odcinków Soprano --(ok 60 godzin Ja Obejrzę na nowo by nadal poczuć jak to było )

Ehh chyba lepszego miejsca jak Rzym nie ma by umrzeć ale szkoda że tacy odchodzą tak szybko

ocenił(a) serial na 10
PabloPS

Ja do serialu wracam wielokrotnie, ale teraz wiedząc, że Jamesa nie ma na tym świecie będzie jakoś smutno. :( R.I.P. James. Za rolę Tonego nigdy nie zostaniesz zapomniany, absolutny geniusz na poziomie dla nielicznych, jak Marlon Brando w roli Vito Corleone.

ocenił(a) serial na 10
giant enemy crab

Dokładnie bedzie smutno jak sie bedzie teraz oglądać ,kurde taki młody chłop :/ szok!

ocenił(a) serial na 10
PabloPS

miałam nadzieje na kinową kontynuację ..... a tu taka tragedia :( taki młody chłopak tylko 51 lat :(

ocenił(a) serial na 10
dominika456789

Moim zdaniem do tego serialu nie pasowałoby kinowa kontynuacja. Jest zbyt spokojny, mało tu akcji z stylu Ojca Chrzestnego. Klimat jest tu budowany z odcinka na odcinek, dlatego nie widziałbym tego w wydaniu filmowym.

PabloPS

Wczoraj skończyłem serial i tu takie coś. Mocno zszokowała mnie ta wiadomość, tym bardziej, że po zakończeniu oglądania serialu zastanawiałem się trochę nad sensem zakończenia.

gejzermocy

Ehh a ja miałem się zabierać po raz kolejny za serial po chyba 2 letniej przerwie.Wczoraj odpaliłem 1 odcinek i jakoś nie oglądało mi się tego z uśmiechem na twarzy tak jak zawsze a to mój ulubiony serial.James był zdecydowanie za młody by umrzeć.

ocenił(a) serial na 10
kondi143

Najdziwniej będzie się oglądać sceny omdlenia, albo gdy został postrzelony.

użytkownik usunięty
gejzermocy

i Noomi Rapace pewnie tez placze.

Dlaczego Noomi Rapace?

użytkownik usunięty
Binula

spotkala sie z grubasem na planie kolejnego sezonu tego pamfletu o pochwale bycia gangsta makaronowa gosposia. podobna smierc Gandolfiniego nie jest do konca jasna, podobnie jak Bruce a Lee czy przesladowanego przez neonazistow Stiega Larssona (ktory doslownie przez ostatnie lata ukrywal sie w Szwecji i zmarl w niewyjasnionych do konca okolicznosciach, tyle ze to kraj gdzie skrajna prawica niczym osmiornica (polecam serial o tym tylule) ma swoje macki t.ex. w policji od czasow dynastii Wazy a juz na pewno pupila von Bismarck a Strinberga.

P.S.ciekawostka jest ze ok. 40 % szwedzkich policjantow nosi tatuaze na przedramieniach.

Dlaczego piszesz o nim per "grubasem", nie masz szacunku do zmarłych?

O Neonazizmie w Szwecji już wiem od jakiegoś czasu, podobno są tam najaktywniejsi w Europie, biją na głowę nawet Niemców. Przy tak małej liczbie mieszkańców, a tak dużej liczbie Neonazistów, nie wiem jak tam ciemnoskórzy wytrzymują.

A jaka jest teoria spiskowa na temat Larssona? Nic nie słyszałam.

użytkownik usunięty
Binula

skroty myslowe. teoria spiskowa jest w zachodniej prasie na temat aktora. co do Larssona trzeba czytac fakty (w millenium sa watki autobiograficzne)

użytkownik usunięty
Binula

w cudzyslowiu jest obrazliwie

ocenił(a) serial na 9
PabloPS

Wczoraj znów mi się przypomniało Soprano..... Katastrofa autobusowa we Włoszech, koło Avellino, zginęło 40 os. Z Avellino właśnie wywodzi się cały ród Soprano....