tak to wszystko powinno sie zakończyc, gdyż jak można sie domyślic David Chase miał taki zamysł. Chodzi o to że Tony zginą.
http://www.youtube.com/watch?v=9gUaDYY9gjE
Pewnosci nie masz ze zginal. Te zakonczenie ktore widzielismy wczesniej czy te do ktorego dales linka duzo sie nie rozni.Padly strzaly ale co dalej? Czy Tony dostal czy moze ktos inny? Po tym zakonczeniu tez mozesz sie tylko domyslac co sie stalo ale bardziej oczywiste wydaje sie ze Antony dostal 2 kulki ;]
Tak edycja postów była by mile widziana ,co nie ? Też mi tego brakuje.
Co do zakończenia to jest naprawde dużo sprzecznych informacji.
Jedni piszą że Tony zginą na 100% (ten motyw że jak dostajesz kulke to zapada mrok i nic nie słyszysz) dużo ludzi jest do tego przekonanych.
Inni zaś piszą ze Tony musi życ bo NY i NJ sie dogadały i nie było planowanego żadnego zamachu itp. Poza tym żeby podnieśc ręke na bossa trzeba miec pozwolenie i nie byle jaki powód.
Dla mnie osobiscie David Chase to mądry koleś i on tak zrobił to zakończenie aby każdy mógł myślec co chce;p i to mi sie podoba.
Jednak ja uważam że Tony zginą ,niestety.
Po raz tysięczny ten sam temat...
Tony zginął (na 100% jeśli nie będzie kolejnych odcinków ;)). Wspomniana już ciemność. No i fakt, że zaczynaliśmy z Anthonym i z nim kończymy. Cały serial to była historia opisana jakby jego oczami. Po drugie nie można wykluczyć, że zamachowcy, którzy wykończyli m.in. Bobbiego. Ponieważ dostali kasę z góry za każdą głowę i nie mogli wiedzieć, że np. Phila skasowali... Bo to wszystko stało się bardzo szybko.