PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

W 4 odcinku pierwszego sezonu pada mniej wiecej takie zdanie "nikt juz na materace nie chodzi". OCB z tymi materacami?

ocenił(a) serial na 10
p1atryk

heh, polecam obejrzenie, a najlepiej przeczytanie "Godfathera"

chodzi o pójście na wojnę z innym gangiem/rodziną. wówczas członkowie danego gangu/rodziny opuszczają domy i miejsca stałego pobytu i wszyscy razem, na kupie zamieszkują w jakimś mieszkaniu/domu. w zasadzie można śmiało powiedzieć, że w ostatnich odcinkach sezonu 6b Tony i ekipa "poszli na materace"

ocenił(a) serial na 7
Captain_America

A ja Tobie polecam przeczytać Ojca Chrzestnego jeszcze raz ;]
Na materace idą cyngle, rodziny nigdy się nie atakuje bo atakujący wie, że może spodziewać się tego samego w kierunku do siebie.

ocenił(a) serial na 10
Jezus_

tak, tak, no o to mi chodziło... Rodzina miałem na myśli gangsterów, nie matki, żony, teściowe itd :-)

ocenił(a) serial na 10
Captain_America

oj Jezus, Jezus... ( to do użytkownika-)

Chciałeś zabłysnąć, a się tylko ośmieszyłeś. Wiadomo że mu chodziło o rodzinę mafijną

ocenił(a) serial na 7
Christopher_Moltisanti

Może i miał to na myśli, ale p1atryk zadał pytanie, i ta odpowiedź mogłaby wprowadzić go w błąd, więc z mojej strony było to jedynie sprostowanie, nie zabłyśnięcie, więc nie próbuj strugać kozaka.

ocenił(a) serial na 10
Jezus_

,,A ja Tobie polecam przeczytać Ojca Chrzestnego jeszcze raz ;] ''

To zdanie też było konieczne, żeby nie wprowadzać założyciela tematu w błąd? Chyba nie.
To ty chciałeś zabłysnąć, ale ci się nie udało, a teraz udajesz, że to było specjalnie

ocenił(a) serial na 7
Christopher_Moltisanti

Dobra, nabij sobie +5 punktów do forumowego lansu, mam nadzieję, że będziesz szczęśliwszy.

p1atryk

Zbędna wymiana zdań i robienie problemu z niczego;)