Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 77 tys. ocen
8,5 10 1 77367
9,6 28 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

taki mój typ, ostatnio dużo gada z fbi ,mysle ze w taki sposób uratuje skóre.ponieważ cała rodzina zostanie wybita , taki mój typ

bennyblanco

no bez jaj, powiedz mi ze Ci sie wypsnelo i niechcacy wcisnales klawisz "wyslij". nie no jeszcze takiej bzdury nie slyszalem. a jaki to niby FBI ma interes ze obroni Tony'ego, przeciez oni mu sie chca od dawna dupy dobrac. no i co niby dadza azyl jemu zeby zlapac kogo? piszcie pomyslcie troszke zanim palniecie jakies bzdety.

ocenił(a) serial na 9
Gobblin

chyba absurdalne to jednak nie jest. posiada ogromną wiedzę o mafii i jej sposobach działania, po drugie może sypać tylko jesli nie zabije phila, jesli phil ginie tony rzeczywiscie nie ma kogo sypać. ale w tej chwili juz wiadomo jak to sie skonczy wiec dalsze pisanie nie ma sensu.pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
bennyblanco

ma sens- można wysłać z 10 postów o tym jak nie użyłeś mózgu i kliknąłeś wyślij.

ocenił(a) serial na 9
Ryunosuke

pierwowzór tonyego sypał , a z biegiem serii tony coraz bardziej przypomina vincenta palermo

ocenił(a) serial na 10
bennyblanco

http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+Soprano-1999-35405/discussion/Tony+Soprano+ zosta%C5%82+obj%C4%99ty+programem+ochrony+%C5%9Bwiatk%C3%B3w+(SPOILERY),1460725

tutaj właśnie o tym pisałem

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

to jakieś nowe odcinki są, bo nie wiem o czym wy piszecie?

ocenił(a) serial na 10
Xsaav

http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+Soprano-1999-35405/discussion/Tony+Soprano+ zosta%C5%82+obj%C4%99ty+programem+ochrony+%C5%9Bwiatk%C3%B3w+(SPOILERY),1460725

ocenił(a) serial na 8
bennyblanco

kurde ludzie sa tacy co jeszcze nie obejrzeli calego serialu wiec darujcie sobie spoilery. idzie na forum DYSKUSYJNE a nie piszcie ich w komentarzach do opisu filmu....

ocenił(a) serial na 8
jleszczynski

To nie czytaj. Trochę to drażniące, bo czego innego się podziewać w komentarzach jak nie dyskusji o tym co się widziało.