Typowy przykład propagandy sukcesu ekipy Tuska. Dlatego tak sobie Boscy żyją jak królowie.
Nie żyjemy ponad stan moja droga. A ten tasiemiec powinni nie puszczać takim młodym, wykształconym z dużych miast.
O.o Kto Ci dał prawo wypowiadać sie w imieniu wszystkich Polaków ( przez pryzmat Twojej niedoli ) ? - forma MY
Mówi za ten nasz nieszczęsny naród który próbuje za wszelką cenę udawać że żyje jak w Szwajcarii.
Rewelacyjne, że cały naród ma odzwierciedlenie akurat w twojej osobie. Naprawdę good for you
Hmm.. Tak naprawdę niepotrzebnie zwracamy na niego uwagę.. Niech sobie myśli co chce. Nie nasza wina, że jego rodzice nie dorobili się na tyle aby zapewnić mu dobry byt. A jeśli uważa, że ludzie nie żyją tak jak ukazani w serialu Boscy to jest w błędzie.
Żyją jak królowie...może Ty nie zarabiasz za dużo, ale sam znam małżeństwa zarabiające po 6-10 tyś na miesiąc. I co nie wystarczy co miesiąc na wszystko ?
Oni tyle zarabiają bo są dziećmi UBeków lub ludzi podlizujących się pod czerwonych.
A mylisz się...to są synowie i córki z normalnych niezamożnych polskich rodzin...tylko ze mieli szczescie ukończyc studia w połowie lat 90 kiedy dyplom i wykształcenie znaczyły dla pracodawcy duzo więcej niż dzis, dzięki czemu pracują od lat w jednych firmach stopniowo awansując. W tym kraju też da się do czegoś dojść bez układów. Szkoda tylko, że obecnie coraz trudniej...ale to już temat na inną bajkę.
Pozdrawiam. Widzę, że dyskusja skończona, bo już nic rozsądnego wnoszącego do tematu szanowny użytkownik nie potrafi odpowiedzieć :)
Dużo racji ma autorka tematu. Po Architekturze czy jakiejkolwiek inżynierii aby być projektantem trzeba najpierw zdobyć UPRAWNIENIA. Pomijając, że niełatwo się dostać na taką praktykę po której masz uprawnienia, nawet jeśli je zrobisz, no to praca w domu? Ludzie Polska to nie jest chyba zbyt rozwinięty kraj dla architektów, a co dopiero siedzieć sobie w domciu i robić projekty. Nie mówię, jest to możliwe, ale że Karolak nie musi jechać choćby na żadną budowę? Projekt bez praktycznego spojrzenia i wiedzy, to jak nie projekt. Kto oprócz naprawdę wybrańców w dzisiejszych czasach kryzysu może sobie pracować w domku, pracując nie na własnym tylko dla jakiejś firmy?
Poza tym dużo tu propagandy zresztą sam Karolak o ile wiem to wyborca PO. Polska to nie jest póki co kraj aż tak rozwinięty żeby zawierał tak beztrosko sobie żyjących ludzi. To są naprawdę wyjątki
Ja jestem facetem i największym trollem na YT obok Testovirona. Ale tutaj serio gadam. Pozdro.
dlaczego zyja jak krolowie? bo jedza w almie? wiadomo, ze to bylo lokowanie produktow. bo maja meble z ikei? a co to, rodziny z trojgiem dzieci nie stac na meble z ikei? tym bardziej, ze jest tu pokazany modelowy przyklad rodziny, gdzie malzenstwo dorobilo sie stanowisk, a potem dorobili sie dzieci-natalia jest bodajże redaktorka naczelną. dorobili sie domu, innych materialnych LUKSUSÓW i maja dzieci. poza tym, byly wątki, gdzie dzieci nosily ubrania po sobie, po kuzynach. według mnie to nie jest zadne krolewskie zycie, znam rodzine ktore ma piatke dzieci, a ich zycie wyglada tak jak te w serialu. czyli nie jest to zbytnio wymyślny scenariusz, poniewaz takie rodziny na prawde istnieją.