nie rozumiem,dlaczego tyle osób twierdzi,że nie jest to typowa polska rodzina lat 'dziesiątych'. do
prawie każdego postu jest komentarz, wyrażający zdziwienie faktem,że mieszkają w domu
jednorodzinnym, chodzą po domu w butach albo ubierają się w ubrania z sieciówek. poza tym nie
każda polska rodzina żyje w ciasnym mieszkaniu w bloku,z meblościanką i dywanem na ścianie i
nie spędza każdego wieczoru przed telewizorem z piwem w dłoni. niektórzy ludzie mają jakieś
zainteresowania,pasje,aspiracje, które realizują i nie jest to nic dziwnego. i co najważniejsze - to
jest serial,ma być zabawny, a nie głęboki, poruszający ważne problemy.
Tak zgadzam się z większością twojego postu. Też często szczególnie jesienią/zimą chodzę po domu w butach (Vansach czy Conversach) żeby wchodząc na drugie piętro nie brudzić skarpet.
Nie zamierzam się z tobą kłócić, ale jesteś wszędzie na tym forum i wszędzie wrzucasz te swoje mądrości jak KuntaKinte
Wyszedłem z tego dzięki dużej ilości czasu, które poświęciłem na uczenie się, aby do czegoś dojść.
A cóż to się stało że nagle nastąpiła taka zmiana u słaka? Czyżbyś wzorem polskiejwiejskiej zmienił swoje priorytety po bliskim spotkaniu trzeciego stopnia z rycerzami ortalionu?
Ahh dobra mordeczka moja. Szkoda, że już nie ma czasu na filmweb bo dobrze pisał.
Czyli moja dobra mordeczka. Szkoda, że już nie ma czasu na filmweb, dobrze, ciekawie pisał.
:D:D:D Praca?
W przypadku słeka, który mówił że ci, którzy muszą pracować przed skończeniem 25 lat są przegrywami :D?
Chyba nie sądzisz, że zajęcie "osobistego stylisty" aż tak go wciągnęło, że musiał skasować konto na filmwebie ;]?
No coś tam z modą robi, ale aż tak dobrymi znajomymi nie jesteśmy, więc dokładnie to nie wiem.
Jednak ostatnio pisał mi, że jest zabiegany.
A konto skasował bo chciał się "oczyścić" czy coś w tym stylu, instagrama też skasował w okolicach matury.
Dokładnie. Ty i polskawiejska korzystacie z tej wolności w taki sposób że wasze mózgi działają bardzo wolno. UKOŚNA KRATKA ukryty przekassss
:D:D
O przepraszam, ale tę część ulicznych korepetycji przegapiłem. Masz jakieś notatki, bym mógł nadrobić zaległości? l]
:D Co to za pytanie? :D
Jestem facetem, a nie piz_dą, nie chodzę w spodniach które pasują do maniurek, więc nie muszę mierzyć szerokości swojej nogawki, tępy cepie ;D