nie rozumiem,dlaczego tyle osób twierdzi,że nie jest to typowa polska rodzina lat 'dziesiątych'. do
prawie każdego postu jest komentarz, wyrażający zdziwienie faktem,że mieszkają w domu
jednorodzinnym, chodzą po domu w butach albo ubierają się w ubrania z sieciówek. poza tym nie
każda polska rodzina żyje w ciasnym mieszkaniu w bloku,z meblościanką i dywanem na ścianie i
nie spędza każdego wieczoru przed telewizorem z piwem w dłoni. niektórzy ludzie mają jakieś
zainteresowania,pasje,aspiracje, które realizują i nie jest to nic dziwnego. i co najważniejsze - to
jest serial,ma być zabawny, a nie głęboki, poruszający ważne problemy.
Nie zabawiam się z osobnikami tej samej płci. Może to niedostatecznie jolo hasztak i słek jak na dzisiejsze czasy ale trudno, najwyraźniej będę musiał nauczyć się z tym żyć l]
a co ty znowu taki nie miły? Łikend się nie udał? miałeś problem z wez to poczuj?
Chciałbyś mieć takiego syna jak ja, luz, ale musiałbyś mnie zmajstrować mając 6-8 latek.
Człowieku, gdybym miał takiego syna jak ty to bym się pod ziemię ze wstydu zapadł i codziennie bym się zastanawiał, gdzie popełniłem błąd.
Jeśli serio masz niewiele lat ode mnie i jarasz się zajawką dla gimbusów na bycie słeeek, jolo! hasztakkkkk... to gratuluję, widać że masz kontrolę nad swoim życiem.
Nie wiem co jest teraz w modzie w gimnazjach. Idź zrób wywiad środowiskowy to się dowiesz.
W moich czasach to się tego słuchało
http://www.youtube.com/watch?v=7GH8MgrYy2s :)
Ty jutro i tak tam pójdziesz na lekcje, więc mógłbyś to przy okazji załatwić - tylko worka na kapcie nie zapomnij bo będziesz miał znów pojechane po ocenie ze sprawowania!
A pamiętasz Ja Rule i Nellyego? To był oldskulowe, klasyczne płytki, czasów szkoły.
Ty serio myślisz, że ja rule i nelly to oldschool? Bo co, bo ich klipy na vivie leciały 15 lat temu, dlatego to jest stara szkoła :D? WALNIJ SIĘ W ŁEB. W tej chwili, mocno! :D
http://www.youtube.com/watch?v=Hme9LobwcmI
- ehh nasi sąsiedzi to mają dopiero dobry rap, nie to co nasza scena poza nielicznym wyjątkami.
Ja polecam ci spier*da*lać do swojego świata słeku jolu i hasztaku. Tam twoje miejsce "znawco starej szkoły rapu" :]
Nie jestem znawcą tatku, ale swoje wiem.
Dobry oldskul z końca lat 90 i początku XXI wieku, a nie jakaś prehistoria z lat 80 i początku 90
Widzę nie jestem sama bo też ściągam buty.Po pierwsze szanuje prace mojej matki a po drugie mam zajefajne paputki więc jest ok :D nawet jeśli jestem u kogoś i czasami ktoś mówi aby zostać w butach to i tak je ściągam.Jakoś nie potrafię brudzić komuś domu-mieszkania. Dla mnie najgorszą rzeczą jest leżenie w butach na łóżku....mega mnie to denerwuje!!jakby ktoś brudne buciory położył na mojej pościeli to zabije
To też się nagminnie w tym serialu powtarza. Bachory ładują się w buciorach na łóżko i zadowolone. Jakby mi gówniarz tak zrobił to by od razu w łeb dostał.