PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113208
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

co w tym dziwnego ?

ocenił(a) serial na 7

nie rozumiem,dlaczego tyle osób twierdzi,że nie jest to typowa polska rodzina lat 'dziesiątych'. do
prawie każdego postu jest komentarz, wyrażający zdziwienie faktem,że mieszkają w domu
jednorodzinnym, chodzą po domu w butach albo ubierają się w ubrania z sieciówek. poza tym nie
każda polska rodzina żyje w ciasnym mieszkaniu w bloku,z meblościanką i dywanem na ścianie i
nie spędza każdego wieczoru przed telewizorem z piwem w dłoni. niektórzy ludzie mają jakieś
zainteresowania,pasje,aspiracje, które realizują i nie jest to nic dziwnego. i co najważniejsze - to
jest serial,ma być zabawny, a nie głęboki, poruszający ważne problemy.

Się nie rozpędzaj tak z pomiarami bo jeszcze coś innego zaczniesz sobie mierzyć :D

użytkownik usunięty
Einshaew

Tam gdzie myślisz to również 16-17cm

Aż tyle ci wchodzi? Pojemny jesteś jak na słeka!

użytkownik usunięty
Einshaew

No to jak wchodziłeś w "słeka" to ile zwykle wchodziło ci?

Nie zabawiam się z osobnikami tej samej płci. Może to niedostatecznie jolo hasztak i słek jak na dzisiejsze czasy ale trudno, najwyraźniej będę musiał nauczyć się z tym żyć l]

użytkownik usunięty
Einshaew

no, no, street fighter

Cotam znowu bełkoczesz słeku?

użytkownik usunięty
Einshaew

a co ty znowu taki nie miły? Łikend się nie udał? miałeś problem z wez to poczuj?

Tobie edukacja się najwidoczniej nie udała, skoro piszesz "łikend"

użytkownik usunięty
Einshaew

Ty piszesz chłopaku "słek" ja piszę "łikend" wolna Polska #Lech Wałęsa

jeszcze więcej hasztagów do*pier*dol synku.

użytkownik usunięty
Einshaew

Chciałbyś mieć takiego syna jak ja, luz, ale musiałbyś mnie zmajstrować mając 6-8 latek.

Człowieku, gdybym miał takiego syna jak ty to bym się pod ziemię ze wstydu zapadł i codziennie bym się zastanawiał, gdzie popełniłem błąd.

Jeśli serio masz niewiele lat ode mnie i jarasz się zajawką dla gimbusów na bycie słeeek, jolo! hasztakkkkk... to gratuluję, widać że masz kontrolę nad swoim życiem.

użytkownik usunięty
Einshaew

Chyba nie znasz kawałka "Forever young"

a ty chyba nie rozumiesz o czym jest ten kawałek.

użytkownik usunięty
Einshaew

tatku co ty taki sztywny? wiagre przedawkowałeś? #jokeboy

użytkownik usunięty
Einshaew

http://www.youtube.com/watch?v=YybYMTHEsPE - znasz tego klasyka?

Faktycznie, kalsyk w chuuuuuiiiii ;] - twoi koledzy z gimnazjum też się nim jarają?

użytkownik usunięty
Einshaew

no "kalsyk" nie, no ale "klasyk" na pewno

a reszta wypowiedzi o kolegach z gimabzy się zgadza?

użytkownik usunięty
Einshaew

Nie wiem co jest teraz w modzie w gimnazjach. Idź zrób wywiad środowiskowy to się dowiesz.

użytkownik usunięty

W moich czasach to się tego słuchało
http://www.youtube.com/watch?v=7GH8MgrYy2s :)

użytkownik usunięty

Dobra nie ma co się kłócić
na razie tato

Ty jutro i tak tam pójdziesz na lekcje, więc mógłbyś to przy okazji załatwić - tylko worka na kapcie nie zapomnij bo będziesz miał znów pojechane po ocenie ze sprawowania!

użytkownik usunięty
Einshaew

A kupisz mi taki z wiewiórką? tatku

sponsora poproś, może ci kupi jak się wykażesz.

użytkownik usunięty
Einshaew

A o mój hajs się nie martw bo się zgadza.

przestanie jak ci urząd pracy je*bnie w ryj odmową przyznania zasiłku :D

użytkownik usunięty
Einshaew

A pamiętasz Ja Rule i Nellyego? To był oldskulowe, klasyczne płytki, czasów szkoły.

Ja rule i nelly oldschoolem? JA PIER*DOLĘ :D

użytkownik usunięty
Einshaew

no Hot in here - nie tańczyłeś przy tym, tatku?

tańczyłem z twoją starą w rytm tej muzyczki

użytkownik usunięty
Einshaew

I co dobra była tatku?

Najgorsza. W końcu to twoja matka ;]

Ty serio myślisz, że ja rule i nelly to oldschool? Bo co, bo ich klipy na vivie leciały 15 lat temu, dlatego to jest stara szkoła :D? WALNIJ SIĘ W ŁEB. W tej chwili, mocno! :D

użytkownik usunięty
Einshaew

http://www.youtube.com/watch?v=Hme9LobwcmI
- ehh nasi sąsiedzi to mają dopiero dobry rap, nie to co nasza scena poza nielicznym wyjątkami.

nie obchodzi mnie, co jest w tym linku

użytkownik usunięty
Einshaew

http://www.youtube.com/watch?v=CRlW63A3rTk
no brakuje dziś takich klasyków

użytkownik usunięty

Poleć jakieś swoje

Polecam ci spier*da*lać l]

Ja polecam ci spier*da*lać do swojego świata słeku jolu i hasztaku. Tam twoje miejsce "znawco starej szkoły rapu" :]

użytkownik usunięty
Einshaew

Nie jestem znawcą tatku, ale swoje wiem.
Dobry oldskul z końca lat 90 i początku XXI wieku, a nie jakaś prehistoria z lat 80 i początku 90

:D:D:D:D

to faktycznie sporo "wiesz" ;D

cerises

To w takim razie ze mną jest coś nie tak, bo jak wchodzę do domu, to buty zdejmuję.

ocenił(a) serial na 8
Oskajg

Widzę nie jestem sama bo też ściągam buty.Po pierwsze szanuje prace mojej matki a po drugie mam zajefajne paputki więc jest ok :D nawet jeśli jestem u kogoś i czasami ktoś mówi aby zostać w butach to i tak je ściągam.Jakoś nie potrafię brudzić komuś domu-mieszkania. Dla mnie najgorszą rzeczą jest leżenie w butach na łóżku....mega mnie to denerwuje!!jakby ktoś brudne buciory położył na mojej pościeli to zabije

ooolccciaaa

To też się nagminnie w tym serialu powtarza. Bachory ładują się w buciorach na łóżko i zadowolone. Jakby mi gówniarz tak zrobił to by od razu w łeb dostał.

użytkownik usunięty
Oskajg

Ależ Pan jest ostry jak brzytwa.

użytkownik usunięty

...

ocenił(a) serial na 6
Oskajg

O_O.