PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Łee tam...;/

ocenił(a) serial na 10

Po "stanie wyjatkowym" na Polsacie będzie leciał serial "Świat według Bundych" czy jakoś a jak wiadomo to moga miesiacami puszczac ;/ wiec watpie ze kiedykolwiek puszcza 2 sezon Roswell :(

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Napisałam do Polsatu wiadomość czy wyemitują 2 sezon i mi odpisali tak:

Na chwilę obecną 2 sezon serialu "Roswell" nie jest uwzględniony w naszych
planach emisyjnych, gdyż nie jest on dla nas dostępny. Jeśli kolejny sezon
tego serialu będzie przewidziany w naszej ramówce programowej odpowiednio
wcześniej poinformujemy o tym naszych widzów dlatego zachęcam do śledzenia
naszej ramówki w prasie telewizyjnej.

Btw. "Stan wyjątkowy" nie przypadł mi do gustu ;|

KoOloroOwa

Znowu Bundy? Serial świetny, ale co kilka miesięcy go powtarzają.
Myślę, że nie ma co się narazie łudzić, a dla tych co jeszcze nie oglądali jest internet.

lady_girl

Ugh... mogliby się wysilić i to puścić w końcu ; / Teraz serial stał się bardziej znany niż kiedyś i na pewno dużo osób oglądałoby go...

ocenił(a) serial na 9
Neff

gdzie można obejrzeć ten serial online bo coś mi się zdaje że przed wakacjami go nie puszczą.

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/

Tutaj można obejrzeć online , ale jest jeden problem: LIMIT ;|

ocenił(a) serial na 10
KoOloroOwa

Ja sobie ściągnęłam z eMule'a , bo będę miała na zawsze na płytkach (zawsze
można wrócić po roku do ponownego oglądania) , bez żadnych limitów , za
darmo . ;]

ocenił(a) serial na 9
KoOloroOwa

Mam wszysktie odcinki na dysku ale nie moge odpaleć kompa :( i narazie kożystam z hp-ka brejdaka i nie chce mu zaśmiecać dysku.

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

szczerze mowiac jestem pozytywnie zaskoczona tym ze Krzysiek... lubi ten serial bo przeciez on jes taki romantyxczny o milosci a z tego cow iem to faceci bardziej lubia filmy akcji i kryminaly :D Moge sie zapytac ile masz lat ?

ocenił(a) serial na 9
lady_girl

Czy mój wiek ma jakieś znaczenie pamiętam ten serial jak byłem młodszy i chciałbym go chociaż raz obejrzeć do konica

ocenił(a) serial na 9
krzysiek_34_21

A tak po zatym oglądam prawie wszystko prócz seriali typu Zbuntowani i kino Bollwood to na sam widok mnie odrzuca

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

do Krzysiek: Właściwie wiek nie ma znaczenia tak tylko z ciekawości zapytałam :) Bo to jest tak że rzadko który chłopak lubi jakies komedie romantyczne czy serial typu Roswell gdzie sa rozstania i powroty :)

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Do lady_girl: Ja też czasem lubię włączyć film akcji , mimo że jestem
dziewczyną . ;]

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

na tym http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/ jaki jest ten limit bo nie wiem czy zmieściłbym się w dwóch odcinkach dziennie?

ocenił(a) serial na 8
Suseel

limit jest taki, że zdążysz obejrzeć mniej więcej 1,5 odcinka, ale wystarczy, że odczekasz godzinę i znów możesz oglądać.

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Jeeejku tych Bundych to już ludzie chyba na pamięć znają. Ich to mogą powtarzać po 100 razy ale Roswell to już nie mają jak. Świetnie.

ocenił(a) serial na 10
QueenRosalieC

Ja wrecz nienawidze tego zas**nego serialu blee podroba kiepskich itp... Nudne i ciągnące sie jak flaki z olejem ;/ juz by lepiej ER dali albo Chirurgów