Po "stanie wyjatkowym" na Polsacie będzie leciał serial "Świat według Bundych" czy jakoś a jak wiadomo to moga miesiacami puszczac ;/ wiec watpie ze kiedykolwiek puszcza 2 sezon Roswell :(
Napisałam do Polsatu wiadomość czy wyemitują 2 sezon i mi odpisali tak:
Na chwilę obecną 2 sezon serialu "Roswell" nie jest uwzględniony w naszych
planach emisyjnych, gdyż nie jest on dla nas dostępny. Jeśli kolejny sezon
tego serialu będzie przewidziany w naszej ramówce programowej odpowiednio
wcześniej poinformujemy o tym naszych widzów dlatego zachęcam do śledzenia
naszej ramówki w prasie telewizyjnej.
Btw. "Stan wyjątkowy" nie przypadł mi do gustu ;|
Znowu Bundy? Serial świetny, ale co kilka miesięcy go powtarzają.
Myślę, że nie ma co się narazie łudzić, a dla tych co jeszcze nie oglądali jest internet.
Ugh... mogliby się wysilić i to puścić w końcu ; / Teraz serial stał się bardziej znany niż kiedyś i na pewno dużo osób oglądałoby go...
gdzie można obejrzeć ten serial online bo coś mi się zdaje że przed wakacjami go nie puszczą.
http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/
Tutaj można obejrzeć online , ale jest jeden problem: LIMIT ;|
Ja sobie ściągnęłam z eMule'a , bo będę miała na zawsze na płytkach (zawsze
można wrócić po roku do ponownego oglądania) , bez żadnych limitów , za
darmo . ;]
Mam wszysktie odcinki na dysku ale nie moge odpaleć kompa :( i narazie kożystam z hp-ka brejdaka i nie chce mu zaśmiecać dysku.
szczerze mowiac jestem pozytywnie zaskoczona tym ze Krzysiek... lubi ten serial bo przeciez on jes taki romantyxczny o milosci a z tego cow iem to faceci bardziej lubia filmy akcji i kryminaly :D Moge sie zapytac ile masz lat ?
Czy mój wiek ma jakieś znaczenie pamiętam ten serial jak byłem młodszy i chciałbym go chociaż raz obejrzeć do konica
A tak po zatym oglądam prawie wszystko prócz seriali typu Zbuntowani i kino Bollwood to na sam widok mnie odrzuca
do Krzysiek: Właściwie wiek nie ma znaczenia tak tylko z ciekawości zapytałam :) Bo to jest tak że rzadko który chłopak lubi jakies komedie romantyczne czy serial typu Roswell gdzie sa rozstania i powroty :)
Do lady_girl: Ja też czasem lubię włączyć film akcji , mimo że jestem
dziewczyną . ;]
na tym http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/ jaki jest ten limit bo nie wiem czy zmieściłbym się w dwóch odcinkach dziennie?
limit jest taki, że zdążysz obejrzeć mniej więcej 1,5 odcinka, ale wystarczy, że odczekasz godzinę i znów możesz oglądać.
Jeeejku tych Bundych to już ludzie chyba na pamięć znają. Ich to mogą powtarzać po 100 razy ale Roswell to już nie mają jak. Świetnie.