PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

2 seria

ocenił(a) serial na 10

w różnych miejscach natknęłam się na infomację, że polsat nie wyemituje 2 serii. To prawda?

anna_swiader

Raczej tak.

5 lutego(chyba) bedzie juz inny serial.. Podejrzewam, ze jak tamtego serialu skonczy sie sezon to puszcza Roswell, ale nie jestem pewna..

ocenił(a) serial na 7
anna_swiader

To po co bylo nadawac 1 serie jak nie bedzie 2 i 3 - Roswell ma jedynie 3 mozna by to puscic ale nie.
pzdr

ocenił(a) serial na 7
Alicja_kosmitka

a może wiecie jaki będzie następny serial?

ocenił(a) serial na 7
anna_swiader

często tak robią że puszczają tylko jedną serię. tak samo bylo z 'pogodą na miłość' tylko jeden sezon , a teraz jest ich aż 7 !

ocenił(a) serial na 7
Irresi

pogody na miłość były puszczone dwa sezony.

ocenił(a) serial na 10
zizia69

5 lutego zacznie się serial : "Stan wyjątkowy" z opisu to coś jak by kryminał jak CSI.... Fajnie by było gdyby po tym "stanie Wyjątkowym" był 2 sezon mojego ulubionego serialu Roswell :D

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

I tego serialu są 22 odcinki więc z miesiąc będzie ;/

ocenił(a) serial na 7
lady_girl

O dziękuje za odpowiedź. No fajnie by było, lepszy stan wyjątkowy niż Sabrina, rodzina zastępcza i tego typu rozrywka;/

ocenił(a) serial na 10
zizia69

Ja tak nie uważam. Pełno jest serialów tego typy: kości, wzór, kryminalne zagadki miami, nowego jorku i nie wiem jakich jeszcze miast, bestia i jeszcze jakiś jeden nowy z glen close. No ile mozna oglądać wciąż to samo|?

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

No to rzecz gustu, faktycznie jest sporo tego typu seriali, ale ja osobiście jestem je w stanie strawić, natomiast jeśli puściliby coś beznadziejnego dla mnie to TV w ogóle byłby wyłączony.

ocenił(a) serial na 10
zizia69

napisalam do polsatu. nie bedzie 2 i 3 serii bo nie maja :/ i po co w ogole zaczynali?

anna_swiader

Naprawde ??!!
Nie :(((

Odpisz im ze sa glupi i w ogole, i ze po co w ogole zaczynali xDD

ocenił(a) serial na 10
paulla4

ej no nie wytrzymam jak nie mają a wtedy mieli to niech poszukają w filmach archiwalnych czy cos w tym stylu o jaa.... ;/ naszczęście ja mam wszystkie odcinki na chomiku wiec sobie obejrze :D

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

:( Gdyby im zależało na widzach to by zdobyli ten serial.
Po co dają tylko jeden sezon? Żeby widzów podenerwowac?

ocenił(a) serial na 10
QueenRosalieC

jak chca to ja im moge podeslac 2 sezony ;p

anna_swiader

Jak nie mają, jak parę lat temu leciały wszystkie trzy sezony..... ;/ żałośni są.. xd

ocenił(a) serial na 10
pawsiw

napiszcie do nich też, może jak sie zbierze grupa napastujacych ich ludzi to zdobeda i puszcza:D

anna_swiader

Wiesz co coś nie chce mi się wierzyć że nie maja 2 i 3 Seri z tego co pamiętam to kilka lat temu jak puścili pierwszy raz to były wszystkie serie które wówczas oglądałam.więc coś tu jest nie tak ;( Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
anna_swiader

A może trzeba napisać do innej stacji która też puszczała Roswell żeby póścili znowu?

ocenił(a) serial na 10
anna_swiader

Polsat to już kompletnie przegina z tymi zagranicznymi serialami. Nawet emisję "skazanego na śmierć" przerwali w środku sezonu żeby puścić jakiś serial z Patrickiem Swayze'm. Codziennie o 19.30 jest "samo życie" którego zapewne nikt nie ogląda, ale oni nie zdają sobie z tego sprawy że to jest trochę nie fair w stosunku do widzów puszczanie jednego sezonu fajnego serialu który kiedyś wszyscy oglądali i to w dodatku o takiej porze że większość jest w szkole albo w pracy. Niedługo kończy się pierwszy sezon 90210 ciekawe pewnie drugi puszczą za rok jak nie później. Mogliby zamiast 90210 puścić drugi sezon Roswell dobry pomysł?????

ocenił(a) serial na 10
andzialesiuk

Tak to jest bardzo dobry pomysł szczególnie że to nowe 90210 jest jakieś naciągane i nudne.

użytkownik usunięty
QueenRosalieC

Tak zgadzam się, bardzo dobry pomysł :) Na pewno wiele osób się z tym zgodzi ;D

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

andzialesiuk no nie mogę z czegoś takiego, najpierw krytyka, że przerywają jakiś serial, a potem sama mówisz, zamiast 90210 Roswell, może tak poszanowania dla innych widzów? Mamy oglądać tylko to co się Tobie podoba czy jak?
No nie porównujmy serialu z przed kilku lat z serialem aktualnie puszczanym, bo chyba Ameryki nie odkryję tym, że cena jest relatywnie wyższa.

ocenił(a) serial na 10
zizia69

zizia69 ale chodzi mi o to że kończy się pierwszy sezon 90210 więc mogli by dać drugi sezon Roswell gdy będzie wyemitowany ostatni odcinek 90210, ostatnio był 20 odcinek a cały sezon ma 24.

ocenił(a) serial na 10
anna_swiader

A jak można napisać do Polsatu mają jakiegoś mejla czy coś??? To jest nie możliwe żeby nie mieli tych sezonów no chyba że nie mają do nich praw czy coś takiego ale to raczej niemożliwe ://

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

Szczerze mówiąc Polsat dobrze zrobi jak nie wyemituje II sezonu. I sezon jak dla mnie 7.5/10. Aktualnie jestem na 8 odcinku 2 sezonu i poziom serialu tak masakrycznie spada że porażka... Może na 1, 2 czy nawet 3 odcinku będzie jako taka oglądalność, ale mogę się założyć że poziom oglądalności będzie bardzo mocno spadał.

ocenił(a) serial na 10
Tomek_Z13

Może druga seria nie jest najlepsza ale 3 znowu jest fajna.

Zeby napisać do Polsatu trzeba wejść na ich oryginalną stronę a później w zakładkę kontakt.

ocenił(a) serial na 10
Tomek_Z13

Każdy ma swoje zdanie, moim zdaniem bez sensu jest emitowanie serialu jeżeli nie będziemy mieli szansy obejrzeć go do końca, ja akurat mam sentyment do drugiego sezonu i chciałabym go obejrzeć. Fajnie by było obejrzeć pozostałe sezony tylko pora którą polsat wybrał jest dziwna :/ ale skoro 90210 się kończy mogliby zastąpić go drugim sezonem Roswell.

andzialesiuk

Obejrzyjcie sobie 2 i 3 serię na iitv.info ALE MACIE PROBLEM

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

No tak, ale to nie jest chyba kwestia tego, że robią ci na złość, tylko nie maja ani drugiego sezonu tego serialu, ani tamtego. Nie wiem więc o co chodzi z tym, że na miejsce 90210?

ocenił(a) serial na 10
anna_swiader

Witam,

Na chwilę obecną emisję serialu "Roswell" kończymy na 1 sezonie, gdyż kolejne serie nie są dla nas dostępne. Jeśli kolejny sezon będzie przewidziany w naszych planach emisyjnych odpowiednio wcześniej poinformujemy o tym naszych widzow dlatego zachęcam do śledzenia naszej ramówki w prasie telewizyjnej.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

Miejmy nadzieję że będziemy mieli szansę obejrzeć. Jak to możliwe żeby nie były dostępne????

andzialesiuk

aaa bez sensu mają zwyczaje :D
przed Roswell leciało Boston Public - też tylko jeden sezon puścili... co,
też nie są dla nich dalsze dostępne? :D

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

na niektóre seriale dostaje sie licencje na ileś lat. Tak np. sie sprzedaje "Archiwum X". Z tym że dziwne jest że puszczają 1 sezon na który licencje kupili najwcześniej, a nie puszczają kolejnych na które licencje kupowali przecież znacznie później. No chyba że tamte stare licencje z pierwszego puszczania już dawno wygasły a to już leci na nowej licencji. Ale to byłoby skrajnie głupie wykupywać jeden sezon serialu podczas gdy możnaby od razu trzy za niższą cenę. Tak sie przecież robi, zwłaszcza że serial ma już swoje lata a więc nie ma argumentu "nie kupiliśmy nowych sezonów bo czekamy aż stanieją" jak to bywało z Zagubionymi czy Prison Breakiem

krevek

Witam!
Ja rowniez napisalam do polsatu i otrzymalam taka sama wiadomosc co andzialesiuk. Jak dla mnie to jest po prostu chore... ;/
A co do zamiany 90210 na Roswell to po prostu niemozliwe - 90210 leci raz w tygodniu (niedziela), a Roswell leci 5 dni w tygodniu (pon.-piat.)
Moze niedlugo puszca II sezon. Na nic nie mamy wplywu. Pozostaje nam tylko czekac, badz obejrzec sobie reszte w necie.

ocenił(a) serial na 10
mumia8888

Ja właśnie ściągam z http://chomikuj.pl/lady-girl jak na razie ściągnęłam ostatni odcinek drugiego sezonu bo tylko na ten odcinek czekałam bo mam do niego sentyment ale teraz wzięłam się za ściąganie pierwszej serii, tak żeby mieć wszystkie odcinki i nie musieć być skazaną na łaskę polsatu.

ocenił(a) serial na 10
andzialesiuk

a ja wlasnie skonczylam sciaganie drugiego sezonu tzn. sciagam ostatni odcinek 2 sezonu i jestem jego ciekawa. Bedeogladala teraz jakos Heart of mine i juz niedługo. :D

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Ehh ostatni odcinek jest wspaniały, płakałam jak Isabel rozmawiała z Alexem

ocenił(a) serial na 10
andzialesiuk

ak rozmawiala jak on chyba bedzie zabity jakos w 18 odcinku czy cos na pogrzebie beda wszyscy (widzialam urywki wiec moge sie mylic)

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

No tak, ale oni(kosmici) mieli odlecieć i mieli czas by się pożegnać z resztą i Isabel poszła na cmentarz do Alexa i był tam jego duch rozmawiał z nią i tańczył.

andzialesiuk

http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/ tu są wszytskie trzy serie z polskim lektorem :)

ocenił(a) serial na 7
girl2601

Nie wszystkie są z lektorem, ale jak dla mnie to jeszcze lepiej ;)

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

Trochę spoilerujecie, a temat jednak o tym nie jest, osoby które jeszcze nie widziały serialu mogą "niechcący" poznać jakieś szczegóły, których nie chcą wiedzieć przed czasem.