Jestem w trakcie oglądania pierwszego sezonu i zaczyna mnie ten serial delikatnie mówiąc nużyć, poczatek zapowiadał się ciekawy, obecnie serial stracił całą swoją tajemniczość, z serialu SF zrobił się brazylijski tasiemiec, w którym wszyscy się bez przerwy migdalą, nie można się już na to patrzeć (powiedziałbym dosadniej, rzygać się chce momentami). A juz najbardziej rozbawił mnie motyw z wizjami podczas notorycznego lizania się bez przerwy...
W związku z tym mam pytanie czy opłaca się go dalej oglądać, czy się coś zmieni (tzn. mniej lizania po kątach, a dużo, dużo więcej tej tajemniczości z pierwszych odcinków) ? Bo jesli to ma dalej tak wyglądać jak teraz, to podziękuję.
I jeszcze jedno - czy ten serial http://www.filmweb.pl/f31573/Roswell,1994 ma coś wspólnego (kontynuacja itp...) z tym, czy tylko nazwa jest zbieżna ?
Na drugie pytanie nie umiem Ci odpowiedzieć, ale wiem że warto dalej oglądać. Drugi sezon jest świetny, szczególnie końcówka. Trzeci sezon jest trochę gorszy ale wątek Isabel ratuje go :) Pozdrawiam ;)
Osobiście wolę klimat pierwszego sezonu ale jeśli chodzi ci o tajemniczy klimat to zdecydowanie powinieneś dalej oglądać. Drugi i trzeci sezon jest utrzymany bardziej w klimacie sf. Oczywiście cały czas przewija się wątek miłosny głównych bohaterów ale tego nie da się uniknąć w żadnym serioalu więc... Ogladaj dalej, nie pożałujesz.