PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Kiedy w TV

ocenił(a) serial na 10

Tyle słyszałam o ankiecie popierającej powrót Roswell na antenę skierowanej do POLSATU, nawet podpisałam się pod nią. I tyle!!!!!!!!! czy ktoś wie czy polsat ustosunkował się do tej ankiety???? czy wyemituje Roswell począwszy od sezonu 1 do 3???????????

ocenił(a) serial na 10
bilinskaaga

Narazie niec nie słyszalam o tym aby polsat wyemitowal znow Roswell'a, narazie ma wiele innych seriali i pewno calkiem zapomnieli ze istnieja jeszcze fani miasteczka Roswell, ale trzeba sie pocieszac w inny sposob ja na okraglo ogladam ten serial bo mam go na plytkach, nie czekalam az polsat cos zrobi bo nie warto, mozna zcekac w nieskonczonosc:)

ocenił(a) serial na 10
jes_angel

Cześć! Czy dobrze cię zrozumiałam masz ten serial na płytach. Z napisami czy bez? A co najważniejsze jak mogła bym go od ciebie zdobyć?
bilinskaaga@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
bilinskaaga

stego co sie slyszalem roswell bedzie wyemitowany w polsacie gdzies jesienia 2007 ale to jeszcze nei jest pewne, gdyz teraz dowalilo tyle innych seriali ze glowa boli wiec takie anikiety ktorych wypelnilnilem ze 30 nic nie daja tak to jzu bywa tez mam ten serial na 6DVD i kiedy mam tylko ochote do niego wracam to jest jedyny plus :) tego wszystkiego, no ale moze kiedy sie doczekamy ze w TV puszcza roswell od 1 do 3 sezonu

ocenił(a) serial na 8
falla_x

jeśliby ktoś miał ten serial na płytkach to bardzo bym chciała go od niego zdobyć:) bardzo proszę o kontakt asia_kozak@o2.pl
dzięki:)

ocenił(a) serial na 6
bilinskaaga

Petycja została już wysłana, ale na razie Telewizja Polsat nic nie odpisała. Została też wysłana prośba to telewizji AXN: http://roswell.komnata.pl/phpbb/viewtopic.php?p=55782&sid=d9dff816b90c3be7200086 b279556c54#55782

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

w axn jest wieksze prawdopodobienstwo wemtowania roswell ale nie wszyscy maja ten kanal :/