PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Kto to jest

użytkownik usunięty

Jestem na etapie oglądania 3 sezonu i skończyłam oglądać odcinek w którym Isabel bierze ślub z Jessie i mam do Was takie pytanie o kim śniła Isabel? to był Kavar? i jaki aktor go gra?

ocenił(a) serial na 10

Więc to jest Kivar w ciele mężczyzny który jest tego nieświadomy :) A gra go tego Kivara/mężczyzne Spence Decker :)

użytkownik usunięty
lady_girl

dzięki

ocenił(a) serial na 10

nie ma to jak trzeci rok pod rząd oglądać w ferie 3 sezony roswell..to jest po prostu miłość hahah

ocenił(a) serial na 8

a propo ślubu Izabel.
z tego, co zauważyłam oni wszyscy pili tam szampana, co nie byłoby dziwnym zjawiskiem, w końcu to ślub ;D Ale przecież po alkoholu zaczynało im 'odbijać' że tak powiem. Jak to możliwe, że pili i nic im nie było ?

ocenił(a) serial na 10
Aisha_

Hmm nie pomyślałam o tym. Cóż trzeba to zaliczyć to jako kolejne niedociągnięcie z strony twórców serialu. A może to był szampan bezalkoholowy? :p A tak w ogóle to w momencie slubu oni nie byli jeszcze pełnoletni więc zgodnie z prawem nie mogli nawet pić.

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

zreszta to tylko szampan a nie wódka :) i moze lyczka wzieli to tam zaburzen takich duzych nie powoduje :D

Jak to nie byli pełnoletni, byli mieli po 18 lat. Przecież mieli sprawę w sądzie i byli w więzieniu a nie w poprawczaku. I tak w ogóle minęły 2 lata odkąd Max uleczył Liz. 16 +2 =18. A co do tego alkoholu to oni mogą pić tylko w mniejszych ilościach ;]]