PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Max vs. Michael

ocenił(a) serial na 10

Ok domyślam się, że taki temat już był ale teraz większość fanów jest na świeżo po oglądaniu więc ma też świeże spojrzenie na sprawę. Kogo wolicie: Maxa czy Michaela? I mam tu na myśli postacie a nie aktorów ich grających więc nie kierujcie się tylko wyglądem aktorów :p Kogo byście wybrały gdybyście miały taką możliwość?

Jeśli o mnie chodzi to zdcecydowanie Michael. Nie jest nudny, jest postacią dynamiczną, cały czas się zmienia. Jest charakterny i bardzo słodki. Ujęło mnie to jak zmienił się dla Marii i to, że dla niej postanowił zrezygnować z powrotu na własną planetę. Uwłasnowolnił się w młodym wieku, postanowił żyć na własny rachunek i świetnie mu to wychodziło, uczył się, pracował i w ogóle. Dla mnie facet idealny. No a do tego to taki "bad boy" a to jest pociagające ;) Max w porównaniu do niego jest okropnie mdły.

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Mnie sie bardziej podoba Max ja wole cichych chłopaków i w ogóle ta miłość miedzy nim a Liz... Michael też fajny ale jakoś tak wole Max'a:)

lady_girl

Gdy Roswell leciał pierwszy raz na Polsacie to podobał mi się bardziej Michael, taki przystojny, niegrzeczny chłopak. Podobał mi sie bardziej z charakteru jak i z wyglądu,teraz gust nieco mi sie zmienił i jednak wolałabym szczupłego, tajemniczego, dobrze wychowanego,raczej spokojnego Maxa z wyglądu też mi teraz bardziej on odpowiada :)

lana1990

Ja wybieram zdecydowanie Maxa xD Takie ciacho xDD

użytkownik usunięty
paulla4

Z charakteru Michael ale z wyglądu Max to moja odpowiedź ;) najlepiej połączyć ich obu :D

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

"Gdybym miała możliwość wybrania".. to z pewnością wybrałabym Michaela. Nie
tylko dlatego, że jest o wiele przystojniejszy od Maxa, ale też ma ciekawy
charakter. Z nim bym się nie nudziła ;D A Max jest nudny. I taki "idealny".

użytkownik usunięty
KoOloroOwa

Michael zdecydowanie .

ocenił(a) serial na 10

choc moze sie nie wydaje dla mnie przynajmniej nie jest to proste pytanie..
mam lat 19 a kiedy pierwszy raz lecialo roswell mialam okolo 13, wiec gust
troszke sie zmienil.. kiedys zdecydownie michael, dlaczego to proste,
chlopak buntownik ale w gruncie rzeczy bardzo niesmialy w stosunku do
ublubienicy.. a teraz hmm z wygladu max, a z charakteru trudno powiedziec,
max bardzo sie rozwinal od pierwszego odcinka stal sie bardziej hmm
stanowczy i w pewnych sytuacjach bezkompromisowy co u na pozor niesmialego
i odpowiedzialnego chlopaka jest bardzo pociagajace, poza tym liz
dziewczyna ktora obudzila w nim drapiezne oblicze, no i ten usmiech rozwala
mnie calkowicie.. a co do michaela no on tez nie jest mi obojetny, ale
najbardziej urzeka mnie w nim to oniesmielenie kiedy mowi o uczuciach,
kiedy sie odkrywa zza swojego grubego pancerza.. obaj sa wspaniali.

ikusia171

hmi,generalnie dla mnie max jest za spokojny,mdly i w ogole wyglada ciagle jakby mial kupe robic.poza tym ma ciagle ta sama mine.i te jego t-shirty ktore wisza jakby byly porozciagane-olaboga;)
na poczatku bardziej polubilam michaela,taki wlasnie tym niegrzecznego,zadziornego etc.ale z biegiem odcinkow zaczelo mnie u niego wkurzac ze wiecznie marudzi,narzeka,wszystkich oskarza i wszystko mu sie nie podoba.ale i tak jakbym miala wybierac wolalabym michaela-utemperowalabym go po swojemu;p

kikihanka

Jesteś pewna, że byś go utemperowała? Nawet Maria nie zniweczyła tych jego "odlotów".
A z resztą wypowiedzi się zgadzam.
Michael bez Maxa już dawno byłby królikiem doświadczalnym, bo jest za bardzo porywczy, najpierw robi potem myśli.
Tyle, że Brendan był lepszy w swojej roli i to ze względu na niego lubię Michaela, tymbardziej, że to jego przeciwieństwo.

ocenił(a) serial na 10
Ewelcia_3

Skąd wiesz, że to jego przeciwieństwo? Gdzie znalazłaś jakiekolwiek informacje na jego temat? Ja nie mogę nic znaleźć :(

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

ja też gdzieś czytałam że Brendan Fehr to przeciwieństwo Michaela :) Kurcze nie pamietam gdzie ;p

lady_girl

Śledzę zagraniczne strony o nim. Poza tym dużo opisywał na swoim blogu. Wydaje się bardzo mądrym facetem, otwartym i właśnie zupełnie innym niż Michael. Naprawdę, dla mnie facet jest uroczy. Uwielbiam jego role, bo każda jest inna, nie widzę u niego pogoni za sławą i pieniędzmi, co widać po filmach, w których występuje.

ocenił(a) serial na 10
Ewelcia_3

Możesz podać adres jego bloga? Będę wdzięczna.

monika_2601

Niestety już go nie prowadzi, a przynajmniej nie pod starym adresem.

ocenił(a) serial na 10
Ewelcia_3

Szkoda :(

monika_2601

http://www.brendanfehr.com/
To jego oficjalna strona. Można dowiedzieć się o jego nowych projektach.
Od siebie dodam, że występuje w najnowszej serii serialu Bones. Zachęcam do oglądania.

monika_2601

Mnie osobiście bardziej z wyglądu i charakteru podoba się Max. ^ ^ Ale Michaelowi nie mam nic do zarzucenia, również jest ciekawą postacią.

Neff

Pewnie że Max :)) o wiele bardziej mi się podoba i z wyglądu i z charakteru, jest taki słodki, kochany i do tego ma super klate;) A Michael mnie wkurza, traktował Marie jak zabawkę i zaczęło mu strasznie odwalać jak dostał się do władzy, może na kilku scenach był spoko, ale po za tym to kompletna klapa.

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Jak oglądałam Roswell za pierwszym i za drugim razem uwielbiałam Maxa ale teraz po emisji na Polsacie zaczęłam inaczej patrzeć na wszystko i doszłam do wniosku że Michael jest zarówno przystojniejszy jak i ciekawszy, bardziej pociągający niż Max. Na początku był taki skryty, bał sie komukolwiek zwierzyć ale kiedy już otworzył sie przed Marią był gotowy zrobić dla niej wszystko nawet zrezygnował z powrotu na swoją planete a przecież to Michael marzył o tym najbardziej.