Musze przyznac ze Roswell to jeden z najlepszych seriali jakie mialam okazje ogladac(a bylo ich calkiem sporo..:) Jest dobry, a raczej wspanialy :) Podoba mi sie w nim dawka dobrego humoru, smieszne sytuacje i wypowiedzi, problemy dzisiejszej mlodziezy... a co najwazniejsze wystepuje w nim moja ulubiona aktorka(jak zreszta juz wiekszosc z was wie) Katherine Heigl.
Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy zgadzaja sie z moja opinia...i piszcie aby pokazac jak wielkimi fanami jestescie:D
tesz jestem fanka ruswellw kregu tajemnic i mam pytanie bo serial zakonczyl sie slubem maxa i lis a kiedy bedzie emitowany w posacie czykolejne odcinki bedzie wiecej o lis omaxie o mari czy o elizabetch a co sie stanie z dzieckiem lis czy tesz bedzie ono mialo durze uzdrawiajace moce jak max prosze odpiszcie na te pytania i innymch tesz zachecie chetnie do ogladania nowej seri pozdrowienia
Tez tak slyszalam. Nawet nie byla planowana 4 seria. Nie wiem skad takie podejrzenia, ale niestety nie maja rzadnego potwierdzenia,wrecz przeciwnie-bylo powiedziane, ze dalszych odcinkow nie bedzie.
Jesli chodzi o amerykańskie seriale o nastolatkach, to przyznaję, że bardzo lubię Roswell i kazdy sezon widziałam ze dwa razy. Wciągający, ciekawy, porządna rozrywka.
wogle nie planowano 3 sezonu ale fani dostali szału jak sie dowiedzieli
były petycje telefony i tanoy paczek z sosem tabasko któe zawaliły glówną siedzibe wytwórni no i zmieniono zdanie
Zaczęłam oglądać dopiero na końcu 2 serii i strasznie mi szkoda że nie widziałam wcześniejszych odcinkow.Dlaczego Polsat go nie powtórzy?Przecież miał dużą oglądalność.To jeden z trzech najlepszych seriali jakie widziałam w życiu
Link do petycji o powtórzenie Roswell.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1281 [www.petycje.pl/petycjeP ...]
Już sie podpisałam,gdyby udało sie zebrać sporo podpisów to może by nas posłuchali