PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Oto moja ocena

ocenił(a) serial na 7

Jestem już po 3 sezonach serialu Roswell, średnia ocena na filmweb to 8/10 co znaczy że film jest bardzo dobry, a nawet swietny, bo nie natknąłem sie jeszcze na film który by miał 9.5 czy 10/10.
Na początku film jest zrobiony średnio, jednak główny wątek jest ciekawy.
Moje zastrzeżenia są do dziwnej fabuły, nie kiedy nie wiadomo o co chodzi i gubi się klimat. Efekty specjalne: prawie wszystkie efekty jestem w stanie dokonać(program do efektów Adobe), ale ten film ma 8 lat, można mu to wybaczyć. Najgłupszy wątek jest z głównymi bohaterami, Liz i Max, te rozstania i powroty były już nudne, przypominało to mode na sukces, kazdy z każdym, Liz z Kyle, Max z Tess itd. Co do gry aktorskiej mam mieszane uczucia, Jason Behr bardz dobrze zagrał, choć mine miał tylko jedna.

Największy żal mam do zakończenie, tyle się o tym nagadali, że musi uratować planete, a ten sobie zostawia i ma na nich wyje...

Podsumowanie

+ Klimat
+ Ciekawość
+ ciekawe historie

- niekiedy fabuła
- niekiedy błędy logistyczne
- dziwne zakończenie

7/10

astro91

a mnie to dosłownie zauroczyło jak oni się tak rozstawali i wracali do siebie :D
jakoś tak... oboje sie bali, bo byli inni, ale jednak :D
w każdym razie zgadzam sie, że minę miał jedną Jason, ale widocznie tak miał grać. choć ja jestem pewna, że widziałam u niego uśmiech. tak samo śliczny jak oczy :D

ale ja to serialowi dałam 10 :D po prostu tak sie nim zauroczyłam od pierwszego odcinka ;) nie jest idealny, ale mój ulubiony i najlepszy jaki oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
kaarmel16

Mnie też te wszystkie rozstania i powroty zauroczyly i wzruszały. Moim zdaniem Jason Breh zagrał dobrze w filmie pokazał że umie sie wkurzyc potrafi być romantyczny itd... Więc serial jest naprawdę dobry dałam 10 :D

lady_girl

Dla mnie Roswell jest niesamowite. Wlasnie ogladnelam 5 odc drugiego sezonu, bosz ale sie poryczalalam xD

paulla4

hej mam pytanko na którym programie oglądasz 2 sezon roswell lub czy może udało ci się ściągnąć z netu bardzo prosiła bym o kontakt to nr mojego gg 11073884.dzięki.pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
anula27_2

http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/