Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30659
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Mam wspaniałą wiadomość. Ogromne ilości listów i petycji pisanych przez fanów serialu "Roswell" przyniosły skutek. Z wielką radością informuję, że ROSWELL WRACA!. TV 4 od 16 września (niedziela), raz w tygodniu o godz. 13 będzie emitować serial. Planowana jest emisja wszystkich 3 sezonów. Info znajdziecie tutaj: http://roswell.pl/news.php?id=1694

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

to jest wspaniała wiadomość :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

super =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adriene_evans

Taaa, tylko, żeby mi tv4 bez problemów odbierał...

użytkownik usunięty
adriene_evans

Prawda, że to piękne :)
Jestem w tak wielkiej euforii, że nie da się opisać!!!!!!!
Awww :)

adriene_evans

szkoda ze dopiero od wrzesnia bo wyjezdzam na studia tak ze raczej sobie nie poogladam za duzo. jak narazie to wlasnie zaczelam sciagac pierwszy odcinek wiec na kompie powinnam wszystkie obejrzec zanim wyjade :)

Paralia

Marzenia się spełniają ;) i znowu ten klimacik... niedziela 13 wyczekiwanie na Roswell ;]

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

To super, bardzo lubiłam ten serial :) ale mi się raczej nie uda obejrzeć, bo TV4 źle u mnnie odbiera od jakiegoś czssu, a kablówki nie ma :(

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

To super, bardzo lubiłam ten serial :) ale mi się raczej nie uda obejrzeć, bo TV4 źle u mnnie odbiera od jakiegoś czssu, a kablówki nie mam :(

effa5

Ja mam kablówkę a odbiera z szumem :/ Ale dla Roswell specjalnie poprawie kabel ;p

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

Wyśmienice :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

taaa.. jakby dali na jakimś normalnym programie typu polsat to by było ok...
nie wiem kto ma takie badziewie jak tv4...

żal po prostu...

DOMINIS

a ja nie wiem na jakim ty zadupiu mieszkasz, ze nie masz tv4, wreszcie jakas stacja znowu wyswietli, a tu tylko jakie pretensje, ze nie ta stacja, godzina albo cos tam

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

do mnie pijesz??

taaa na Kaukazie mieszkam...
żal kurva żal takich ludzi jak ty
a teraz prosze, pochwal sie jeszcze raz wszystkim, że masz tv4 a ja nie...

DOMINIS

...
TV4 jest dostępne... no praktycznie dla wszystkich, którzy mieszkają przynajmniej 50 km od jakiegoś sporego miasta. Może ty po prostu nie lubisz normalnych kanałów - może oglądasz jedynie komercyjny TVN albo nie oglądasz tv. Ale to nie powód żeby wyzywać innych. No, dalej, pokaż jaki kozak jesteś i zrugaj dziewczynę - na pewno dostaniesz spore oklaski od kolegów. I nie "żaluj" mi tutaj, bo tak to pokemony tylko leją.
I faktycznie, ludzie nawet na Kaukazie mogą mieć TV4. Więc ty tam nie możesz mieszkać. Uszanowania dla "DOMINIŚKA" czy jakoś tak. Nawiasem mówiąc bardzo zniewieściały nick.

ocenił(a) serial na 10
violet_bunny

uśmiałAM sie po przeczytaniu twojego posta

z kobietą rozmawiasz
:P
jakim cudem stwierdziłeś że jestem facetem?? po avku??
patologia...
:P

mieszkam w odległości mniejszej niz 50 km od ponad 80tys miasta. Mało????

a teraz możesz przeprosić

DOMINIS

ja mieszkam w miescie 100 tys, niedaleko Katowic i nawet Polsat mi ładnie nie odbiera, a co dopiero tv4. Mówię oczywiście o odbiorze bez dekodera czy innych wynalazków, bo przed dekoder owszem, mam te kanały.

oliina

To widocznie, masz jakieś zaburzenia osobowości. Dominiś - Dominisia. A przepraszać nie mam zamiaru. Tym bardziej dziwne jest to, że to dziewczyna tak się odnosi [co drugie słowo to k****]. No cóż, ja się kłócić nie będę.

ocenił(a) serial na 10
violet_bunny

Zaburzenia osobowości?? za dużo żeś sie filmów naoglądał
lepiej sprawdź w słowniku co to znaczy
Z mojej strony poleciała tylko jedna, jak to piszesz k****
Zdrobnienie typu Dominiś chyba bardziej pasuje do dziewczyny niż do chłopaka...
przynajmniej mój nick jest bardziej inteligentny od twojego.. koniu xD xD xD

olina dzięki za info:* nie będzie nam tu nikt ciemnoty wciska

ocenił(a) serial na 10
violet_bunny

dla niewtajemniczonych
cheval = (z franc.) koń

skoro ja mam zaburzenia osobowości, to ty wg. mnie jesteś zoofilem
?
no albo miłośnikiem koni, jak kto woli

xD

DOMINIS

Moi kochani, po co się kłócić :P przecież Roswell będzie :D:D:D
co z tego, że tylko raz w tygodniu, co z tego, że będzie śnieżyć (u mnie też słabo odbiera), CIESZMY SIĘ :D

w lipcu ściągnęłam sobie całe 3 sezony i zawaliłam ze dwa tygodnie z mojego życia :D a teraz będę znowu oglądać w niedziele, życie jest piękne :D

ocenił(a) serial na 8
DOMINIS

ja również nie mam kablówki więc nie mam też tv4,ale odbieram ten program na antenie pokojowej,w kazdym sklepie rtv po ok.20-30 zł jak ci bardzo zależy żeby oglądać to polecam,u mnie odbiera świetnie

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

A ja się nie cieszę z pory emiscji. w niedzilę o 13.00 to zazwyczaj moja rodzinka je obiad i ogląda jakis film. Więc nici :(

joanna721_2

Zgadzam się. I szkoda, że tylko raz w tygodniu. Ale dobre i to. Od tak dawna nie było Roswell. Ja obejrzałam dziś odcinek z rodzinką, więc może Tobie też się uda ich 'zarazić' :P

ocenił(a) serial na 9
curl_and_wave

ale jestem szczesliwa :))))) a jeszcze do niedawna myslalam zeby wznowili ten serial. marzenia sie spelniaja :D

MarveLLouSs

nie ma to jak oczekiwać cały tydzień na jeden odcinek :D

adriene_evans

a ja jakieś pół roku temu ściągnęłam 2sezony (trzeci mi się nie podobał, z poza tym powtarzali 3-4 razy na polsacie).
ale i tak się cieszę, może czasem uda mi się obejrzeć jakiś odcinek ;)

reklamation

3 sezon jest mało roswell-owaty, cały opary jest na wątkach miłosnych, prawie zero kosmicznych bajerów. Trochę naciągany ale w końcu to Roswell :)

ocenił(a) serial na 8
adriene_evans

Super, ja też się cieszę:)))))))))))))))))
Wczoraj oglądałam razem z siostrą i mamą, one też go uwielbiają.

Megi_12

Wydaje mi się, czy w pierwszym odcinku nie puścili openingu ? [tego filmiku kiedy leci piosenka Dido] Ale nawet jeśli to i tak było boskie :)

ocenił(a) serial na 8
violet_bunny

w pierwszym odcinku nigdy jej nie było,chyba że na DVD w orginale ale tego nie widziałam,ale w telewizji nigdy,

fenix

w wielu serialach w pierwszym odcinku brak czołówki :)

anather777

Mógłby ktoś streścić dzisiejszy odcinek? Ponieważ nie miałam zaszczytu obejrzeć :(

violet_bunny

Max trafił do ufo center na przeciwko restauracyjki Liz ojca, tam chyba dostał robote od świrniętego gościa, który widział niby ufo w 59 roku. Marię przesłuchiwał szeryf w sprawie wydarzeń z 1 odcinka ale udała, że nic nie wie. Ta pseudo nauczycielka wypytywała wszystkich uczniów o ich życie, na podstawie czego komputer niby losował kim kto ma zostać w przyszłości. Liz i Max ślinili się do siebie jak w każdym odcinku :)

więcej nie pamiętam bo musiałam do sklepu wyjść :P

anather777

http://www.roswell.komnata.pl/?dzial=sezony&id=102 :)

anather777

Dziękuję bardzo :) Kolejny odcinek muszę koniecznie upolować.
Nie mogę się doczekać kiedy dołączy Tess - ona świetnie rozkręciła akcję, o ile pamiętam sprzed lat...

violet_bunny

a czy roswell bedzie w 2009roku bo chciałabym obejrzec go w tym roku poniewaz ostatnio miałam okazje obejzec w 2002 roku i miałam w tedy 7 lat:/wiec nie za duzo pamiętam ale wiem ze jest świetny!! wiecie moze czy bedzie w tym roku 2009 jak tak to piszcie!!:)

ocenił(a) serial na 10
adriene_evans

witam jesli ktos jest zainteresowany tym serialem na DVD mozecie sie kontaktowac na gg 672417 badz falla_x@wp.pl

falla_x

witam wlasnie u falla_x nabylam 3 sezony roswell i jestem happy :) moge ogladac swoj ulubiony serial kiedy mam tylko taka chec _ jeszcze raz wielkie dzieki
a co do serialu jest super zaczelam ogladac go kolejny raz od pierwszego sezonu :D

adriene_evans

mam i ogladam :) juz nie musze czekac na na ten jeden odcinek roswell w tygodniu :)

ocenił(a) serial na 10
agnieszka_miziolek

Ja też już kończę. Zostały mi 2 odcinki do końca, a co potem? Chyba muszę upolować jakiś kolejny serial młodzieżowy. A tak swoją drogą to "Roswell" mi sie podobało, bo fajnie jest pooglądać sobie czasem coś innego. Pozdro ;)

joanna721_2

hej:)wie ktoś czy roswell bedzie w telewizji w 2009 roku???odpisujcie jak mozecie bay:)

anusia13460

ja ściagnelem juz 3 sezony, a teraz jestem na poczatku 2.

i mam pytanie ma ktos ten odcinek???

\/

# Pierwotnie emisją telewizyjną serialu miała się zająć telewizja FOX, jednakże w ostatniej chwili zrezygnowała z emisji. Po tym zdarzeniu WB Network wykupiła prawa do emisji, lecz nie zaakceptowała oryginalnej wersji odcinka pilotażowego. W związku z tym zaistniała potrzeba dokonania zmian w pierwszym epizodzie. "Tym samym poprzednia wersja nigdy nie została pokazana w telewizji i do dziś jej nagranie krąży jedynie w internecie."

szukalem tego wszedzie i nigdzie nie znalazlem, moze ktos z fanow ma takowy odcinek??? ;> bd wdzieczny