PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam ten film. Szkoda tylko, że nie pokazali jak skończą się losy przyjaciół. Polecam go wszystkim !!! Musicie go obejrzeć !!!

marta86_16

ja również gorąco polecam ten serial!! był po prostu super!! wszystko oczywiście skończy sie happy-endem! Max odzyska dziecko, wezmie ślub z Liz, a reszta bandy wyjedzie (ucieknie) razem z nimi z Roswell. Liz naturalnie w trosce o rodzinie zostawi rodzicom do przeczytania swój pamiętnik, żeby sie nie martwili. Ostatnia scena jest wzruszająca!! tata czytając pamiętnik płacze. MUSICIE TO ZOBACZYĆ

użytkownik usunięty
marta86_16

hej moze ty wiesz czy ten serial konczy sie wtedy kiedy max umiera uzdrawiajac jakiegoś starucha?odp.pa:)

ocenił(a) serial na 9

Nie Roswell oglądałam już tyle razy że znam każdą scene na pamięć . Roswell się nie kończy na tym żę max umiera są jeszcze kilka bardzo ciekawych odcinków . Roswell kończy się ślubem Maxa z Liz . Radze byś znalazł/a sobie jakąś strone roswell gdzie są streszczenia odcinków których jest pełno . I mam takie jedno putanie Czy odlądasz roswell pierwszy raz ? bo teraz zaczeli puszczać ten serial nie od poczótku ( odprzedostatniego odcinku 2 serii ) Trzymajcie się cieplutko !