Uwielbiam ten film. Szkoda tylko, że nie pokazali jak skończą się losy przyjaciół. Polecam go wszystkim !!! Musicie go obejrzeć !!!
ja również gorąco polecam ten serial!! był po prostu super!! wszystko oczywiście skończy sie happy-endem! Max odzyska dziecko, wezmie ślub z Liz, a reszta bandy wyjedzie (ucieknie) razem z nimi z Roswell. Liz naturalnie w trosce o rodzinie zostawi rodzicom do przeczytania swój pamiętnik, żeby sie nie martwili. Ostatnia scena jest wzruszająca!! tata czytając pamiętnik płacze. MUSICIE TO ZOBACZYĆ
hej moze ty wiesz czy ten serial konczy sie wtedy kiedy max umiera uzdrawiajac jakiegoś starucha?odp.pa:)
Nie Roswell oglądałam już tyle razy że znam każdą scene na pamięć . Roswell się nie kończy na tym żę max umiera są jeszcze kilka bardzo ciekawych odcinków . Roswell kończy się ślubem Maxa z Liz . Radze byś znalazł/a sobie jakąś strone roswell gdzie są streszczenia odcinków których jest pełno . I mam takie jedno putanie Czy odlądasz roswell pierwszy raz ? bo teraz zaczeli puszczać ten serial nie od poczótku ( odprzedostatniego odcinku 2 serii ) Trzymajcie się cieplutko !