Powiedzcie mi proszę kim byla Tess? Bo niestety już nie pamiętam wszystkich odcinków a wiem że będzie miała dziecko z Maxem. Ona także była kosmitką?
Jest obcą, która jako ostatnia wyszła z kokonów przez co została nie zauważona przez reszte kosmitów.
Super stronka... Nawet nie widziałam, że taka jest :) Dzięki
A powiedz mi proszę jeszcze w którym odcinku mniej więcej Liz i Max będą małżeństwem? (kojarzę że raczej wezmą ślub)...
nie kojarze kego odcinka ale możesz przeczież przejrzeć opis odcinków na http://mgroswell.w.interia.pl/ , jest taka możliwośc sam czasami kożystam z niej
o ile dobrze pamiętam to Liz i Max będą małżeństwem w ostatnim odcinku 3 sezonu
Tess miała dziecko z Maxem w konicówce 2 sezonu i nie zgineła tylko opuściła ziemie bo dziecko nie przeżyło byl w ziemskiej atmosferze
A co Liz na to, ze on mial z nia dziecko ?
Wiem, ze Max i Liz wezma slub wiec w jaki sposob sie pogodza ?
Paulla nie wiem jak to było ale jak chcesz to informacje na ten temat można znaleść na http://mgroswell.w.interia.pl/
Tak wiem, znam ta strone :P
Tylko nie chce mi sie tak szukac w kazdym opisie, bo wkoncu nie wiadomo ktory to odc :)
Ale i tak dzieki :P
Sorry że to mówie ale ci podałem to strone bo mi tak samo nie chciało się czytać tażdego po koleji
Ok tak w skrócie. Uwaga SPOILER jak ktoś nie oglądał wczesniej neich nie czyta.
Tess w drugim sezonie odleci z ziemi z dzieckiem Maxa ( okłamie go że dziecko nei może przeżyć w ziemskiej atmosferze). Potem wróci w jednym odcinku na ziemię w 3 sezonie z dzieckiem Maxa. Narobi zamiesznaia, bo zderzy się z samolotem wojskowym a potem wymorduje calą ekipę wojskową co badala jej statek. Wojsko zacznie szukać kosmity co dokonal morderstwa i trafią do szeryfa Valenti i rodziców Maxa i Isabel. Ogólnie większośc wtajemniczonych nie będzie pałać radością z powodu jej powrotu.
Wreszcie Tess wróci do bazy wojskowej i tam narobi rozpierduchy i zginie. Dziecko Maxa okaże sie w 100% czlowiekiem i odda je z pomocą swoich rodziców do adopcji żeby miało normalnie życie. I faktycznie w ostatnim sezonie Max i Liz wezmą ślub. Liz nie było latwo wybaczyć Maxowi ( nawet wyjechala przez to do szkoly z internatem i mimo że potem wrócila, to byl dystans między nimi ), ale kochała go tak bardzo, że nie umiała bez niego żyć. A po smierci Tess ( choć nie cieszyła sie z nij) to pamieć zdrady Maxa osłabła i mogla być z nim szczęśliwa. Stąd ich ślub.
Zresztą wróciły jej "kosmiczne moce" i wszyscy razem uciekli z Roswell ( Max, Liz, Isabel, Michael, Maria i Kyle).
Mam nadzieję, że pomogłam?
Ooo ciekawe streszczenie, super ;D widzę że dużo się będzie działo ;) Ale cieszę się że wszystko skończy się happy endem ;p Niestety ja nie oglądałam jeszcze trzeciej serii nigdy ;( Mam nadzieje że tym razem mi się uda.
Tak, bardzo mi pomoglas :)
Juz nie moge sie doczekac, jak beda juz puszczali 3 sezon w tv :)
Dziekuje :*
Mam takie pytanie bo wiadomo że mąż Isabel (nie wiem jak miał na imię) zginie, czy w takim razie będzie z Kylem? Bo z tego co czytałam to ona powinna być z Michelem ( nie wiem czy dobrze napisałam), ale to zlekceważyła a konsekwencją tego może być brak szczęścia w miłości. Jeśli ktoś chce wiedzieć co będzie w następnych odcinkach a nie chce czekać to podaję stronę gdzie można obejrzeć cały pierwszy sezon z pewnością będzie dodany drugi i trzeci trzeba tylko czytać http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/
Hmmm mąż Isabel nie zginie. Natomiast nie wyjedzie z resztą. Isabel sie nie zgodzi, bo będzie chciała żeby mógł normalnie żyć. Obiecali sobie że jesli się uda to kiedyś może sie jeszcze spotkają. No na ich planecie byli "królewską czwórką" ale na ziemi byli poprostu walczącymi o przezycie obcymi, więc fatum nad Isabel raczej nie wisiało za to że nie była z Michaelem.
Piszę naprawdę w sporym uproszczeniu. Warto samemu zobaczyć, zwłaszcza że powtarzają w Polsacie :)
Pozadrawiam i życzę miłego oglądania :)
Z tego co pamiętam to tak. Napewno Maria wyjedzie z nimi z Roswell, i na 99,9% wydaje mi się że będą razem z Michaelem :)
Paulaa z tego co mi wiadomo, to POLSAT wyemituje tylko pierwszy sezon Roswell :( Chyba nawet na filmwebie jest to napisane. A co z resztą to niewiadomo...
,,...Zresztą wróciły jej "kosmiczne moce" i wszyscy razem uciekli z Roswell ( Max, Liz, Isabel, Michael, Maria i Kyle).'' komu wróciły ,,kosmiczne moce'' i jakie to moce??? I w którym odc. uciekną??
Tak, chodzi o Liz. Po tym jak Max ją uzdrowił dostalo się jej troche mocy heh. W ostatnich odcinkach nawet potrafiła przewidziec przyszlośc. Uciekli z Roswell wszyscy w ostatnim odcinku. Amaria i Michael będa na końcu razem. Gdzieś tak w polowie trzeciego sezonu co prawda sie rozstaną ale potem i tak do siebie wrócą. Michael mpowie Marii, że od poczatku wiedział, że jest ona dziewczyną dla niego i ze zawsze będzie ja kochal i Maria postanowi uciekac razem z nim. Ah jakie to romantyczne, prawda?
Mam takie pytanie kiedy Max nie będzie z Liz tylko z Tess i w jakich to będzie okolicznościach. I kiedy cała szóstka dowiedzą się ze Tess jest kosmitką?
Dowiedzą sie że Tess jest kosmitką jak będą ja podglądać przez ukrytą kamerę. Ona ,,naprawi'' stłuczoną figurkę Buddy swoimi mocami. A Max bedzie z Tess po tym jak Liz bedzie musiała zerwać z nim bo poprosi ją o to ,,Maks z przyszłości'' i powie że jeśli sie nie rozstana to w 2014r przegrają bitwę i nastąpi koniec świata, gdyz nie bedzie przy niej Tess.Liz wymysliła to że Maks zobaczy ja z Kaylem w łóżku i pomysl ze jego zdradziła. Potem Maks sie troche załamał i Tess go pocieszała i wgl. no i w którymś odcinku na koniec 2 sezonu sie z nia prześpi no i potem Tess zajdzie w ciąże.
dochodzę do wniosku, że Tess zależało na tym by być z Maxem za wszelką cenę. A tak wogóle to co sądzicie o parach w serialu Max Liz Micheal Maria i Isabel Jessie? Mi się wydaje że dobrze dobrał reżyser każda para pasuje do siebie nie wiem tylko z Isabel i Jessie bo jeszcze nie doszłam do odcinków w których się poznali.
Uważam, że Isabel i Jessie to kompletna klapa. Nie pasowali do siebie, to było tak na siłe, żeby Isabel tylko kogoś miała. Co to za małżeństwo w ogóle? Porażka. Liz i Max fajna para, troche wyidealizowana ale pasowali do siebie. Maria i Michael strzał w dziesiątkę. Moja ulubiona para z tego serialu. Burzliwy związek, pełen niespodzianek, rozstania i powroty ale za to strasznie romantyczny, to jak Maria wpłynęła na Michaela i w ogóle. No i wnosili dużo humoru do serialu. Świetnie ich dobrali.
Tak, ja też wolałabym takie połączenie. Kyle jest fajna postacią a jakoś przez całe trzy sezony nikogo mu nie znaleźli. Isabel była by dla niego w sam raz.
Moim zdaniem jeżeli już Liz Maria i Alex zostali "wciągnięci" w ich tajemnicę a później szeryf i Kyle to nie powinni wyszukiwać kolejnych osób. Nie wiem czy mnie ktoś zrozumiał o co mi chodziło :P. Nie powinien pojawić się Jessie
Mam jeszcze takie pytanie związane z Tess i z Maxem bo właśnie obejrzałam odcinek w którym pojawia się Max z przyszłości i mówi Liz co się się stanie jeśli będą razem. Wszystko rozumiem ale nie rozumiem tego gdy później odpowiada na pytanie Liz czy teraz on i Tess będą razem a on na to że nie wie. Chyba muszą być razem by uratować swoją planetę. I jeszcze wspomina o Aleksie więc gdyby Tess go nie zabiła (jeszcze nie doszłam do tego dlaczego to zrobiła) to by nadal żył.
a i jeszcze jedno przecież i tak na samym końcu Liz i Max się pobierają więc przyszłość chyba się nie zmieniła?