PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Po co Tess zabiła Alexa? W sensie po co mu (i Kylowi) wchodziła do umysłu?
Nie rozumiem tego. Pomóżcie ;]

Impressive_

Chodziło o to, że Tess chciała, żeby Alex odszyfrował znaki (żeby mogli je przeczytać, okazało się, że to droga do domu). Wszyscy myśleli, że Max jest w Szwecji, a tymczasem on był niedaleko Roswell. Później w wspomnieniu Kyle'a dowiadujemy się, że Alex powiedział Tess, że nie chce, żeby już wchodziła mu do umysłu, a ona go zabiła. Szczerze mówiąc nie wiem do końca czemu. Mówiła potem tylko Maxowi, że Alex i tak był już bardzo słaby przez to wszystko i przez to go zabiła.
Co do Kyle'a - weszła mu do umysłu bo zobaczył Tess i Alexa. Nie chciała pewnie, żeby Kyle komuś o tym powiedział.

Neff

Co do ostatniego zdania z Kylem źle to ujęłam.
Kyle zobaczył, jak Tess kłóci się z Alexem. Tess chciała zabić Alexa, ale Kyle tam był, więc weszła mu do umysłu, żeby nikomu nie powiedział, że to ona zabiła Alexa.

Neff

Aha. Dzięki za odpowiedź . Szkoda Alexa ;(

ocenił(a) serial na 10
Impressive_

tzn ona nie zabila go umyslnie tylko ze tyle razy już wchodzila mu do umyslu (z wczesniejszego wiesz dlaczego) ze on jak by juz nie wytrzymal i przy nastpenym "oczyszczeniu" umysłu Alexa- tess go zabila tak jak by przypadkiem

ocenił(a) serial na 10
Neff

"Max jest w Szwecji" ale to chyba Alex niby był w Szwecji

Impressive_

Tak, właśnie tak było jak napisała lady_girl, tylko trochę źle to wytłumaczyłam ; ) No, szkoda Alexa ; ( Chciałabym, żeby nadal grał w serialu i był z Isabell, bo ten cały Jessi mnie strasznie wkurza ; /

ocenił(a) serial na 10
Neff

nom nie potrzebny zupełnie był ten cały Jessie ja tam polubiłam Kyla :D

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

mi też on tam jakoś nie pasował. Może dlatego, że za krótko był w serialu i tu nagle mąż ...

Impressive_

Gosiek: Rzeczywiście, pomyliłam się, to Alex był w Szwecji, a nie Max ; p

ocenił(a) serial na 10
Neff

kazdy wiedzial o co chodzi max czy Alex ;p || Z tym Jessiem to nie za bardzo trafili do tego serialu - nie potrzebnie wtajemnczali nową osobe wlasciwie nowe osoby bo potem nawet rodzice Maxa sie dowiedzieli ;p

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

No i beznadziejnie się dowiedział . Wtedy jak Isabel była ranna i on ją
chciał odwieźć do szpitala , a Michael wypalił: "Nie zawieziesz jej , bo to
kosmitka" . Jakieś to takie dziwne byłoo . Sztuczne .

ocenił(a) serial na 10
KoOloroOwa

nom dokladnie ale taki film ale z rugiej strony musial cos zrobic ze ten jessie jej do tego szpitala nie wzial :)

ocenił(a) serial na 8
lady_girl

moim zdaniem oni 'postrzelili' Isabel właśnie po to, aby Jesse się dowiedział. gdyby tego nie chcieli, nie byłoby tego odcinka albo w jakiś inny sposób by to odkrył. wymyślili tak, wyszło trochę sztucznie ;)