PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Dobrze dobrani aktorzy, piękna muzyka, niezwykłe scenerie. Żałuje tylko,że włączyłem 3 sezon:/ Wszystko na koniec pomieszali i niedokończyli wielu wątków. Mimo to za każdym razem jak słyszę tytuową piosenkę to wspominam ten piękny serial:) Oglądałem go jeszcze jako nastolatek chodzący do szkoły więc bez trudu wciągnąłem się w całą tą otoczke w serialu. Wielka szkoda że jest urwany i niedokończony.

RadoslawKamil

Muszę się zgodzić, 3 sezon jest kiepski (...). Wg mnie najlepszy jest pierwszy...

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Czyli standardowo, pierwszy sezon serialu zawsze jest najlepszy (patrz: "Lost" czy Prison Break") . Im dalej w głąb serialu i kolejnych sezonów tym gorzej ...

ocenił(a) serial na 9
RadoslawKamil

Hm, serial zostal zakonczony z powodu braku widowni a szkoda, bo byl naprawde dobry. Opowiadal i o zwyklych nastolatkach, majacych normalne problemy i o kosmitach. Szkoda, ze nie ma zadnej kontynuacji. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 8
drones

Po obejrzeniu 3 sezonu też przyznam szczerze, że żałuję iż nie ma kolejnych odcinków. Przywykłem do głównych bohaterów i ich problemów (co by nie mówić o naiwności fabuły) Większość pokazanych spraw , nawet jak miały "kosmiczne" pochodzenie to poprzez analogię dotyczyła codziennych problemów nastolatków.
Serial chociaż naiwny do granic możliwości, wzbudził moją sympatię, ale też nie może dziwić, że pomysły twórców ostatecznie się wykończyły i nie można tego było dalej kontynuować...