Przepraszam żę się zapytam..ale czy bohaterzy ,byli w końcu kosmitami ( jeśli tak to z jakiej rasy,planety)....serial oglądałem doooość dawno i nie pamiętam
Nie pamiętam z jakiej planety ale Max, Isabel, Michael i Tess byli kosmitami (właściwie to ich DNA w połowie było ludzkie) Można więc powiedzieć, że byli hybrydami- w połowie ludzie a w połowie kosmici.
Dziękuje i za takie szczątkowe info....Boże jak ja tego nie lubię....scenarzyści powinni,wszystko wytłumaczyć....ale piosenka Dido ''Here with me''....po prostu coś pięknego
W sumie to nie ma znaczenia. "Kosmiczne pochodzenie" miało tylko zaintrygować widza i napędzać fabułę, natomiast centrum stanowiło pokazanie problemów nastolatków i sposobów jak sobie z nimi radzą... Dziwne, ale mnie, starego konia, ten serial wciągnął pomimo naiwności głównej fabuły graniczącej z głupotą. Ale wątki poboczne, szczególnie związane z rolą drugoplanową - DeLuca - pozostają niezapomniane ...
Oglądałam serial dość dawno temu, ale nazwę planety z której pochodzili do dziś pamiętam - Antar. Było nawet wytłumaczone gdzie dokładnie znajduje się ta planeta w jednym z odcinków. :D