PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Wszystkie odcinki

użytkownik usunięty

Czy ktoś posiada wszystkie odcinki "Roswell" z lektorem na płytach i mógłby się nimi podzielić?? :)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

Owszem. Ja posiadam. Co proponujesz?

użytkownik usunięty
monika_2601

Do Moniki: Może się wymienimy na jakieś filmy albo coś w tym stylu. MOże napisz do mnie: aniula2304@wp.pl i coś uzgodnimy :)

Do Lady: dzięki ale właśnie ja mam problemy ze ściąganiem, mam zbyt wolnego neta :((

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

czekam na twoja odp i mam nadzieje ze sie dogadamy

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Hey Monia:* chciałabym albo odkupić kopie wszystkich odcinków albo się wymienić...napisz na gg: 5501462

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Ja także chciałbym kupić od Ciebie kopie. Daj znać gg: 9398130

monika_2601

Ja również jestem BARDZO zainteresowana filmem. Napewno się dogdamy
agulag@op.pl

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Monika 2601 ja tez chciałbym kupić od ciebie przegrane odcinki roswell wszystkie bo podobał mi się w telewizji ale już nie ma i nie mam skąd ściągnąć bo pisze od kumpla.Podaje swój e-mail odpisz swoją propozycje.
(Ziena7@o2.pl)
Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10

Monika 2601 chetnie odkupie od ciebie przegrane odcinki roswell wszystkich sezonow.odezwij sie na gg 7023432 lub na poczte marcin2010@buziaczek.pl czekam!!dogadamy sie

Tysia_20

Ja wlasnie ogladam na tej stronie odc. http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/

Tylko mam teraz jeden problem, limit zamiast po 60,72 min wlacza mi sie po 30 ! Co musze wtedy zrobic ? Od niedawna tak mam, zawsze moglam spokojnie caly odc ogladnac ..

ocenił(a) serial na 10
paulla4

i to jest właśnie lipa ;( dlatego najlepiej mieć na płycie wszystkie odcinki

ocenił(a) serial na 9
Emilciaa

Ja mam płytki (oczywiście nie oryginalne) jeżeli ktoś jest zainteresowany to podaje gg: 10325752

pozdrawiam. :)

Darkista

http://iitv.info/roswell-w-kregu-tajemnic/

ocenił(a) serial na 10
_xd_93_

Monika 2601 ja tez chciałbym kupić od ciebie przegrane odcinki roswell wszystkie bo podobał mi się w telewizji ale już nie ma i nie mam skąd ściągnąć bo pisze od kumpla.Podaje swój e-mail odpisz swoją propozycje.
(Ziena7@o2.pl)
Z góry dzięki

Darkista

Jestem zainteresowana