obejrzalam juz 1,5 sezonu i jedno jest ciekawe:maja po 16 lat a non stop łażą i jezdza autami po nocach a starzy w ogole nie zainteresowani;)
Akurat to że jeżdza ałtami to mnie nie dziwi bo tam można mieć szybciej prawo jazdy ale też mnie zaciekawiło to że np. nie wracają na noc do domu i w ogóle jak ja bym wróciła po 23 do domu to by była afera a co dopiero na całą noc to by były domysły... ;p
Można różnie sobie tłumaczyć te nie dociągnięcia ,bo to serial, bo to Ameryka, bo rodzice maja do nich zaufanie...;)
lady girl:wiem ze u nich od 16 prawko miec moga-chodzilo tylko o to ze generalnie szwedaja sie po nocach-czy autem czy na girach;)
no i ze w ogole co drugi odcinek wyjezdzaja se do innych miast h*j wie jak daleko oddalonych;)
ale wiem,to serial i trzeba brac poprawke na takie rzeczy
No serial ale słusznie, że to zauważyłaś. Powinni brać poprawkę na takie rzeczy. Któremu 16-latkowi rodzice pozwoliliby na taką samowolkę? Mało ważne czy to Ameryka czy nie Ameryka, rodzice to rodzice i mało którzy pozwalają na takie wybryki.
wlasciwie masz racje tylko wyobraz sobie serial bez tych nocnych eskapad i skradania sie po nocach do budynkow rzadowych;)nie starczyloby im dnia;)
Nie tyle nie starczyłoby im dnia ale po prostu serial byłby nieciekawy bez takich akcji i gdyby wszyscy byli tacy grzeczni ;)