PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

obejrzalam juz 1,5 sezonu i jedno jest ciekawe:maja po 16 lat a non stop łażą i jezdza autami po nocach a starzy w ogole nie zainteresowani;)

ocenił(a) serial na 10
kikihanka

Akurat to że jeżdza ałtami to mnie nie dziwi bo tam można mieć szybciej prawo jazdy ale też mnie zaciekawiło to że np. nie wracają na noc do domu i w ogóle jak ja bym wróciła po 23 do domu to by była afera a co dopiero na całą noc to by były domysły... ;p

ocenił(a) serial na 10
kikihanka

Cóż tak to juz jest w filmach, typowe niedociągnięcie.

monika_2601

Można różnie sobie tłumaczyć te nie dociągnięcia ,bo to serial, bo to Ameryka, bo rodzice maja do nich zaufanie...;)

_KinGa_

lady girl:wiem ze u nich od 16 prawko miec moga-chodzilo tylko o to ze generalnie szwedaja sie po nocach-czy autem czy na girach;)
no i ze w ogole co drugi odcinek wyjezdzaja se do innych miast h*j wie jak daleko oddalonych;)
ale wiem,to serial i trzeba brac poprawke na takie rzeczy

ocenił(a) serial na 10
kikihanka

No serial ale słusznie, że to zauważyłaś. Powinni brać poprawkę na takie rzeczy. Któremu 16-latkowi rodzice pozwoliliby na taką samowolkę? Mało ważne czy to Ameryka czy nie Ameryka, rodzice to rodzice i mało którzy pozwalają na takie wybryki.

monika_2601

wlasciwie masz racje tylko wyobraz sobie serial bez tych nocnych eskapad i skradania sie po nocach do budynkow rzadowych;)nie starczyloby im dnia;)

ocenił(a) serial na 10
kikihanka

Nie tyle nie starczyłoby im dnia ale po prostu serial byłby nieciekawy bez takich akcji i gdyby wszyscy byli tacy grzeczni ;)

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Nom dokładnie nie był by ciekawy ale jak moja ciocia była w Ameryce to tam o 23 to jak u nas o 18 czyli miasto nie śpi. Zresztą oni na koniec serialu mieli po 18/19lat więc rodzice też im aż tak nie zabraniali wszystkiego :)