PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Kolejna próba naśladowania czegoś co zakrawało na kreatywność: Archiwum X. Że też mamy potrzebe kopiowania...:(

ocenił(a) serial na 10
kamienna

nie zgodze sie z toba! roswell nigdy nie byl i nie jest kolejna proba kopiowania z archiwum x!nie wiem czemu przyszlo ci to do glowy.archiwum x ogladalam juz na dlugo przed pojawieniem sie roswell.i bardzo podoba mi sie ten serial. jednak opowiada on o 2ce agentoe FBI ktorzy probuja rozwiazac dziwne i niewyjasnione zagadki gdzie co odcinek pokazywana jest inna historia. roswell to przesympatyczna histora grupy nastolatkow z tym ze jest watek science fiztion, watek kosmitow. nie ma tu zadnego mouldera ani scully, wiadomo ze FBI bedzie scigac kosmitow bo w koncu musi byc akcja.ale w zyciu nie przypomina mi to archiwum nigdy sobie tego tak nie kojarzylkam i nawet po przeczytaniu twojej opini nie bede myslec o roswell jako kopii archiwum.pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kamienna

nie zgodze sie z toba! roswell nigdy nie byl i nie jest kolejna proba kopiowania z archiwum x!nie wiem czemu przyszlo ci to do glowy.archiwum x ogladalam juz na dlugo przed pojawieniem sie roswell.i bardzo podoba mi sie ten serial. jednak opowiada on o 2ce agentoe FBI ktorzy probuja rozwiazac dziwne i niewyjasnione zagadki gdzie co odcinek pokazywana jest inna historia. roswell to przesympatyczna histora grupy nastolatkow z tym ze jest watek science fiztion, watek kosmitow. nie ma tu zadnego mouldera ani scully, wiadomo ze FBI bedzie scigac kosmitow bo w koncu musi byc akcja.ale w zyciu nie przypomina mi to archiwum nigdy sobie tego tak nie kojarzylkam i nawet po przeczytaniu twojej opini nie bede myslec o roswell jako kopii archiwum.pozdrawiam

użytkownik usunięty
kamienna

Roswell To kopia Archiwum X? To tak, jakby powiedzieć, że Quo Vadis jest kopią Imienia Róży... I tu, i tu jest chrześcijaństwo, prawda?

Żeby się na jakiś temat wypowiadać, to trzeba byc z nim zaznajomionym - inaczej może nastąpić wielka kompromitacja.

hhhhhhhhhmmmmmmmmm zastanów sie czy chociasz kiedyś oglądałaś chociasz 10 odcinków pod rząd najpierw obejrzyj a pózniej oskarżaj twórców filmu i fanów to również może ich urazić

ocenił(a) serial na 1
kamienna

Gdyby byl bardziej X-files niz jest byloby fajnie. Niestety, blizej mu do Dawson's Creek, co juz takie fajne nie jest.

użytkownik usunięty
kamienna

Ja także się nie zgadzam...jestem fanką Roswell i nie popieram Twojej wypowiedzi...ten serial nie jest niczyją kopią...jest jak najbardziej orginalny...nie wzobrażam sobie przeszłości bez niego...i wcale nie mam bzika na jego punkcie...po prostu jeśli ktoś naprawdę lubi sf- to coś dla niego!!!
Martuśśśśśśśśśś