witam!
uwielbiam ten serial, wiec postanowilam przeczytac rowniez ksiazki z tej serii(sa rownie wciagajace jak serial). niestety udalo mi sie zdobyc tylko 5 pierwszych czesci ( a jest 10). czy ktos wie czy pozostale 5 wydano w polsce i gdzie ewentualnie moge je zdobyc? jestem z okolic warszawy. jezeli nie ma po polsku to chetnie rowniez przeczytam po angielsku, ale nie wiem czy one sa gdzies dostepne... w empikach nie ma. z gory dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
10 czesci znlazlam w stanach,w wielkiej brytanii, w niemczech...tylko nie w polsce:(:( jak by ktos mial czesci 6-10 to bardzo prosze o wiadomosc.
W Polsce skończona wyawanie ksiazki M. Metz na 5 czesci wiec dalszch czesci napewno nie znajdziesz po polsku musisz szukac po angielsku :)
Na Amazonie masz wszystkie 10
Przyjmuja visa electron, wiec "statystyczny polak" nie powinien miec problemow z platnoscia. Nie wiem czy wysylaja do Polski, trzeba ich spytac
dzieki, ale wolalabym to dostac gdzies w polsce, bo przyslanie zza granicy pewnie sporo kosztuje a moje fundusze sa bardzo ograniczone...;(
szukałaś tylko na allegro? radzę sprawdzić jeszcze e-baya. tam może być też z zagranicy, ale np. z Anglii, więc będzie taniej niż przez Amazon ze Stanów.
Hej a chciałabys odsprzedac te 5 pierwszych czesci, jesli juz przeczytałaś?? Z chęcią kupie. Mój e-mail : rokswaw@wp.pl
sorry, ale miałam je jakiś czas temu i komuś odsprzedałam. kupiłam je w "taniej książce", możesz tam poszukać.
czy zna ktos moze strone internetowa, gdzie mozna znalezc te ksiazki w formie ebookow?
z gory dziekuje
na 4shared sa wszystkie czesci, ale po angielsku. Po polsku nie znalazlam.
Jezeli ktos by mial w formie ebookow po polsku, to bylabym wdzieczna za przeslanie na adres : katarzynafraser@wp.pl
z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam
może mi ktoś powiedzieć którą częścią jest "dziki", bo to jedynan częśc którą czytałam
"Dziki" to 2 część.
za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>
Jest już trochę późno i pewnie nikt już tu nie wchodzi , ale jestem totalnie zdesperowana i poprostu MUSZĘ mieć tę książki... Jeżeli ktokolwiek ma je i nie są mu już potrzebne to była bym bardzo wdzięczna gdyby umożliwił mi ich zakup...