Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30659
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

witam!
uwielbiam ten serial, wiec postanowilam przeczytac rowniez ksiazki z tej serii(sa rownie wciagajace jak serial). niestety udalo mi sie zdobyc tylko 5 pierwszych czesci ( a jest 10). czy ktos wie czy pozostale 5 wydano w polsce i gdzie ewentualnie moge je zdobyc? jestem z okolic warszawy. jezeli nie ma po polsku to chetnie rowniez przeczytam po angielsku, ale nie wiem czy one sa gdzies dostepne... w empikach nie ma. z gory dzieki za odpowiedz
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
ania007

zapomnialam dodac, ze autorka jest melinda metz

ania007

najlepiej poszukać na allegro, wpisz samo roswell

ocenił(a) serial na 10
Crepusculo

10 czesci znlazlam w stanach,w wielkiej brytanii, w niemczech...tylko nie w polsce:(:( jak by ktos mial czesci 6-10 to bardzo prosze o wiadomosc.

ocenił(a) serial na 10
ania007

W Polsce skończona wyawanie ksiazki M. Metz na 5 czesci wiec dalszch czesci napewno nie znajdziesz po polsku musisz szukac po angielsku :)

ocenił(a) serial na 10
jes_angel

ale skad wziac po angielsku? :( szukalam w internecie i nie znalazlam:(

ania007

Na Amazonie masz wszystkie 10
Przyjmuja visa electron, wiec "statystyczny polak" nie powinien miec problemow z platnoscia. Nie wiem czy wysylaja do Polski, trzeba ich spytac

ocenił(a) serial na 10
VvX

dzieki, ale wolalabym to dostac gdzies w polsce, bo przyslanie zza granicy pewnie sporo kosztuje a moje fundusze sa bardzo ograniczone...;(

ocenił(a) serial na 10
ania007

szukałaś tylko na allegro? radzę sprawdzić jeszcze e-baya. tam może być też z zagranicy, ale np. z Anglii, więc będzie taniej niż przez Amazon ze Stanów.

AScarlett

Hej a chciałabys odsprzedac te 5 pierwszych czesci, jesli juz przeczytałaś?? Z chęcią kupie. Mój e-mail : rokswaw@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
Rox15

sorry, ale miałam je jakiś czas temu i komuś odsprzedałam. kupiłam je w "taniej książce", możesz tam poszukać.

AScarlett

spoko :) Poszukam, może jeszcze znajdę :)

ocenił(a) serial na 10
Rox15

zawsze pozostają e-booki do przeczytania ;]

ania007

czy zna ktos moze strone internetowa, gdzie mozna znalezc te ksiazki w formie ebookow?

z gory dziekuje

duesouth

yhm, 4shared,com, ale do tej pory pewnie juz je masz :)

Jancia

na 4shared sa wszystkie czesci, ale po angielsku. Po polsku nie znalazlam.

Jezeli ktos by mial w formie ebookow po polsku, to bylabym wdzieczna za przeslanie na adres : katarzynafraser@wp.pl

z gory dziekuje za pomoc

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
ania007

może mi ktoś powiedzieć którą częścią jest "dziki", bo to jedynan częśc którą czytałam

ocenił(a) serial na 8
saphira123

"Dziki" to 2 część.

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 9
bedger

Jest już trochę późno i pewnie nikt już tu nie wchodzi , ale jestem totalnie zdesperowana i poprostu MUSZĘ mieć tę książki... Jeżeli ktokolwiek ma je i nie są mu już potrzebne to była bym bardzo wdzięczna gdyby umożliwił mi ich zakup...

ocenił(a) serial na 9
Darkista

jak by co to podaje jeszcze moj email : dolka2727@buziaczek.pl