PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

whitaker

użytkownik usunięty

W jednym z odcinków 2 serii Whitaker mówi Isabel, że zdradziła brata dla Skór bo ich bardzo kochała. Czy ktoś mi może powiedzieć w takim razie czy Micheal jest skórem? w końcu są oni sobie przeznaczeni ( Micheal i Isabel) trochę się pogubiłam się w tym.

Zdradziła brata,swojego męża/chłopaka Michaela i cały ród/planetę dla jednego ze Skórów, Kivar'a( chyba byl władcą jednej z planet).Michael nie jest skórem. Na ich planecie Isabel i Michael byli sobie przeznaczeni a Max był przeznaczony Tess, no i na Ziemi byli sobie tez przeznaczeni. Ale i tak nie byli razem na Ziemi, bo Michael zakochał sie w Mari a Isabel w Alexie.

użytkownik usunięty
_KinGa_

dziękuje za odpowiedź :) a jak Wam się podoba zakończenie serii?

Nawet może być. Ale ja bym nie wybaczyła chłopakowi że ma dziecko z inną, ale to przecież serial. W 3 serii będzie TROSZECZKĘ nudno(jak dla mnie), same życiowe problemy może z wyjątkiem niektórych wątków. Ja lubię jak są jakiś walki, zabijają się itp. Podobało mi sie jak Liz dostała te ,,moce''. Ogólnie dobry serial i fabuła. Szkoda,że tylko 3 sezony. Chciała bym się dowiedzieć jak żyją po ślubie czy Liz i Max będą mieli własne dzieci, jak potoczy się małżeństwo Isabel, kariera Marii i czy dziecko Maxa i Tess będzie miało jakieś moce(Liz też jest w 100% człowiekiem, a ma moce), wiecie dziecko, które ma rodziców pół kosmitów, chyba powinno mieć COŚ ,,nieziemskiego''.

użytkownik usunięty
_KinGa_

z tego co mi wiadomo to dziecko Maxa i Tess umrze. Ja bym chciała się dowiedzieć co było później z Michealem i Marią. Tyle razy zrywali i znowu zaczynali chodzić, że aż mnie korci co by było gdyby. A jeśli chodzi o Isabel to powinna być z Kylem

ocenił(a) serial na 9

mnie zakończenie rozczarowało, bo skupiło się tylko na wątku Liz/Max, a co z resztą?? Też chciałabym się dowiedzieć jak potoczyły się losy Michaela i Marii...

użytkownik usunięty
alternatywa000

w sumie to oni byli głównymi bohaterami tego filmu więc nic dziwnego że na zakończeniu skupili się na nich.

ocenił(a) serial na 10

Mnie też bardziej ciekawi wątek Marii i Michaela. Fakt, Max i Liz byli głównymi bohaterami ale powinni bardziej klarownie zakończyć sytuacje innych postaci. Marii ostatecznie decyduje się wyjechać z Michaelem, co wskazuje, że będą dalej razem. Ale czy na pewno? Isabel zostawia w Roswell męża. Ale czy kiedyś do niego wróci, czy to koniec tego związku? Kyle wyjeżdża z wszystkimi bo ostatecznie stali się oni jego przyjaciółmi. Ale co dalej z jego życiem? Szczególnie, że w 3 serii wyraźnie cos poczuł do Isabel. Jak dla mnie za dużo niejasności. Szkoda, że skupili się tylko na Maxie i Liz, szczególnioe, ze inne postacie były o wiele ciekawsze.