Rozdzielenie: Sezon 2 Rozdzielenie sezon 2, odcinek 5
odcinek Rozdzielenie (2022)

Rozdzielenie | Koń trojański

Trojan’s Horse 46m
7,5 690  ocen
7,5 10 1 690
Rozdzielenie
powrót do forum s2e5

Jak lubię

ocenił(a) serial na 7

Jak lubię ten serial, tak po tym odcinku mam wrażenie, że twórcy coraz bardziej rozwlekają fabułę.

ocenił(a) serial na 6
Robik557

Poniekad sie zgadzam, poprzedni odcinek byl laniem wody natomiast ten juz byl troche ciekawszy. Mysle, ze im dalej tym bedzie lepiej.

ocenił(a) serial na 7
Oceniamnajgorszefilmy

Coś tam się posuwa do przodu ale jak na tydzień czekania to miernie. Większość rzeczy z tego odcinka wiedzieliśmy już wcześniej. Irv znowu wszedł do budki i zaraz wyszedł, żadnego komentarza o reintegracji Marka. Dylan znalazł mapę ale urwali scenę. Więcej by się chciało.

ocenił(a) serial na 6
Robik557

No ja tak miałem z poprzednim odcinkiem. Tydzień czekania na to co już było wiadomo.

ocenił(a) serial na 6
Oceniamnajgorszefilmy

A z tą mapą dziwnie to zrobili. Zamiast Dylan by wziął te kartke to ja schowal z powrotem.

ocenił(a) serial na 10
Robik557

Nie mógł wziąć mapy bo po pierwsze i tak by jej nie wyniósł a po drugie mark widać nie jest przejęty brakiem Irva więc nie pomógłby mu w szukaniu korytarza. Przynajmniej na ten moment mark żyje w swoim świecie i czuje się oszukany.

ocenił(a) serial na 6
ciuszkitaniexxl

Jakby jej nie wyniósł? To jak irving ją tam wniósł

ocenił(a) serial na 10
Oceniamnajgorszefilmy

nie wniósł, kartka z rysunkiem a potem z opisem była cały czas w Lumon :)

ocenił(a) serial na 10
Robik557

Była ta Pani w jego piwnicy szukająca pamiątek wg mnie do kolejnej reintegracji. Jedna nie wystarczy choć już kaszel marka wskazuje że cośtam zaczyna działać.

Robik557

A no widzisz a dla mnie ten akurat odcinek jako pierwszy najsilniej angażujący w całym tym wtórnym sezonie …

ocenił(a) serial na 9
leo_1

To samo odczułem