Rozdzielenie: Sezon 2 Rozdzielenie sezon 2, odcinek 6
odcinek Rozdzielenie (2022)

Rozdzielenie | Attyla

Attila 48m
7,7 673  oceny
7,7 10 1 673
Rozdzielenie
powrót do forum s2e6

Zastanawiam się jaki miała cel Helena podążając za Markiem do restauracji. W jakim celu chciała z nim rozmawiać. Poruszając temat zmarłej żony, celowo chyba myląc jej imię. Mówiąc o swoim ojcu. Spotkała się z nim, wcześniej się z nim przespała w namiocie (on o tym nie wie). Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 9
maj_54

Wydaje mi się że Helena spotkała się z Markiem z dwóch przyczyn. Po pierwsze  zżerała ją ciekawość. Chciała zobaczyć na żywo jego altera z którym dzień wcześniej się przespała. W rozmowie z nim nawet sama nawiązała do ich romansiku z poprzedniej nocy. Cytuję "H-Ale serio, chciałabym poznać twoje doświadczenia.  M- Z rozdzielenia?  H- Chodziło mi o zdarzenie nad... O tamten wieczór" . Urwała w pół zdania, niemal zdradzając swoje prawdziwe intencje.  Po drugie,  chciała zobaczyć reakcję Marka na temat żony.  Prowokacyjnie przekręciła imię, bo dobrze wie,  że Mark wie,  że jego żona żyje i że jego alter jej szuka.

SzymonQ_1994

Masz rację, nie zwróciłem uwagi na te zdanie odnośnie tamtego wieczoru. Tzn. nie do końca wiedziałem co ona ma na myśli to mówiąc, bo przecież jego alter nic o tym nie wiedział zdarzeniu,