Czy ten serial ma zakończenie, które zamyka wszystkie wątki? Muszę to wiedzieć, bo nie wiem czy
się za niego zabierać.
Oglądałam to już dość dawno i nie pamiętam dokładnie jak to się skończyło - zresztą pewnie byś nawet nie chciała/chciała, żeby Ci opowiedzieć - ale pamiętam jedno - sezon zakończył się tak, jakby miał być kolejny. Nie zamknęli wszystkich wątków, zakończenie pozostało otwarte, a nawet sugerowało, że będzie coś dalej.
Chciałam włączać kolejny odcinek a tu się okazało, że to koniec. Ale obejrzyj, jak nie masz nic innego na tapecie w danej chwili to sprawdź sam/sama.
Pozdrawiam :)
Dzieki za odpowiedz, ale zwroc uwage na to kiedy moj post byl napisany ;) Serial juz jest dawno za mna.
Spoko :)
Widzę, że minął rok, ale taki biedny post pozostawiony bez odpowiedzi, a może ktoś cały czas czeka na odpowiedź ? :)
pozdrawiam :)
Skoro wątek czasami żyje ;)
Nie wiesz przypadkiem czy nie pociągnęli kontynuacji w jakiejś internetowej tv? Podobno były takie plany.
Jestem cierpliwy - mogę poczekać na odpowiedź - no może nie rok :)
Odpowiedź nadejdzie szybciej :)
Netflix chciał zrobić kontynuację, ale zanim się zaczęło to już upadło i nic z tego nie wyszło - nie będzie kontynuacji. No chyba, że się ktoś zlituje nad najwierniejszymi fanami, ale minęło już ponad dwa lata od zakończenia pierwszego sezonu, że raczej wątpię...
Dziękuję Ci - ależ mnie zaskoczyłaś ;)
Szkoda - całkiem dobrze się go oglądało.
To moze tym razem Ty pomozesz mi w decyzji czy ogladac dalej. Bo jestem po pierwszym odcinku i fabula mi odpowiada. natomiast nie cierpie takiego montazu, krecenie amatorskiego z reki. Z tego powodu do dzis nie obejrzalam BWP i Rec ;) Liczylam na to, ze kamerzysci padna i bedzie juz normalnie. Stad moje pytanie: czy caly serial jest tak nakrecony?