PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597700}

Rzeka

The River
2012
6,6 2,3 tys. ocen
6,6 10 1 2338
Rzeka
powrót do forum serialu Rzeka

Co oni zrobili z tym serialem... Pierwsze trzy odcinki były niesamowite, ale czwarty...
Po akcji w której zły kamerzysta wyznaje swoje winy i Śmierć mu przebacza, nasunęła mi się jedna z bajek Disney'a. Mam nadzieję że serial odzyska swoją akcję, klimat i to co było widać na początku.

ocenił(a) serial na 8
SuperWho

ale o co ci chodzi? wlasnie tu jest ukazane , ze duchy z jungli kieruja sie zasada sprawiedliwosci, ich zemsta jest zla ale przebacza ci jesli odkupisz swoje winy, np motyw ze znalezieniem szkieletu tej dziewczynki i matka lincolna jako odkupienie winy a teraz jonas musil odkupic swoje, poprzez przyznanie sie do bledu, chec zlozenia ofiary z siebie dla dobra innych bo zawsze byl egoista ktory myslal tylko o sobie

serial jest super i nie moge sie doczekac nastepnego odcinka

ocenił(a) serial na 8
morgana000

szkieletu matki dziewczynki*

ocenił(a) serial na 5
morgana000

Rozumiem cię. I nie powiedziałem, że serial mi się nie podoba, tylko że traci tępo. Dla mnie był by fajniejszy, ciekawszy, mroczniejszy gdyby ten cały Jonas jednak wisiał na drzewie. To że się poprawił moim zdaniem jest zbyt cukierkowe. Zresztą im mniej bohaterów, tym dokładniej ich poznamy.

ocenił(a) serial na 8
SuperWho

w zasadzie to mnie ponioslo ale czasami szlag mnie trafia jak bardzo tu wszyscy na wszystko narzekaja zamiast sie cieszyc ze w ogole mamy co obezjec xD

pozdrawiam : D

ocenił(a) serial na 5
morgana000

W zasadzie wiem o co ci chodzi. Wchodzi się na stronę ulubionego filmu, lub serialu, a tam co 2 post to jakieś marudzenie (tu w tej roli ja ;p). Zawsze zastanawiało mnie po co ludzie oglądają coś co im się nie podoba...

ocenił(a) serial na 8
SuperWho

no dokladnie lol miliony postow typu "zalosny serial i nie wiem po co to ogladam"

mnie np. odrazu nie spodobalo sie Jane by Design, napisalam ze tragedia i nie ogladam a nie siedzie i marudze jakie to zle i podle, na szczescie o wiele wiecej jest tych fajnych seriali niz gniotow