POpieram - nei wiem, co o tym myśleć na razie :/ ale 3 zobaczę chyba (z braku laku i lepszych propozycji :( )
A ja poczekam na napisy i dopiero potem skomentuję :D Nie lubię oglądać bez nich, bo potem nie rozumiem do końca, heh ;)
słownictwo jest proste takze ja spokojnie obejrzalam z angielskimi :)
co do odcinka to za wiele sie nie wyjasnilo, tylko to co wczesniej podejrzewalam, ze przez Ali Jenna jest niewidoma
Spencer się zbliżyła z chłopakiem siostry, Aria z nauczycielem a Emily z Mayą czyli kontynuacja romansu, a matka Hanny stała się niewolnicą tego policjanta.. śniadanko mu robi :O
z końcówki wynika, że A to Jenna, ale wątpię
Albo A to Jenna, albo to grubsza sprawa, a ona macza w tym palce. Either way, chcę następny odcinek. :P
Hmm, właśnie przeczytałam, że ma być 8 odcinków. Wie ktoś, czy PLL ma pozostać wakacyjnym show czy w razie dużego sukcesu (a swoją drogą myślę, że taki osiąga, bo na twitterze się bardzo popularne zrobiło, nie wspominając o fan forum, które już głosuje na stworzenie własnego board dla PLL) sezon 2 będzie już miał ilość odcinków normalną, taką powiedzmy np 22? Bo ośmio-odcinkowe seriale to BÓL. Nigdy nie mogę się wciągnąć, bo jak zacznę, to już się kończy. Dlatego oglądanie Skins polega na czymś innym zupełnie niż standardowych 22 odcinków "The Vampire Diaries", przykładowo.
Chcę 22 odcinkowe sezony.. proszę? ;D
A słownictwo jest proste. Spokojnie bez napisów można oglądać. ;)
ja czytałam na Wikipedii , że zamówione jest 10 odcinków :) a na temat reszty nie mam pojęcia a sama ciekawa jestem
Odcinek na plus. MAm nadzieję, że odcinków będzie nieco więcej... :D Ta Jenna... dziwna jest. Widzi czy jak? No i się okazało, że to ona za tym stoi [chociaż wiedziałam to już od 1 odcinka:D]. Ma jakiegoś wspólnika, heh :D
Najbardziej polubiłam Spencer i Arię. Kissy były piękne :D Jakoś nie mam przekonania do Emily i tej blondynki... no ale poczekam jeszcze z oceną :D :D
Ciekawe, co będzie w 3 odcinku :D :D
Niee, mi się nie wydaje, że nie widzi, miała dwie komórki, tamta na której pisała była chyba specjalnie dla niewidomych, takie odniosłam wrażenie. Wyglądało jakby ona przesyłała z jednej komórki (tej swojej dziwnej) wiadomości do kogoś, kto je wysyłał z telefonu A.
Kiss scenes były super. ;) Podoba mi się! W ogóle, och, deszcz, podwózka, hot make-out w samochodzie do klasyk, ale strasznie mi się podobała estetyka tej sceny, super edycja obrazu, brawa dla panów/pań siedzących w fotelach i zajmujących się jakością --naprawdę świetnie!
Myślę, że to nie będzie Jenna. Scenarzyści pewnie chcą abyśmy myśleli że to ona a to pewnie będzie ktoś kogo wogóle nie będziemy podejrzewali ;) Jak narazie serial jest całkiem fajny ;) Zazwyczaj jest tak, że jak wchodzi nowy serial to zamówienia są na 8-10 odcinków jeżeli liczba widzów jest zadowalająca robią cały sezon (ok. 22 odcinki) i być może kolejny. Przykładem może być Melrose Place, serial-klapa którego zdjęli z powodu małej oglądalności.
Miejmy nadziję, że serial ma sporo widzów ;]
Sprawdziłam oglądalność ma dosyć słabą 2.47 mln widzów, co w porównaniu do np: The Vampir Diares to bardzo mało. Ale z kolei Melrose Place miało trochę ponad 1 mln.
Poza tym drugi odcinek PLL obejrzało 2.48 mln, więc trochę więcej. Zobaczymy czy widzów przybędzie czy też nie ;p
ale to jest serial wakacyjny, to wiadomo raczej, że nie bedzie go oglądać tyle osób co VD ;) chociaż ABC (PLL) niby jest bardziej popularna stacja niż CW (VD).. czytałam jakiś wywiad z którąś z aktorek i mówiła, że w 1 sezonie się wyjaśni kto to A i pozostawią dużo cliffhangerów na 2 sezon.. no ale pewności ze on powstanie póki co nikt nie ma
ale się zapowiada ŚWIETNY SERIAL !!!!! te 2 odc były mega!! jestem ciekawa jaką rolę odgrywać będzie Jenna .. i co wiedziała o Allison czego nie wiedziały dziewczyny (S, A, E, H) :D
jak fajnie operuja obrazem ... ;p
nice :D
racja obraz i piosenki boskie. a nie zdaje się wam, że Alison mogła zabić Spencer albo ten jej starszy chłopak z którym romansowała? i może tym chłopakiem okaże się pan Ezra Fitz?
Wątpie żeby Fitz był w to zamieszany .. ;DD Wgl lubię go ^^
Zobaczymy jak wszystko się rozkręci ;];]
Ja drugi odc zobacze jutro no takie sobie , fajny pomysl na film ale mogli by go troche bardziej urozmaicic ; d ale no nawet fajny :)