PROMO: http://www.youtube.com/watch?v=4VenRPMh_N0 (kanadyjskie)
http://www.youtube.com/watch?v=ZUxj69ULjg4 (amerykańskie)
ZDJĘCIA: http://www.youtube.com/watch?v=QKAg4y3dgrI
OPIS ODCINKA 2x21:
(tłumaczenie na polski youhaveamessage):
Dziewczyny poznają nową, zaskakującą ofiarę "A".
Aria, Emily, Hanna i Spencer już od dłuższego czasu są pionkami w grze "A", co sprawia, że są emocjonalnie "odcięte" od swoich przyjaciół i rodzin, ale kiedy wychodzi na jaw, że "A" ma nową, zaskakującą ofiarę, paczka naszych Kłamczuch może powiększyć się o jedną osobę. Jaki jest motyw "A" w gnębieniu kogoś, kto nie należał do paczki najlepszych przyjaciółek Ali?
W międzyczasie Spencer ucieka od rodzinnych problemów prosto w ręce Wrena, a nowa możliwość Ezry może odepchnąć go od Arii.
Google -> "pretty little liars sezon 2 peb" -> pierwszy wynik -> przenosi cię na stronę peb -> ostatnia strona -> będą tam linki zatytułowane " Pretty.Little.Liars.S02E21.HDTV.XviD-LOL" -> pobierz któryś z nich (np z turbobit, bitshare itp)
Odcinek taki sobie, jednak zaciekawił mnie watek z Melissą, niby taka niepozorna a tu proszę :)
Spencer i Wren? Chyba szybko zapomniała o Toby'm.
Aria i Ezra - w kółko jedno i to samo, a już miałam nadzieję, że wyjedzie.
Ciekawe co się stało z Mayą, przecież nie zjarała się na śmierć .
Oglądałam odcinek najpierw z siostrą, a później z bratem. Wszyscy tak samo zareagowaliśmy na pocałunek Spencer i Wrena, każdy z nas spytał się głośno o to co z Tobym.
Według mnie pasują do siebie, tzn. Spence i Wren. Tyle, że pomimo wszystko żal mi trochę Toby'ego.
Wiem, ze byl juz o tym gdzies tam watek ..ze Marlene kazala zwrocic uwage na czerwony kolor w tym sezonie ,a w tym odcinku Melissa miala czerwony sweter :P na 100% ona jest A i ma pomocnika tylko kogo ???;o
świetny odcinek ;) już sam nie wiem co myśleć.... ja stawiam cały czas na Wildena. Chociaż Melissa może też być -A.
Zgadzam się jeden z lepszych odcinków tego sezonu , co do A stawiam na Melisse
Melissa miała czerwony sweter, a w poprzednim sezonie czerwony płaszcz... cóż ;>
uwielbiam Wrena - jego akcent, uśmiech, ale CO Z TOBYM?! Spencer, nigdy się nie upijaj trzema kieliszkami!
podoba mi się brak Mayi, już wolę Paige od tej głupiej egoistki :D
i postawa Elli - nareszcie!
Też się cieszę, że wreszcie Ella chce wysłuchać Arię i Ezrę - może i ich nie akceptuje, ale chociaż chce im dać szansę :)
A co do Wrena, to w całości się z Tobą zgadzam, @yootsuu :D
Wren po tym odcinku jest na mojej liście podejrzanych na pierwszym miejscu. :) Myślę, że nie bezcelowo pokazywano tyle razy kominek w jego mieszkaniu. a co do Mayi, to pewnie A ją zabiło tą spluwą od Hastingsów. Może Melissa... obstawiam, że współpracuje z Wrenem. Chociaż nic nie wiadomo, bo zbyt dużo na nich wskazuje i pewnie to kolejna zmyłka.
Zdziwiła mnie Spencer w tym odcinku, wiem, że była upita, ale tak szybko zapomniała o Tobym, przecież go kocha... Oj, choć w sumie ta sprawa z jej rodzicami i Melissa. Stawiam, że to ona zabiła Ali.
Ciekawe co z Mayą, mam dziwne przeczucia, że nie żyje... Mam też nadzieję, że Emily da szansę Paige :)
Co do Melissy nie sadze by to ona była -A. Wiadome jest ze mamy poznac w ostatnim odcinku...poprostu to taka zmyłka tak jak i było z Lucasem. Co do Spencer...ja lubie najmniej nie wiem czemu ale kiedy byla scena z wrenem az sie na nich napatrzec nie moglam tak to słodko razem wygladali! i mam nadzieje ze wren nie bedzie- A. bo naprawde szkoda by było. Toby'ego tez mi szkoda ale jakos nie widze tych iskierkich miedzy nimi co spencer z wrenem:) aha i o co wam chodzi z tym czerwonym swtrem melissy?
hmm, nie wydaje wam się czasem, że to, co Melissa ma powiedzieć Spencer, to fakt, że nie Ian, a Garret jest ojcem jej dziecka ? ;O
ale przesadzacie,ze tak szybko o nim zapomniala, dajcie spokoj. to tylko serial i wren o wiele ciekawszy.
coś mi się wydaje, że Maya nie żyje... zaćpała się czy coś. Spencer jakoś szybko zapomniała o Tobym, ale ja i tak wolę Wrena ♥ jego akcent i wgl. wszystko. fajne było zachowanie Elli ;P dobry odcinek i tylko 2 tygodnie do finałowego odcinka !!!
też mnie to zdziwiło ale szczerze mówiąc średnio mnie to cieszy. Facet jest na prawdę czaderski, akcent i te sprawy ale wolę ja z Tobym i jakoś mi się szkoda zrobiło xD
to tylko nastoletnia milosc ;d poza tym ten koles alex? czy jakos tak co byl przed Tobym, byl i zniknal..a tez jej niby zalezalo.tak to jest. znajdujesz nastepnego i po sprawie. nie lubie tobyego, jest nijaki...ale i tak niesamowicie dziala mi na nerwy ezra.
:D Witaj w klubie:!:D Tylko ja mam go ochotę tłuc od jakiegoś 5 odcinka gdy obojętność do tej postaci zamieniła się w niechęć:P I to bez żadnych emocji ją tak zostawił a niby tak strasznie ją kocha, dupek:D
ja bym tam wolał Arię razem z Holdenem ;) i Spencer z Wrenem :D coś innego.... bo nudny jak flaki z olejem stał się już dla mnie związek Arii z Ezrą.
Lubię Toby'ego, ale Wren ma w sobie to coś i wątek Spencer i Wrena jest dużo ciekawszy. Co do Arii to wolę Jasona, ale Holdena też bardzo polubiłam:) No spróbuj coś zrobić z panem namolnym skoro amerykańscy fani go uwielbiają:P
W 20:23, jak Mona i Hanna rozmawiają, Mona kończy mówić, a kamera jest skierowana w stronę Hanny, tylko, że Mona nadal rusza ustami, hahha :D
bardzo dobry odcinek! ;) i ciesze się niezmiernie, że nie było w nim Mayi bo działa mi od dłuższego czasu na nerwy. Kogo obstawiacie jako -A? ja WILDENA :D
ja ostatnio leżąc w łóżku zastanawiałem się kim jest -A i doszedłem do wniosku, że jest nim detektyw Wilden! po drugie zebrałem wszystko w przysłowiową "kupę" i daje 98% że to on jest -A, a co wyjdzie w 2x25 zobaczymy..............
Ja już się nad tym nie zastanawiam, bo mnie szlag trafia! Bardzo chciałabym, żeby to był Ezra, ale niestety obawiam się, że moje życzenie się nie spełni...;( Do tego boję się też, że wyjdzie, że scenarzyści się jednak pogubili trochę w wątkach i wcale nie dostaniemy wszystkich odpowiedzi na pytania, które nas dręczą... Obym się pozytywnie zaskoczyła:P
ja sam jestem ciekaw jak oni to wszystko wyjaśnią, podobno wszystko złoży się w logiczną całość i mam nadzieję, że tak będzie. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu! ;)
tak 19 marca ;d czyli już mniej niż miesiąc :) ja się już doczekać nie mogę! chociaż martwię się co będę oglądał po 19 marca.
Heh no ja mam jeszcze TVD, który mnie ostatnio denerwuje i aż się boję co Ci scenarzyści znowu bzdurnego wymyślą i kilka seriali, które muszę nadrobić. A wiadomo kiedy rozpocznie się 3 sezon??
dzięki za info! ;) oni już w 3 my jeszcze w 2 :) ale przynajmniej w wakacje będzie co oglądać. A powiedz mi 3 sezon będzie już ostatnim???
Dzięki!;D Dokładnie będziemy mieli przynajmniej z tego świeże odcinki w wakacje a nie jakieś odgrzewane kotlety:P
ja mam tylko nadzieję, że 3 sezon nie będzie nudny i o niczym! tylko będzie ten klimat z 1 i 2 sezonu....
Ciągle pozostaje nam tajemnica kto i dlaczego zabił Ali:P
Oby utrzymał się klimat, choć mnie zachwyciły dopiero 3 ostatnie odcinki, czuję podobny zachwyt jak po pierwszym sezonie.
Ale tą tajemnicę też chyba zostawili na finał 2 sezonu :D
Nie wiadomo, czy 3 będzie ostatnim, ale jak będzie duża oglądalność to pewnie nie.